Ko i uvek. Jako neozbiljno. Nisu mi jasni.MInut pre dostave
Nije niko ništa unapred javio.
nije poštasta se desava ako sat stigne a nema nikoga na adresi? da li kurir ostavlja neku cedulju za preuzimanje u posti ili kako?
Skida se i na jedan i na drugi uredjaj?Samsung Switch aplikacija rešava stvar za većinu aplikacija, slike, sms, imenik... Može wifi, preko kabla ide brže.
Ne može da prebaci poverljive podatke banke itd.
Viber, whatsup moze da prebaci u potpunosti?Skida se i na jedan i na drugi uredjaj?
Pozdrav,Dobro veče... Trebao bi mi savet.
Vlasnik sam A52s, za mene lično najboljeg telefona koji sam imao, a ta neka njegova klasa mi je max šta mi je od telefona potrebno i koliko mi se inače daje para.
E sad, tu je negde vreme za zamenu, najviše zbog baterije čija se degradacija već malo oseti, ali možda najviše jer mi je stradao vibracioni motor tokom poslednjeg pada telefona.
Logičan naslednik je A55, vidim da praktično nema mane i da je pristojan naslednik za A52s.
Sad samo ne znam da li se možda isplati sačekati A56? Znam da je jako malo informacija kakav bi on mogao da bude, nego više me zanima da li je ok možda ostati strpljiv... xD
I kad sam već tu... Nikad nisam nosio telefon u servis, pa me zanima da li se u ovlašćenim servisima menjaju baterije baš na A52s, tj. da li se dobiju "originalne" ili one neke koje od starta se brzo prazne i ne traju dugo inače?
Samo da zamena baterije bude takva da sami lako možemo zameniti istu.Mada vrede para, posebno za nas koji držimo telefon 3+ godine kod sebe. I stvarno verujem da mogu bez problema da služe radni vek koliko im je podrška, možda uz jedan pitsop za zamenu baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari