Za ovaj piše da je proizveden juna ove godine, nije baš pola godine iz izlaska. Nisam još uvek otvorio kutiju, ne znam da li da rizikujemKao što si rekao, svima koji uzimaju preko operatera su indijske jedinice, svi oduševljeni baterijom, a priča se da je lošija, niko problema nema, kako onda.
Mislim da je to buva i ništa više...
Možda se desi neka tura po nečemu da zakine, ali kompanije rade revizije konstatno.
Rekao bih da je više od pola godina od početka prodaje sasvim dovoljno da telefon nema falinki, ma odakle da dolazi.
Da to je i bitno, gde je sastavljen (tj. to je ono što piše na kutiji pored IMEI). Moguće je da se previše opterećujem, ali do sada sam uvek dobijao tako neke lošije verzije Samsung telefona pa sam provodio mesece po servisima (a kupio svaki put redovno u radnji/kod operatera). Nemam više snage za to, sad hoću unapred da kupim OK verziju.Mislim da se previše opterećuješ gde je proizveden. Vrv se u Indiji samo sastavlja a delovi kao i za većinu tehnike se proizvode u Kini.
Da to je i bitno, gde je sastavljen (tj. to je ono što piše na kutiji pored IMEI). Moguće je da se previše opterećujem, ali do sada sam uvek dobijao tako neke lošije verzije Samsung telefona pa sam provodio mesece po servisima (a kupio svaki put redovno u radnji/kod operatera). Nemam više snage za to, sad hoću unapred da kupim OK verziju.
Ista situacija u A1 kod mene, koja je fora? Gde je onda zaista proizveden? Smeju li oni tek tako da prelepe deklaraciju? Pisao sam Samsungu da mi potvrde tačno gde je proizveden pa ću da vidim ko mulja.Yettel, na kutiji Samsung fabrička nalepnica piše Indija, a na Yettel nalepnici Vijetnam 😜 ali radi 🔝
Ukucaš IMEI ovde pa ti ispiše državu: https://imeicheck.com/imei-checkimei 1 7 i 8 cifra?Ciji su 1,6?Kamera je do bola,znaci da je Sony?
Ma ja najviše zbog baterije, svi hvale da je odlična na A55, a jedino ovi sa India modelima kažu da postane očajna posle par meseci. Samo to želim da izbegnem, ništa drugoBrate, a da kupiš neki drugi telefon onda, olakšaj sebi život.
Sam kažeš da si sa prethodnim Samsungovim telefonima provodio vreme u servisu, sad kupiš Samsung ali ne smeš da ga otvoriš jer na kutiji piše Indija, na nalepnici distributera Vijetnam a IMEI kaže Brazil.
FYI, na Redditu pišu ljudi i da ih ima sa Made in Vietnam sa GN5 senzorom... Inače, ne znam šta je loše, senzor sa S23, a i koliko znam hardverska lutrija sa komponentama različitih proizvođača nije ništa novo.
I sad zamisli kupiš preko KP vijetnamski, odeš na HW check ono GN5... I šta ćeš onda, kod KP preprodavaca nema 14 dana povrata...
Onda kupi neki drugi kome se poklapa zemlja porekla po svim nalepnicama, koji nije iz Indije, i mirna Bačka.
Ili otpakuj taj što ti je stigao i uživaj u novom telefonu ko i svi ostali.
Odlicna je ,jedna od boljih.I kamera je odlicna.Ma ja najviše zbog baterije, svi hvale da je odlična na A55, a jedino ovi sa India modelima kažu da postane očajna posle par meseci. Samo to želim da izbegnem, ništa drugo![]()
Baterija je brutalna. Tri dana hladno (jes da ne koristim društvene mreže sem Youtube-a, ali sve opcije su uvijek uključene, BT, WiFi, 4G,...). Displej je isto jako dobar, mada je prvih dana bilo loše, boje isprane, ali update-om su to riješili.Po meni je A55 sasvim dovoljan boljitak u veličini ekrana i posebno bateriji koja je bomba... Apsolutno traje 48 sati , sto ni sa jednim od androida ranije nisam mogao ni sa sanjam...24h max...I dan danas imam A52s u aktivnoj upotrebi , ali definitivno A55 je sasvim dostojan naslednik..
Bitno je samo za koje je tržište. Ako je Za EU, USA ili Canada, da je sastavljen na Marsu, dobar je.Da to je i bitno, gde je sastavljen (tj. to je ono što piše na kutiji pored IMEI). Moguće je da se previše opterećujem, ali do sada sam uvek dobijao tako neke lošije verzije Samsung telefona pa sam provodio mesece po servisima (a kupio svaki put redovno u radnji/kod operatera). Nemam više snage za to, sad hoću unapred da kupim OK verziju.
Moj je za Azijsko trziste radi odlicno, nema nikakvih razlika.Baterija je brutalna. Tri dana hladno (jes da ne koristim društvene mreže sem Youtube-a, ali sve opcije su uvijek uključene, BT, WiFi, 4G,...). Displej je isto jako dobar, mada je prvih dana bilo loše, boje isprane, ali update-om su to riješili.
Bitno je samo za koje je tržište. Ako je Za EU, USA ili Canada, da je sastavljen na Marsu, dobar je.
Za ovih par dana korišćenja ne mogu da komentarišem bateriju ali signal je super. Primera radi, u mom stanu gde sam imao 1-2 crtice (A1 mreža) na A72, sada imam sve crtice na A55. Inače sam prebacio sa 5G na 4G zbog baterije (a i ne treba mi 5G) pa ne mogu da kažem kakav je 5G signal.je li netko od vas ima A35 samo me zanima kakva je baterija i ima li problema sa signalom.
Kakvi su utisci, jel ima vise modela da se bira? 🤣Ja sam zenu preko KP uzeo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari