Baš tako. Meni sa 4-5h sot u toku dana ostane 35-40% baterije kad legnem na spavanje i opet svakako mora na punjač jer to nije dovoljno za sutra.Nemoj se toliko opterećivati. Ako ti izdrži od jutra do večeri, to je sasvim dovoljno.
Zar ima prodavnica koje prodaju samo glavu punjaca, bez produznog kabla?Isto je i za A55 USB-C na USB-C, bar kod mene...
U sustini, ovo su manje vise isti punjaci. EP-T2510 je novija izvedba iz 2023 (onaj drugi je iz 2021) i vise se brine o sredini jer moze biti i do 70% efikasniji, a tebi ce zbog toga racun za struju biti neprimetno manji. Brzina punjenja sa 25W Super Fast punjacem je ista kao i sa 25W Ultra Fast punjacem, mislim da je samo Fast Charging rezervisan za one punjace od 15W. Ultra je vise za 45W.
Ako si kupio nov telefon uzmi samo glavu punjaca, ako je i tvoj kabl u kutiji USB-C na USB-C. Ja sam za S23 uzeo EP-TA800 (NBEGEU - crn), a za A72 i A55 isto EP-TA800 samo beo za 2.000 dinara.
Ima, uglavnom ce ti pisati u specifikacijama/opisu ili naslovu da li dolazi uz kabl ili ce npr. biti postavljene slike sa glavom i kablom (opet obrati paznju na specifikacije/ime).Zar ima prodavnica koje prodaju samo glavu punjaca, bez produznog kabla?
Nije skroz zavrsena, bar sto se tice registracije. Poslednji dan kada si mogao da kupis telefon kako bi imao mogucnost da ucetvujes u promociji je bio 30.09.2024. a prijava za sat moze da se izvrsi do kraja ovog meseca tj. do 31.10.2024. Tako da ako je @SIMUKA kupio telefon u septembru ima mogucnost da se prijavi do kraja ovog meseca.Ne mora, ali sad je svakako kasno, jer je promocija završena
Провери да ли ти и шта вуче батерију.Prilično razočaravajuće iskustvo kod mene... :3 još od kad sam odradio oktobarski update baterija 1% opada za 5 minuta, pre je barem bilo 7, meni stvarno nije jasno kako vi na forumu imate i po 8-9h+ SOT dok kod mene evo i nakon dve nedelje to je nemoguća misija... Ja stvarno više ne znam šta da radim da bih popravio SOT.
Pogledajte prilog 462718
Kada su tu javili da će ti stići?Jutros stigao sat, BEX služba donela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari