Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Isto je i za A55 USB-C na USB-C, bar kod mene...
U sustini, ovo su manje vise isti punjaci. EP-T2510 je novija izvedba iz 2023 (onaj drugi je iz 2021) i vise se brine o sredini jer moze biti i do 70% efikasniji, a tebi ce zbog toga racun za struju biti neprimetno manji. Brzina punjenja sa 25W Super Fast punjacem je ista kao i sa 25W Ultra Fast punjacem, mislim da je samo Fast Charging rezervisan za one punjace od 15W. Ultra je vise za 45W.
Ako si kupio nov telefon uzmi samo glavu punjaca, ako je i tvoj kabl u kutiji USB-C na USB-C. Ja sam za S23 uzeo EP-TA800 (NBEGEU - crn), a za A72 i A55 isto EP-TA800 samo beo za 2.000 dinara.
Zar ima prodavnica koje prodaju samo glavu punjaca, bez produznog kabla?

Zar ima prodavnica koje prodaju samo glavu punjaca, bez produznog kabla?
Ima, uglavnom ce ti pisati u specifikacijama/opisu ili naslovu da li dolazi uz kabl ili ce npr. biti postavljene slike sa glavom i kablom (opet obrati paznju na specifikacije/ime).

Ima originalnih punjača koji dolaze bez kabla. A kabl dolazi iz telefon.
Pozdrav

Meni kabal nije stigao uz telefon, a uzet je u Yettel..
Da li za registraciju u members aplikaciji za poklon sat mora biti sim kartica u telefonu ??

Ne mora, ali sad je svakako kasno, jer je promocija završena

Zato mi je problem da mu nadjem naslednika,a da ne kosta duplo vise.Sony kamera odlicna,baterija i ekran isto.
Nikakvi problemi sa Exynosom.

Ne mora, ali sad je svakako kasno, jer je promocija završena
Nije skroz zavrsena, bar sto se tice registracije. Poslednji dan kada si mogao da kupis telefon kako bi imao mogucnost da ucetvujes u promociji je bio 30.09.2024. a prijava za sat moze da se izvrsi do kraja ovog meseca tj. do 31.10.2024. Tako da ako je @SIMUKA kupio telefon u septembru ima mogucnost da se prijavi do kraja ovog meseca.

Da,da uspeo sam da se prijavim..u roku od 1h su stigla oba potvrdna mejla o registraciji..

Prilično razočaravajuće iskustvo kod mene... :3 još od kad sam odradio oktobarski update baterija 1% opada za 5 minuta, pre je barem bilo 7, meni stvarno nije jasno kako vi na forumu imate i po 8-9h+ SOT dok kod mene evo i nakon dve nedelje to je nemoguća misija... Ja stvarno više ne znam šta da radim da bih popravio SOT.
Pogledajte prilog 462718
Провери да ли ти и шта вуче батерију.
Eво фотке са А35
Screenshot_20241021_132752_Device care.jpg
Stargon вуче око 5% за сат времена SOT-a

Meni Netflix najmanje troši bateriju, svega oki 6-7% po satu, ali zato Instagram i Tiktok sigurno 10-12% po satu, isto i Chrome. Džaba ovde piše po 2-3% za IG i chrome kad je to u praksi duplo više. Ne znam da li da pređem na neki drugi pregledač 🤔
1000000778.jpg

Obavezno, zasto bi gledao oglase i kojekakve banere na Chrome-u.

Neko ce reci da stavis odgovarajuci DNS koji ce svuda blokirati reklame ali ja to ne preporucujem jer DNS server zna da uspori, da utice na brzinu konekcije, na funkcionisanje nekih aplikacija i sl. Kad radi kako treba onda je sve ok ali ako pocne da brljavi...

Tako da je moja preporuka da samo zamenis browser i instaliras nesto tipa Opera, Vivaldi, Brave...svi oni imaju ugradjeni adblocker koji ce ubrzati ucitavanje stranica jer nece iskakati kojekakvi baneri i reklame.

A55 podržava punjenje od 25w. Neće li biti problema ako se koristi malo jači punjač od 35w?
Bolje da pitam ali ja mislim da on od 25w više snage i ne može da povuče koliko god da je jak punjač.
Povoljna cena u ananasu, uz vaučer 334€. Mada vuče me S24 fe ili 1+ 12R ali skuplji su za više od 150€.

Ne može da povuče više od 25W, al može da se desi da puni sporije od samsung originalnog punjača ako taj od 35W ne podržava protokol koji samsung koristi. Fazon ja sam punio ranije moj a54 sa šaomi punjačem od 33W i telefon se punio oko 2 sata, sa originalnim samsung od 25W telefon se puni sigurno jedno 40-45 minuta brže.

Jutros stigao sat, BEX služba donela

MInut pre dostave :)
Nije niko ništa unapred javio.

Kada ste dobili mejlove o konfirmaciji?
u mom okruzenju niko nije dobio sat, Beograd...

Ja sam dobio u prošlu subotu . Samo su pozvali i rekli donosimo, bez ikakve najave. Bukvalno minut pre dostave. Sreća pa je neko bio kući da preuzme. Iz Beograda sam. Potvrdni mejl je bio 24.09.

Kao da smo skrenuli sa teme,komentari o nekim poklonima upitne vrednosti?Ipak je A55 predmet kupovine i utisaka.

Pala cena sata na oglasima na 90 eur. Da padne jos 20 eur i kupujem 😁

• Like
Reagovanja: M J
sta se desava ako sat stigne a nema nikoga na adresi? da li kurir ostavlja neku cedulju za preuzimanje u posti ili kako?

Nazad
Vrh Dno