Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam pre vise od 25 dana krenuo da INICIRAM[emoji849] Master karticu kod Vojvodjanske banke ili kod Intese, i reko aj da svratim do Telenora svi pricaju o njihovim ponudama.

Zasto mi je odsecena poruka

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

NASTAVAK...
Bolje da sam noge polomio ...

Dogovorio na Aliexpress-u sve sa kinezom samo da platim.

Do sada je mogla roba iz kine da mi stigne a kamoli kartica od Telenor banke.

Izgoreo sam od njihovih lagarija...[emoji855]

Ozbiljno mislim da ugasim racun kod TB[emoji35]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Neće, meni potvrdili na tviteru da se plaća 1% za plaćanja u inostranstvu.
Kakve veze imaju radnici u call centru Telenor Banke i znanje o Telenor Banci?
Ozbiljno pitam.

Tek kad pocne ta promena, videcemo sta je tacno.

Poslednja izmena:
Treba da uplatim za caleta iznos u republicki budzet po osnovu kazne za saobracajni prekrsaj. Koju sifru placanja biram za to?

Huawei P10

Ja za takve stvari stavljam 253

Sent from my S8 using Tapatalk

Kakve veze imaju radnici u call centru Telenor Banke i znanje o Telenor Banci?
Ozbiljno pitam.

Tek kad pocne ta promena, videcemo sta je tacno.

Ja sam tri ili četiri puta dobio odgovore koji su bili tačni od podrške na tviteru i koji su rešili dilemu koju sam imao.

Tebe da ubeđujem kakve veze imaju zaista ne želim.

Ja sam tri ili četiri puta dobio odgovore koji su bili tačni od podrške na tviteru i koji su rešili dilemu koju sam imao.
Za sitne stvari realno, ali pisalo smo koliko cesto nemaju predstavu sta pisu... to je najnizi nivo podrske, za najobicnije probleme korisnika i nista vise.
Nema sanse da oni razliku te TRI stvari (POS strani, net, net strani, jer ni ja to nisam razlikovao do pre 2 godine kao 3 stavke :D) :)

Poslednja izmena:
Za sitne stvari realno, ali pisalo smo koliko cesto nemaju predstavu sta pisu... to je najnizi nivo podrske, za najobicnije probleme korisnika i nista vise.
Nema sanse da oni razliku te TRI stvari (POS strani, net, net strani, jer ni ja to nisam razlikovao do pre 2 godine kao 3 stavke :D) :)

+1

Jos malo pa slavim mesec dana inicijacije, ko je rekorder ovde za sad?

Rekorder je skoro dva meseca, ali on je dobio. Tako da njega niko neće stići. Ponadah se da će nekima bar danas poslati, kad ono ništa.

Ja sam bio rekorder, do pre neki dan kada je stigla kartica, bukvalno sam čekao dva meseca :D Povlačim se kao neporaženi šampion u disciplini čekanje kartice sa preponama

Dva meseca, imam utisak da ce i mene taj period da zakaci.

Sva sreca pa imam vec drugi racun pa mi nije hitno toliko inace bih ih smarao svaki dan :p

4 meswca Amex u Intesi plus 2 nisu nogli da uzdaju zbog onih unqpredjenja ;)

U RAIF se to zadovoljstvo placa 650din/mesecno, tako da... no tnx :D (tekuci+kartica+osiguranje kartice+putno)

Može li vlasnik računa ovlašćenom licu da onemogući raspolaganje štednim računima?

To ne znam, ali mene zanima, kada proveravate stanje na TB bankomatu, da li se vidi stanje štednje? Ovo ne bi trebalo da bude vidljivo tamo.

U okviru Starter paketa, provizija ide i na onlina placanja, samo Progresiv nema provizije, ja sam pogresno razumeo izgleda, Starter paket gubi svoj smisao onda..

Može li vlasnik računa ovlašćenom licu da onemogući raspolaganje štednim računima?
Kada ovlastis neko lice, ovlascujes ga PO RACUNU. Moj otac recimo i ne vidi da imam stedni. Mislim da cak i ne moze da se ovlasti za stedne racune.
U vecini banaka moze da se ovlasti, ali bukvalno bez ikakve koristi :D TIpa, valjda u Intesi sam mogao da ovlastim, ali... nista to lice ne moze da radi sa stednim :) Ne moze ranije da razoroci, ne moze da podigne kad istekne (jer se ili reorocava, ili prebacuje na tekuci devizni).

To ne znam, ali mene zanima, kada proveravate stanje na TB bankomatu, da li se vidi stanje štednje? Ovo ne bi trebalo da bude vidljivo tamo.
Koliko se secam, ne.

Ja bi inace voleo da je moguce stedni racun koristiti za racune, tj. placanje iz aplikacije direktno, tipa racuni na Klik i sl. Smara prebacivanje na tekuci, pa vracanje kada ima viska, ili ponovno prebacivanje kada si preneo manje :)

U okviru Starter paketa, provizija ide i na onlina placanja, samo Progresiv nema provizije, ja sam pogresno razumeo izgleda, Starter paket gubi svoj smisao onda..
To je moje misljenje, podrska kaze da ne vazi za online placanja. Ali videcemo od juna, kad pocnu.
Ako jesu oni u pravu, lose stoji u tarifniku. Sigurno ima ljudi koji nece ni pitati, vec samo prestati da koriste. A da obican korisnik predje na Progresiv zbog toga, nece :)

I podrska sad kaze da vazi i za online placanja, tu informaciju su kaze dobili tek 1.04. klasicni lopovi, hoce da svi predju na progresiv.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pisao sam opet podršci da vidim da li će potvrditi da imaju novu informaciju od aprila.
Igrala se deca, takav stav imaju.

Sigurno ce naplacivati na starteru, samo ne znam koliko %...pazi uzimaju ti provizuju, platis 500din karticu (jos nije stigla, mesec dana cekam), kome treba za kupovinu preko neta, intesa visa elektron, nema odrzavanja, dzabe kartica...

I podrska sad kaze da vazi i za online placanja, tu informaciju su kaze dobili tek 1.04. klasicni lopovi, hoce da svi predju na progresiv.
Cekam da dodje dan izmene, pa cu onda reci "Joker, sta rece ono?" :D

Ali pazi lopove, posalju nove ugovore, i dok su ljudi jos uvek naostreni i pitaju za online placanja, kao nece biti provizije, iii posle 7 dana ipak ce biti, salili smo se, vecina nece ni videti tu promenu...
Capture.PNG

Poslednja izmena:
"na njihovu visinu ne mozemo uticati" :D :D :D "Pa ne mogu ja da uticem na to koliko cu da stavim marzu na ono sto ja, kao vlasnik, prodajem" :D

Treba imati na umu da ima i ljudi koji bi i sa ovim prihvatili da nastave da koriste Starter. Recimo sestrino drustvo plati oko 1000e godisnje (svi zajedno..) za Wizz/RyanAir+AirBnB i to je ono sto oni trose van :) Da sam na njihovom mestu, ne bi mi palo na pamet da otvaram u Intesi Visa Electron i cekam u redovima, umesto na bankomatu za 10e!
Bezobrazno je sto to rade :( Da ljudi pozatvaraju sada racune i ne koriste ih masovno, da vidite kako bi se druga pesma pevala.

Naravno da oni imaju pravo, njihova banka, niko mene ne tera da budem kod njih, mene nervira sto su prvo rekli nece biti, pa onda hoce... :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ма нема ништа од оваквих банака,не помаже им ни стално повећање тарифа.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno