Kakve veze imaju radnici u call centru Telenor Banke i znanje o Telenor Banci?Neće, meni potvrdili na tviteru da se plaća 1% za plaćanja u inostranstvu.
Kakve veze imaju radnici u call centru Telenor Banke i znanje o Telenor Banci?
Ozbiljno pitam.
Tek kad pocne ta promena, videcemo sta je tacno.
Proslo, hvala!Ja za takve stvari stavljam 253
Sent from my S8 using Tapatalk
Za sitne stvari realno, ali pisalo smo koliko cesto nemaju predstavu sta pisu... to je najnizi nivo podrske, za najobicnije probleme korisnika i nista vise.Ja sam tri ili četiri puta dobio odgovore koji su bili tačni od podrške na tviteru i koji su rešili dilemu koju sam imao.
Tebe da ubeđujem kakve veze imaju zaista ne želim.
Za sitne stvari realno, ali pisalo smo koliko cesto nemaju predstavu sta pisu... to je najnizi nivo podrske, za najobicnije probleme korisnika i nista vise.
Nema sanse da oni razliku te TRI stvari (POS strani, net, net strani, jer ni ja to nisam razlikovao do pre 2 godine kao 3 stavke)
![]()
Kada ovlastis neko lice, ovlascujes ga PO RACUNU. Moj otac recimo i ne vidi da imam stedni. Mislim da cak i ne moze da se ovlasti za stedne racune.Može li vlasnik računa ovlašćenom licu da onemogući raspolaganje štednim računima?
Koliko se secam, ne.To ne znam, ali mene zanima, kada proveravate stanje na TB bankomatu, da li se vidi stanje štednje? Ovo ne bi trebalo da bude vidljivo tamo.
To je moje misljenje, podrska kaze da ne vazi za online placanja. Ali videcemo od juna, kad pocnu.U okviru Starter paketa, provizija ide i na onlina placanja, samo Progresiv nema provizije, ja sam pogresno razumeo izgleda, Starter paket gubi svoj smisao onda..
Cekam da dodje dan izmene, pa cu onda reci "Joker, sta rece ono?"I podrska sad kaze da vazi i za online placanja, tu informaciju su kaze dobili tek 1.04. klasicni lopovi, hoce da svi predju na progresiv.
Ja sam tri ili četiri puta dobio odgovore koji su bili tačni od podrške na tviteru i koji su rešili dilemu koju sam imao.
Tebe da ubeđujem kakve veze imaju zaista ne želim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari