Ideja je bila da moze i preko neta, ko bude prihvatao, ali ima manje (0
) prihvatioca nego njihova PlatiMo usluga, a koju je i RF podrzala. A PlatiMo ne znam da sam igde video da moze da se koristi (mogla je, samo nigde nisam ja kupovao gde moze)
Koliko znam krenule su da stižu. ProverenoKoja je prica sa karticama vise? Zasto ovoliko kasne?
Ne čekajte operatere. Pišite službi za prigovore. Oni su još uvek ekspeditivni i rešavaju prigovore jako brzo jer ih na to zakon obavezuje. Kolegu su zvali istog dana kad je uputio zvaničan prigovor.
Koliko znam krenule su da stižu. Provereno
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Провјерено(раније)не гасе налог за мјесец,чак ни за годину.То је као и код других банака.Додуше нисам никад захтијевао да се гаси налог,али кад се угаси рачун,налог остаје.Ово за новац,пребаците некоме или себи на нови рачун,јер стање мора бити 0,онлајн банка.Ugasio online racun i karticu proslog meseca,gde su u roku od 2 radna dana i odradili.
Ko ima sredstva a zeli da ugasi racun date instrukcije gde hocete da vam se sredstva prebace.
Trazio sam i da ugase moj korisnicki nalog i obrisu sve podatke,odgovor live chat da neznaju kako to da urade,kao i da ce samo po sebi da se ugasi za mesec dana,ako se ne ugasi da im se ponovo obratim da oni napisu zahtev,koje nebuloze.
Ovo su mi rekli u ponedeljak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari