Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ideja je bila da moze i preko neta, ko bude prihvatao, ali ima manje (0 :D) prihvatioca nego njihova PlatiMo usluga, a koju je i RF podrzala. A PlatiMo ne znam da sam igde video da moze da se koristi (mogla je, samo nigde nisam ja kupovao gde moze)

Izgleda da Telenor banka odgovara MTS banci, zvali juče, kao ima predodobreni kredit samo za mene, samo par uslova, da sam zaposlen. .

Tu je prekinem, kažem da sam samozaposlen....

Tu prestaje svaki razgovor....

Nema šta, baš se trude da pomognu preduzetnike. :) :) :)

Kod MTSa toga nema.....

Koja je prica sa karticama vise? Zasto ovoliko kasne?

• Like
Reagovanja: M J
Ne čekajte operatere. Pišite službi za prigovore. Oni su još uvek ekspeditivni i rešavaju prigovore jako brzo jer ih na to zakon obavezuje. Kolegu su zvali istog dana kad je uputio zvaničan prigovor.

Pisao sam im, ne jednom i nista. Napisao sam im i sto su tako nesposobni i opet nista. Bezao sam od saltera i dosao ovde, a sad bi mi legla neka salterusa da se malo ispraznim zbog ovog desetodnevnog zezanja i njihove nesposobnosti !
Da li neko ima neki kontakt broj za neku visu istancu, znam da kriju brojeve ko zmije noge, to su sve fore korporacija da se izoluju od nas i da nam daljinski vade mast, tj. lovu.

Ugasio online racun i karticu proslog meseca,gde su u roku od 2 radna dana i odradili.
Ko ima sredstva a zeli da ugasi racun date instrukcije gde hocete da vam se sredstva prebace.
Trazio sam i da ugase moj korisnicki nalog i obrisu sve podatke,odgovor live chat da neznaju kako to da urade,kao i da ce samo po sebi da se ugasi za mesec dana,ako se ne ugasi da im se ponovo obratim da oni napisu zahtev,koje nebuloze.

Koliko znam krenule su da stižu. Provereno

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Neka se javi neko kome je stigla kartica, nekome je stigla samo poruka da je kartica poslata, jedino ako je peske nose posto nikako da stigne, sad hvataju praznici, znaci nista jos 7 dana sigurno...aa kao papagaji samo ponavljaju i izvinjavaju se kako nisu mogli da predvide ovaj problem sa izdradom kartica, mesec dana ne moze da se resi, kako da ne, nesto su zeznuli debelo i vade se...

Pisao sam vec, istog dana podneo zahtev u Intesi i kod njih, Intesina stigla posle 5 dana, njihova skoro 20 dana jos malo kasni

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dva meseca će biti posle Uskrsa :D

Ugasio online racun i karticu proslog meseca,gde su u roku od 2 radna dana i odradili.
Ko ima sredstva a zeli da ugasi racun date instrukcije gde hocete da vam se sredstva prebace.
Trazio sam i da ugase moj korisnicki nalog i obrisu sve podatke,odgovor live chat da neznaju kako to da urade,kao i da ce samo po sebi da se ugasi za mesec dana,ako se ne ugasi da im se ponovo obratim da oni napisu zahtev,koje nebuloze.
Провјерено(раније)не гасе налог за мјесец,чак ни за годину.То је као и код других банака.Додуше нисам никад захтијевао да се гаси налог,али кад се угаси рачун,налог остаје.Ово за новац,пребаците некоме или себи на нови рачун,јер стање мора бити 0,онлајн банка.

Cenim da bih ja imao bolju PR službu od njih.
Ovo je ponižavanje.
Drugarici danas, posle 17 dana od otvaranja računa, stiže SMS u kojoj je obaveštavaju da je došlo do problema prilikom izrade njene kartice.
Ej, sedamnaest dana im je trebalo da priznaju grešku zvaničnim SMS-om i upute mršavo izvinjenje. Biće dobro ako joj kartica stigne do Đurđevdana.

I ja danas primih taj SMS. 13. marta inicirana izrada nove kartice
85c9751bb9d64ec13bc62524a2a3beef.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa, predivnoća jedna...
Još kažu da se koristi M keš za isplate i uplate, samo su zaboravili da neko možda ima potrebu za internet plaćanjima.

Realno bi mogli da ti daju opciju da vidis broj kartice dok je jos “na putu” prema tebi i da mozes da je koristis za online placanja, a da opciju za ATM i POS aktiviras kada je dobijes. Ako se izgubi u tranzitu onda generisu novu i cao

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Ne mogu, jer ne smeju znati CVV, koji je neophodan za online placanje.

A moj ortak dva-tri dana posle mene otvorio racun i prekljuce mu stigne poruka da je kartica gotova/poslata, sta vec pise tu, stvarno su prsli.... Ja nisam dobio ni tu poruku da mi se izvine :D

Ma nije gotova kartica, meni je jos od kad stigla poruka. To je genericka poruka podesena da se posalje u neko vreme kada je sistem u normalnom stanju, a posto nije...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ovo su mi rekli u ponedeljak, evo dosao petak xD
e174c9904a7ed8bfee335d1003b32f26.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sad sam se cuo sa operaterom, njihove tehnicke sluzbe, znaci programeri NEMAJU POJMA. Vec 15 dana mi ne resavaju produzenje dozvoljenog minusa, tako da sam u nedozvoljenom minusu zbog njihovih sustera. Menadjeri su se izolovali i nedodirljivi su da ih mi zovemo. To nam je ova demonkratija dala. Po pitanju KARTICA, kad sam joj spomenuo, kaze da /valjda/ zavod za izradu novcanica je u guzvi i kao zbog toga kasne kartice. Mora da zavod stampa novcanice za te iste rukovodioce.

Ovo su mi rekli u ponedeljak

Haha, odlični su. "Trebalo bi...", "sada samo da...", "pretpostavka je...", "vrlo je verovatno da će ako ne danas, za koji dan da usledi...". U prevodu, nemamo pojma šta se dešava ni kada će se rešiti.

Off topic: Da li danas radi platni promet?

Mislim da ne radi, tek od 10. aprila..tako sam negde procitao

Tako je, tek od utorka

Sent from my S8 using Tapatalk

Stigla mi kartica, juhuuuu, šta pijete? [emoji23]

Kako stigla... Kada!!!

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nisam ni gledao sanduče par dana, i jutros otvorim i eto je [emoji847]

Idem i ja da vidim...[emoji16]
Mozda je svima stigla sto napadate telenor [emoji6]
Proverite u sanducetu sigurno je tamo

Nije mi ni poruka stigla da je na putu [emoji23] tesko da je u sanducetu..

Reče mi drugar koji radi u TB da će sa starter paketa da se plaća 1% za elektronska plaćanja sa kartice
Pretpostavljam da važi samo za inostranstvo, ne npr ako kupujem u maxiju...

Neće, meni potvrdili na tviteru da se plaća 1% za plaćanja u inostranstvu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno