Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda su obesmislili starter.
Čak su stavili proviziju za korišćenje debitne kartice u inostranstvu.

Poslednja izmena:
Uz sve probleme koje imaju izgleda da je vreme da se napusta :)

Danas sam imao prenos na račun u drugoj banci i provizija je bila 30din.
Kako se gasi racun iz mobilne aplikacije?

Kakvo divljanje za nesto sto je u principu dzabe [emoji14]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ko hoce da ugasi racun, ne moze iz mobilne aplikacije nego iz web a tamo im se stalno davi sistem,nego mora da se ide u poslovnicu,meni mnogo bolje radi mts.

ma ok je i ovo, 35 din provizija umesto 30, preživećemo :)

Starter, plaćanje u inostranstvu - 1%!!!
Bilo je lepo dok je trajalo

Evo šta su mi rekli na FB:
Screenshot_Messenger_Lite_20180321-165212.png

Trebalo bi da se odnosi na POS Terminale u inostranstvu. Znači ako potrošim 300€ za mesec dana na POS terminalima u inostranstvu onda mi se isplati Progresiv. Dešavalo mi se da potrošim i više, ali ipak mi je većina plaćanja ka inostranstvu ipak online.

Naravno, odnosi se samo na pos terminala, ne na internet.

Pa tek ih taj prenos ništa ne košta, zamisli kad bi još i njega hteli da naplate :D

1% za konverziju ili svakako?!

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Jel progresiv ostaje bez provizije u inostranstvu? Ako da, onda lepo pređemo na progresiv samo u periodu kada nam kartica treba u inostranstvu. Bolje platiti jednokratnu naknadu za progresiv, nego za svaku transakciju 1%. Bar nije problem iz aplikacije aktivirati i posle deaktivirati progresiv.
EDIT: Vidim sad da ostaje bez naknade kao do sada. Znači rešenje postoji. :D

Poslednja izmena:
Svakako će zaračunavati na sva inostrana plaćanja na POS terminalu

Jel progresiv ostaje bez provizije u inostranstvu? Ako da, onda lepo pređemo na progresiv samo u periodu kada nam kartica treba u inostranstvu. Bolje platiti jednokratnu naknadu za progresiv, nego za svaku transakciju 1%. Bar nije problem iz aplikacije aktivirati i posle deaktivirati progresiv.
Iz @uros89 posta
Progressive: plaćanja u inostranstvu bez naknade!
https://prnt.sc/iualb3

Takođe, priliv novca iz inostranstva 1,5%. Čini mi se da je ovo do sada bilo 0%.
Krenuli su super putem, nizbrdo.

Valjda na progresiv te prebace tek od narednog meseca. Ovo je bas bezobrazno ako ima provizija za placanje u istoj valuti (eur) i sada su kao oni pilicari iz RF. Vidim da su uveli i 1.5% za uplate iz inostranstva

Stvarno si mislio da forum ima vise informacija od call centra banke? Posalji im na [email protected]

Pa ako ti zaposlena u call centru kaže, "stvarno ne znam sta bi Vam rekla" , onda svi bolje znaju od nje..
A i oni krive zavod za kašnjenje, pa me zanima da li ako je neko u nekoj drugoj banci čekao karticu da li je stigla u normalnom roku...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Јел мобилна верзија и-бенкинга постоји/функционална је? Немам андроид па нећу имати апликацију за м-бенкинг :)

Sent from mTalk

Valjda na progresiv te prebace tek od narednog meseca. Ovo je bas bezobrazno ako ima provizija za placanje u istoj valuti (eur) i sada su kao oni pilicari iz RF. Vidim da su uveli i 1.5% za uplate iz inostranstva

Piše da je to samo za uplate na karticu. Uplate na račun su i dalje bez provizije.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

A da li je još neko dobio aneks ili samo jedan član sa foruma?

Svi bi trebalo da su dobili
4f974a70d349fedf4ef4ff9c8e65fd92.jpg

Ja nisam...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Piše da je to samo za uplate na karticu. Uplate na račun su i dalje bez provizije.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Kakve su to uplate iz inostranstva na karticu? Kartica je fizička manifestacija računa, tako da to znači da će na sve devizne doznake biti provizija od 1.5%.

Btw, nisam ni ja primio aneks još uvek, ali znamo da ga treba očekivati :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno