Kakve su to uplate iz inostranstva na karticu? Kartica je fizička manifestacija računa, tako da to znači da će na sve devizne doznake biti provizija od 1.5%.
+1. Ne volim sto moram za evre da idem da uplacujem na salter, ali za 1% itekako cuJa koristim paralelno intesa-u HIT (bez dodatnih bankarskih proizvoda) plata mi je tamo. Telenor pored intesa-e na starter paketu. Videcu, za sad ostajem ovako. Intesa me nervira zbog odlaska na salter za svaku sitnicu
Ovo je najbitnije ipak.Generalno racunam, 1% je oko 1din na 1€ plaćenog u inostranstvu na POS terminalima. U inostranstvu i onako plaćam što više karticom, nagomilaju mi se onako kojekakve strane valute i onda smor kad dođem u Srbiju. Videću, intesa još nema takve naknade a njihova Visa kartica me još nije "izdala" nigde. Telenor mi je zanimljiv kao menjačnica, za neka plaćanja na netu mi je kul jer odem do bankomata i platim online odmah nakon toga). Ostaću na starteru da još razmislim.
Чекам 15 дана већ у МТС банци.Могуће да је до Топчидера,а можда и није.A i oni krive zavod za kašnjenje, pa me zanima da li ako je neko u nekoj drugoj banci čekao karticu da li je stigla u normalnom roku...
Наравно да постоје уплате на картицу,већ поодавно.Kakve su to uplate iz inostranstva na karticu?
Pa ako ti plata stize u Intesu, imas bolji kurs uglavnom za kupovinu evra i miran si. A imas i dve kreditne u tih 300din.Telenor banka nema alternativu jer stedi vreme, a vreme je novac. Ja nemam vremena za svaku uplatu da idem na salter, a baratam sa kesom uglavnom. Imam hit u intezi, zbog plate i stambenog kredita, ali sve placam preko telenor banke. Za 300 dinara mesecno ustedim ogromno vreme. Dok je tako meni oni nemaju alternativu. Dok se intesa ne udostoji i ne uvede uplatu na bankomatima.
QFTSve banke u Srbiji imaju prilično ograničenu i nekreativnu ponudu. Svaka je loša/skupa na svoj način. Smešno je šta neke banke nemaju u ponudi, a šta neke naplaćuju. Obično je potrebno imati račun u dve-tri banke da bi sve funkcionisalo kako treba, ako koristite dosta bankarskih usluga.
Intesa i KB efektivno imaju isto, jer imaju vise bankomata nego ostale zajedno1) besplatnog podizanja novca na bankomatima drugih banaka (5 prvih puta, ali za Progresiv+, neograničen broj puta)
So.... ?3) viševalutni tekući račun
LI? Znaci samo 300din placas da bi dobio nesto sto imas u pola banaka skroz besplatno5) Bez provizije na plaćanje karticom u inostranstvu
Tj... kao u svim bankama za racune tog nivoa6) Besplatne SMS/email/push notifikacije o svim promenama na računu
Ovo je fin plus. Na 20.000 mesecno se dobije ipak 50dinara, ko je zadrzao 4%, ili 40din ko ima novih 3%. Znaci samo vam treba 100.000 minimum, da stoje 30 dana i pokricete cenu paketa7) Dobra kamatna stopa na neoročenu štednju
+18) Laka i detaljna kontrola kanala potrošnje (POS/ATM/Internet)
U prevodu - kao sve druge banke9) Prebacivanje novca na račune drugih banaka u Srbiji bez naknade
Fina stvar!10) Slanje novca preko broja mobilnog i imejla bez naknade
11) Korišćenje Telenor bankomata bez kartice (mCash)
12) Račun na klik
Dok provucem platu preko racuna krajem meseca, vec sam 7-8 racuna morao da platim do tada za tekuci mesec. Sve radim u dinarima, osim povremenih sitnih kupovina online. Gde mi je opet uplata na bankomatu nezamenljiva...Pa ako ti plata stize u Intesu, imas bolji kurs uglavnom za kupovinu evra i miran si. A imas i dve kreditne u tih 300din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari