Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. To je sve. Samo iskljuci sms o odlivu sa racuna, jer se placa.

Racun mozes da koristis cim potpises ugovor u bilo kojoj telenor poslovnici ili ako si izabrao da ti kurir dostavi ugovor. Kartica stize za 3-5-7 dana

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Ja nisam nikad platio za sms obavestenje o odlivu ?

Pogledaj izvod na kraju meseca

Nisam ni ja. Kao da ima bug da ko nije ugasio pa upalio posle, ne naplacuje mu se :)
I otac isto. Ja sam ugasio sada, otac nije - i stizu mu SMSovi bez naplate, provereno :)

Dobili ste email za TB anketu. Preskočite. Mnogo glupa, zamorna i previše dugo traje. Ovi što su im pravili pojma nemaju i napravili medveđu uslugu: garbage in - garbage out.

Jel zna neko kako da iskljucim ove smaracke mejlove i sms-ove o mesecnoj rati i dolazecem racunu? Pristize vam rata, pristize vam racun, naplacena rata, naplacen racun, zanemarire sms ako ste vec platili racun.... Bas su dosadni.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Moja banka-Lična podešavanja.

Ja imam smaračke SMS poruke i email za svaki prispeli novi račun - a puno računa. Koliko vidim, to ne može da se isključi (a da ne isključim info o dolaznim uplatama)?

Da li neko ima informaciju šta se ovo desava, jer ovi u call centru nemaju pojma.. Stara kartica mi se slomila i na drugu cekam vec 20+ dana..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A jel zna neko što su nestali računi na klik, zar nije trebalo da stoje danas do kraja dana?

Rade li svima normalno notifikacije o potrošnji? Meni prestale da stižu od pre neke 2 nedelje.

Rade ok.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li neko ima informaciju šta se ovo desava, jer ovi u call centru nemaju pojma.. Stara kartica mi se slomila i na drugu cekam vec 20+ dana..

Imaju neke tehnicke probleme, ja sam pre jedno 5-6 dana otvorio racun i zvao pre dva dana jer sam se setio da je navedena pogresna adresa, rekla zena iz call centra da ce da kasni malo vise zbog tih problema.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Da li neko zna da li i TB ide PPF? Ili ce River Styxx Capital pokusati opet da dobije dozvolu za kupovinu?

^ Da li je to uopšte od značaja za nas, krajnje korisnike?

TB nije vec prodata, 2-3 poruke iznad ;)
Nije dobijena dozvola za preuzimanje TB-a od strane onog bugarskog fonda.

@Sale, obicno ima ;)

Stvarno si mislio da forum ima vise informacija od call centra banke? Posalji im na [email protected]

Jel imate problema sa uplatom eura na bankomatu? sinoc mi je bilo hitno da uplatim, probao na bankomatu u Zemunu, identifikuje eure normalno, ali odbije transakciju, poucen predjasnjim iskustvom, presao na bankomat Stari Merkator, ali ista prica, probao da ubacim dinare, ubacio, primio transakciju ali se nista nije videlo na aplikaciji, niti je stigao mail o uplati jos uvek... Na kraju morao da prebacujem sa drugog racuna, srecom tek su jutros naplatili pa nije ispao problem ali mogao je biti ozbiljan da nije bilo sredstava...

Jel imate problema sa uplatom eura na bankomatu? sinoc mi je bilo hitno da uplatim, probao na bankomatu u Zemunu, identifikuje eure normalno, ali odbije transakciju, poucen predjasnjim iskustvom, presao na bankomat Stari Merkator, ali ista prica, probao da ubacim dinare, ubacio, primio transakciju ali se nista nije videlo na aplikaciji, niti je stigao mail o uplati jos uvek... Na kraju morao da prebacujem sa drugog racuna, srecom tek su jutros naplatili pa nije ispao problem ali mogao je biti ozbiljan da nije bilo sredstava...
Nisam probao ovih dana, ali jesi koristio karticu ili mCash?

promene u naknadama u TB. sad dobio anex.... ako e ne slazem, raskidamo saradnju. sta onda sa kreditom?

meni najvise smeta 35 din naknada za placanje na mobilni, tj prenos novca korisniku TB preko mob

Poslednja izmena:
U kom periodu? Ovo moje je bilo nocas, malo posle 00h...

promene u naknadama u TB. sad dobio anex.... ako e ne slazem, raskidamo saradnju. sta onda sa kreditom?
meni najvise smeta 35 din naknada za placanje na mobilni, tj prenos novca korisniku TB preko mob
Nisam dobio aneks, a i na sajtu ne stoji cenovnik sa 35din... ali koliko znam ako prenosis unutar TB, besplatno je slanje na mobilni sada, ne verujem da ce to menjati (uvek je stajalo 25/30din da kosta, kao i obicna placanja, ali ako su van banke se primenjivalo samo)

Kredit i iskorisceni limiti po kreditnoj i iskorisceni minusi ostaju, slozio se ti ili ne sa izmenom cene tekuceg.

Imao sam prenos u ponedeljak na račun u drugoj banci i provizija je bila 30din.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno