Ovo uopste nije potrebno, i transferu mogu doci istog dana. Sto recimo je u firmi slucaj, mi sve iz EU dobijamo istog dana na racun. Do skora i iz Koreje i Japana, ali kao da je nesto namerno usporilo, pa datum valute nije uvek danasSwift transferu treba jedan radni dan, pa još barem jedan dan dok ti se novac sa internog računa banke prebaci na tvoj.
"Uopšte" i "mogu" nekako isključuju jedno drugoOvo uopste nije potrebno, i transferu mogu doci istog dana. Sto recimo je u firmi slucaj, mi sve iz EU dobijamo istog dana na racun. Do skora i iz Koreje i Japana, ali kao da je nesto namerno usporilo, pa datum valute nije uvek danas![]()
Nigde. Samo preko web portala.A gde se u mobilnoj aplikaciji nalazi opcija da ovlastim nekoga?
Potvrđujem sa više uplata (samo iz SAD) koje su sve bile po 500€ (wire transfer).U praksi kod telenora je 24h plus 24h(proverio).
"Uopšte" i "mogu" nekako isključuju jedno drugo
Čovek nije rekao da je firma, pa pretpostavljam da je fizičko lice. Ako dođe za 24h super, ali uglavnom ne dolazi.
Može.Da li zna neko, moze li obicnom debitnom karticom telenorovom da se placa na netu?
Sta ti kaze transakcija u PayPalu, koliko je naplaceno i CEGA?Platio preko paypala i izabrao da provajder kartice vrsi konverziju (sklonio defaultni dinar kao valutu).
I onda su mi naplatili dio u dinarima, pa ostatak konvertovali eure u dinare po losem kursu i naplatili u dinarima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari