Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ PŠ u 27.marta,sluzbeni ulaz, nikakav red, ljubazna službenica, 10 sek! :D

Sto ne rece, ja se zamlacivao kod Trga samo zbog toga :(

Gde na sajtu TB naci informacije o BIC / SWIFT kodu?
Valjda da bih primio novac iz inostranstva toj osobi moram da dostavim taj kod, jer ne moze da se posalje novac kao sto ovde funkcionise ime i prezime i broj racuna...

Trebalo bi da si dobio te kodove kad si otvarao racun...ako si zagubio nazovi ih...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Imas na ebankingu i mbankingu to. Na mbankingu je moja banka/moja dokumenta. Na ebankingu je slično.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A gde se u mobilnoj aplikaciji nalazi opcija da ovlastim nekoga?

Koliko moze da potraje dok stignu pare na racun iz inostranstva?

Swift transferu treba jedan radni dan, pa još barem jedan dan dok ti se novac sa internog računa banke prebaci na tvoj. Ovo za male sume gde ne moraju da čekaju na tebe da potpišeš i pošalješ im izjavu o prilivu. Obično kažu 3-4 radna dana.

Ok hvala, da manja suma novca je u pitanju, znaci ne moram da idem u poslovnicu Telenor Banke ovde da nesto potpisujem?

Kod Telenora se uopšte ne ide do njih. Skine se sa sajta dokument, popuniš ga i potpišeš i pošalješ im na e-mail.

Pozdrav. Kako konvertovati evro u dolare na telenor kartici? I da li je to uopste potrebno pri kupovini necega cija je cena u dolarima? Konkretno se odnosi na Shopify plan.

Swift transferu treba jedan radni dan, pa još barem jedan dan dok ti se novac sa internog računa banke prebaci na tvoj.
Ovo uopste nije potrebno, i transferu mogu doci istog dana. Sto recimo je u firmi slucaj, mi sve iz EU dobijamo istog dana na racun. Do skora i iz Koreje i Japana, ali kao da je nesto namerno usporilo, pa datum valute nije uvek danas :(

U praksi kod telenora je 24h plus 24h(proverio).

Ovo uopste nije potrebno, i transferu mogu doci istog dana. Sto recimo je u firmi slucaj, mi sve iz EU dobijamo istog dana na racun. Do skora i iz Koreje i Japana, ali kao da je nesto namerno usporilo, pa datum valute nije uvek danas :(
"Uopšte" i "mogu" nekako isključuju jedno drugo :)
Čovek nije rekao da je firma, pa pretpostavljam da je fizičko lice. Ako dođe za 24h super, ali uglavnom ne dolazi.

Moja mala veća al to je to. Bitno da ne uzimaju proviziju i da mogu da se dignu euri sa bankomata.

"Uopšte" i "mogu" nekako isključuju jedno drugo :)
Čovek nije rekao da je firma, pa pretpostavljam da je fizičko lice. Ako dođe za 24h super, ali uglavnom ne dolazi.

Nije bitno ko je primalac, ali sve sto nije istog dana iz EU, samo se namerno zadrzava. U svim bankama.

Da li zna neko, moze li obicnom debitnom karticom telenorovom da se placa na netu?

Da li je pametan izbor Telenor banke za račun gde će jednom ili dvaput mesečno biti uplaćivani honorari. Iznos je od 15-25 hiljada mesečno i taj novac bih uglavnom trošio na plaćanje računa i poneku sitnu kupovinu online.
Otvorio bih račun sa besplatnim održavanjem.

... sent from mobilni using antidepressants...

Jeste, ok izbor.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hvala na odgovoru [emoji106]

... sent from mobilni using antidepressants...

Verovatno nisi obratio pažnju da je valuta plaćanja kod procesora bila dinar, iako je cena tu gde si već plaćao bio dolar. Vaćare na sve moguće načine i tu nije kriva banka, već oni koji vrše naplatu i mi koji ne gledamo.

Telenor Banka

To je paypal sigurno... ako si imao dovoljno eur nije trebalo da ide sa dinarskog

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Poslednja izmena:
paypal, naplatio ti je u dinarima po kursu banke, a ne svom, izgleda samo to može da se bira... koja glupost...

Platio preko paypala i izabrao da provajder kartice vrsi konverziju (sklonio defaultni dinar kao valutu).
I onda su mi naplatili dio u dinarima, pa ostatak konvertovali eure u dinare po losem kursu i naplatili u dinarima.
Sta ti kaze transakcija u PayPalu, koliko je naplaceno i CEGA?
AKo pise dolara tacno koliko treba, zali se banci i posalji im screenshot PayPala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno