Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz firme mi traže kopiju čekovne kartice kako bih mogao da primam platu preko TB. Šta da im dam, da iskopiram MC debitnu karticu ili postoji nešto drugo?

Debitnu. Na njoj je broj tekućeg računa. A imaš i u mojim dokumentima obrazac za prenos zarade.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Zna li neko koliko se ceka refund sa Paypala? Kupio nesto, ali sajt zabagovao, pa mi izdali refund. Dobio sam mail od PP da mi je refunidran

Можеш и уговор да однесеш.

Pa dobro, skeniraš i zamaskiraš onih 16 cifara. Firmi je bitno da vide broj TR i tvoje ime i prezime...

• Like
Reagovanja: M J
Koliko se dugo čeka da na kućnu adresu dođe Telenor Mastercard debitna kartica ?
Meni su na potpisivanju ugovora rekli da se čeka nekih 8 dana.
Voleo bih da čujem koja su praktična iskustva.

Ceka se i po 2 meseca

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Na sajtu je +/-0.5.

To sto je poslata ne mora nista da znaci, cesto se "zagube" pa onda ide procedura ponistavanja te i izdavanja nove... sistem im je ocajan, znam ljude koji su cekali po par meseci...

Budući da je nastala preuzimanjem KBC banke, starim korisnicima koja su pravna lica pruža usluge.

Telenor Banka

SocGen je preuzeo klijente. TB vec odavno kaze da pravi ponudu za pravna lica/preduzetnike, ali jos nista od toga.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Danas mi dolazi e-mail "transakcija odobrena"... znam da nista nisam kupio ili platio a da nisam vec dobio mail, niti moze nesto nedeljom da bude tek obradjeno od platnog prometa...
Kad ono BusPlus :) Probao jednom prilikom da li radi uopste, nije bilo na kartici novca. Tek danas je probana izgleda transakcija, jer nije ni bilo "neuspesnih transakcija".

Ne secam se kada sam probao :( Mislim da vec mesec dana ima. Cisto da se zna da moze prilicno kasnije da se naplati, nista ne kritikujem :)

Osim cene, naplacuje se 98RSD karta onda!

Šta, da na kontakt kupiš kartu u busu?

A kako te kontrola verifikuje? Pokupi podatke sa čitača u busu, pa očita onda od tebe tvoju MasterCard?

Verovatno tako.

Pošto su mali iznosi, može biti da su podesili kumulativne nedeljne ili mesečne transakcije, da bi smanjili troškove. To bi značilo da čekaju da ti se nakupe sve kupljene karte iz jedne nedelje/meseca, pa onda to objedine i naplate. Tako radi iTunes.

Uzgred budi rečeno, jesi li pustili to plaćanje MasterCardom na svim čitačima BusPlusa? Ne sećam se da sam igde video oznaku.

Poslednja izmena:
Poretpostavljam da kontrola stavi tvoju karticu na citac BP-a, ali moguce da za sada samo ignorisu :)

Svi busevi treba da imaju vec tu mogucnost. Ne vidi se logo MC-a, vec PayPass logo samo. BP kartica se negde oko sredine stavi za citanje, a MC pri dnu, oko PayPass logoa.

Ja ovo ne bih smeo da koristim ni u Nemackoj kao turista, ako dodje do greske, dok se to pokaze... nece meni Nemci namerno uzeti 100e za kartu, ali greske su moguce, i ne zelim ni na jednoj kartici da cekam slucajno resenje tih problema. Verujem da ce se vratiti na kraju, ali potrajace.
Ali Telenor MC mi je prepaid, generalno nemam nista na njoj, i limiti su mi postavljeni na mizerne sume (mada i to ne verujem da radi kako treba kod TB :D), pa ajde.. rekoh da probam :)

alfaunits je napisao(la):
limiti su mi postavljeni na mizerne sume (mada i to ne verujem da radi kako treba kod TB :D), pa ajde.. rekoh da probam :)
Drndao sam limite (broj i vrednost transakcija) po svim kanalima, nijedna greška do sada. ;)

A ako sam u međuvremenu ušao u drugi bus?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno