Nešto ne mogu da nađem taj obrazac. Znam da ga je ranije bilo ali sad ga nema nigde.Debitnu. Na njoj je broj tekućeg računa. A imaš i u mojim dokumentima obrazac za prenos zarade.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Nisu, sve je isto kao i ranije.Izgleda da su izmenili "javni" kurs, tako da je sada uvek isti +/-0.5RSD od trzisnog.
Pa dobro, skeniraš i zamaskiraš onih 16 cifara. Firmi je bitno da vide broj TR i tvoje ime i prezime...
Upravo tako, slično prošao sa zamenom tekućeg računa u firmi
Tako sam i uradio danas. Hvala svima na savetima.Pa dobro, skeniraš i zamaskiraš onih 16 cifara. Firmi je bitno da vide broj TR i tvoje ime i prezime...
Drndao sam limite (broj i vrednost transakcija) po svim kanalima, nijedna greška do sada.alfaunits je napisao(la):limiti su mi postavljeni na mizerne sume (mada i to ne verujem da radi kako treba kod TB), pa ajde.. rekoh da probam
![]()
Šta, da na kontakt kupiš kartu u busu?
A kako te kontrola verifikuje? Pokupi podatke sa čitača u busu, pa očita onda od tebe tvoju MasterCard?
Treba da vidiš face kad ridžovanima daš mastercard na proveru. [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa terminala u busu očitaju koje su kartice korišćena za plaćanje karte, pa kad im daš svoju karticu, oni na svom uređaju samo dobiju potvrdu da je to ta kartica kojom je plaćeno malopre.Kako sa njom vrse proveru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari