* Dinar opasno ojačao! Danas kupovni kurs € TB (niži kurs) 117,9 (€ u din), bolje od menjačnice i Intese. Psihološki možda prvi put palo ispod 118! (Ima na sajtu Kamatice grafikon kretanja.)
Odlučio danas da kupim silne €, u menjačnici platih 118,6 din za € (naprema TB prodajnom - višem kursu - za € od 118,9, a jutros je bio 119,1). Verujem da bolje od toga neće biti, bar do 4. marta, beogradskih izbora.
* Dobih inside info da su imali danas neku frku da kartice nisu prolazile svuda, da su rezervisali sredstva a da je stajalo da je odbijeno na POS-u, a još veći problem da određenim brojem bankomata koji nisu radili ni uplate ni isplate. Pošto se niko nije žalio u temi verujem da je bio mali uzorak, mada je na 9005 bila govorna poruka o otežanom plaćanju i otežanom radu bankomata. Sve u centru koje sam danas koristio su radili (uplata/isplata din/€, kao i sva plaćanja, POS, Internet).
* Ko je uzeo oročenu din štednju 4,8%/god - uzeo je, niko više ne može da dobije, ma koliko da je stari korisnik i drži para na računu.
Zaista je taj kurs! Kako ga znas ranije, mislio sam da se u 8am objavljuje? TB ima isti kurs kao juče. Mada juče su promenili kurs tokom dana.Сутра средњи 118,37.
Ejh, ja rekoh negde u centru^ Menjačnica Gorsko oko 2, Nemanjina 40, TC Futura, tel. 3650007. Ima ih vise, ne znam imaju li sajt.
Ništa od toga nije dobar kurs. Danas sam prodao $100 za 96,7 bez dogovora u navedenoj menjačnici koja je Alfi na kraju sveta (možda mu smeta monumentalna obližnja fontana sa 1500 senzora i 150 efekata).Trebalo mi je zbog konverzije USD to RSD Kupovni kurs u TB je bio 95.5. “Dogovoreni” kurs u menjacnici je max bio 93.
Ne sumnjam da kao i uvek imas pravu informaciju, ali neki su ovde potvrdili da su placali u $ bez ikakve konverzije kada su uklonili € sa multi računa na štedni (potvrđeno posle knjiženja).Ne mozes USD koristiti direktno za placanja, ako sklonis evre, tj. mozes uz duplu konverziju automatsku, i onda ti kurs izadje 91RSD/USD.
2 njih, da, ali bez ikakve dalje potvrde i ponovljenih transakcija.2 nj8h, da, ali bez ikakve salje potvrde i daljih takvih transakcija. Mozda je bio bug.
Ne mozes USD koristiti direktno za placanja, ako sklonis evre, tj. mozes uz duplu konverziju automatsku, i onda ti kurs izadje 91RSD/USD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari