Znaci tek kada se obavi pustanje sredstava ka primaocu, ja mogu da vidim to vreme nikako ono kada je transakcija inicirana?Prosli izvod je stigao 13.februara.
Tacno vreme transakcije ne postoji na izvodu ni TB ni Inteze. Postoji datum knjizenja i datum valute.
I za biser sto 90% vremena javlja da "ne mzoete prebaciti izmedju racuna razlicitih vlasnika" (za racune istih vlasnika) kao znaju, ali mislim...
Ja sam ozbiljniji kao pekar nego oni kao banka(a pravim samo sufle)
Nije njima bitno kada su NJIMA legle uplate, vec kada su platiliAko ste u postavkama namestili da vam stize kod za potvrdu placanja putem SMS-a i e-mali obavestenje imate tacno vreme kada ste izdali nalog.
Kada odete na Moji racuni > Lista transakcija imate PrintListu sa tacnim vremenom kada je nalog realizovan.Takodje tu su i tacna vremena kada su vam legle uplate.
Budimo realni, nikada oni nisu bili iole visoko. Bar je bio bas kod "da bankomat prepozna novcanice i ne zezne previse", a i ni to nisu uspeli izgleda (ako je tacno sta su im radili za lazne evre).Oni kao znaju za ovaj problem,ali nikako da ga reše već mesecima.
Mnogo su se opustili u zadnje vreme,mnogo...
Nije njima bitno kada su NJIMA legle uplate, vec kada su platili
Nego, kako mislis u postavkama da dolazi kod za potvrdu placanja SMS-om? Toga nema za net placanja, osim za 3DS sajtove.
Budimo realni, nikada oni nisu bili iole visoko. Bar je bio bas kod "da bankomat prepozna novcanice i ne zezne previse", a i ni to nisu uspeli izgleda (ako je tacno sta su im radili za lazne evre).
Inace, pre neki dan ubacujem novac mCashom... prepozna on sve, cak i jednu 10eur koja je bas bas stara, kazem potvrdi... trazim priznanicu papirnu.... kaze transakcija odbijena! 2x tako. Posle sam se zeznuo i karticom ubacio, ali bez papirne potvrde, i prihvatio je (zeznuo u smislu trebao sam da vidim da li nije imao papira i zbog toga odbio transakciju!)
Barem nije gutao novac ili karticu![]()
Ne iz recovery-ja iz aplikacije, a ako bi uradio iz recovery-ja ne bi ostao bez aplikacija ukoliko brises cache, ali ne treba tu mislio sam iz aplikacije.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Prvi put sam se malo iscimao da svhatim kako radi, ali od tada na 2 bankomata sam koristio, uvek mi radi iz prve. Moguce da je do bankomata kod tebe, probaj u Knezu unutra ili u Francuskoj, tamo znam da radi. Pa da vidis da li je bankomat ili do telefona (ili ciljanja, tj. tebe)
Nigde ne piše kolika je provizija ili šta već ima ukoliko se deli na rate...Dobar dan,
Sa željom da na najbolji način idemo u korak sa Vašim potrebama, dodatno smo unapredili našu kreditnu karticu i omogućili podelu transakcija na rate na jedinstven način.
Od sada možete da podelite na rate sve kartične transakcije sa kreditne kartice, do kraja meseca u kojem je transakcija izvršena. Podela na rate je moguća za transakcije koje su izvršene, kao i za transakcije koje su na čekanju.
Mogućnost podele na rate imaju sve kartične transakcije izvršene na internetu, POS terminalima i bankomatima, u minimalnom iznosu od 2.000 RSD u tekućem mesecu. Nakon izvršene transakcije, podelu na rate vršite putem aplikacije Banke.
Ova opcija Vam je dostupna na mobilnoj i internet aplikaciji, odabirom Podeli na rate u detaljima transakcija sa kreditne kartice. Prilikom odabira transakcije potrebno je da unesete željeni broj rata, do maksimalno 12, u zavisnosti od iznosa transakcije.
Dodatno, želimo da Vas obavestimo da od sada imate i mogućnost da sve kartične transakcije sa tekućeg računa, u minimalnom iznosu od 2.000 RSD u tekućem mesecu, platite iz limita kreditne kartice. Odabirom opcije Naplati sa kreditne kartice u detaljima transakcije možete da prenesete transakciju sa tekućeg računa na kreditnu karticu, uz mogućnost izbora otplate po revolving modelu ili na rate.
Ukoliko želite da koristite navedene mogućnosti, preuzmite najnoviju verziju aplikacije Telenor banke sa Google Play-a ili Application store-a.
Пронашао ово засад.Naplati sa kreditne kartice, Podeli na rate 150 RSD po rati
Možda ti je podešeno restricted za mobilni internet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari