Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni izvodi u poslednje vreme stižu u normalnom roku. Za Decembar 11.01., za Januar 10.02, za Februar 08.03.

IMG_20170313_133604.jpgIMG_20170313_133543.jpgIMG_20170313_133453.jpg

Stvarno brze radi app, izgleda sa su najzad nasli 1000e za upg servera :)

Nije dovoljno da danas radi brze - mora tako i da ostane.:)

Ulazak u Moji racuni je uvek bio najbolniji deo.

Poslednja izmena:
Radi nešto brže, čak pokazuje i transakcije kako treba :) Biće lepo ako bar ovako ostane.

Kad god su radili update, malkice se ubrza app, ali ovo je veliki pomak. Stvarno je ulazak u Moji racuni i posle jos u transakcije bio prespor,sada je odlicno.

Ako ovako ostane, hip hip hurray!

Možda trenutno nije imalo... Kapiraš Dzo

Moze 5€ probao ja ranije.
Inace meni mnogoooo sporije radi aplikacija, do juce je letela, al su je unistili nacisto.
Nije mi jasno zasto cackaju ono sto radi, jer uvek nesto zeznu.
Jel radi, NE DIRAJ bre Srbine.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Sigurno moze 5e. Moze biti da nije imao papir za potvrdu, ako si je trazio ili slicne gluposti.

Misa, pa vecini je radila lose i imala 2 glupa buga, trebao je update ;) Mada nije diran app, nego backend, tj. serveri. App koliko vidim je isti kao i ranije, nemam opciju update-a.

Kupovao nesto s MC na netu, prodavac mi rekao da ipak ne salje za Srbiju iako je na listi, otkazao porudžbinu i rekao da cu dobiti full refund.

To je bilo u sredu, evo danas stigao refund, samo se pojavili evri na racunu, ali nema transakcije o uplati. Takodje transakcija o isplati je na svom mestu, nista nije menjano. Nedostaje druga strana jednačine.

Isto mi se desilo posle chargeback-a, samo se pojavio novac a transakcija koje to opisuju nije bilo.

Moracu da pogledam meseci izvestaj, jer nedostaju navedene transakcije.

Traje oko 5sek da udje u Moji racuni i povuče transakcije sa servera.
Nije bas trenutno ali u odnosu na pre ima bar nekakvog smisla.

Poslednja izmena:
Da li neko zna sta ovo znaci?
Prvi put ovo dobijam.
Uplata sa depozita na tekuci racun?
cbb01c6804bed002afc5970162208134.jpg

Hm, pojma nemam, ali lici mi na neku malu kamatu.

Ja imam avista, ne-orocenu stednju, i leze mi kamata na drugi stedni racun, a ne na TR. Ali mozda moze negde da se podesi gde zelis da dobijas priliv od kamate.

Izgleda si u pravu, nemam vise stedni racun, ne znam gde nestade a znam da sam imao takvu neku sicu pa je verovatno to to.
Oni mi ugasise izgleda taj racun, kako, zasto pojma nemam.
Sad cu novi da otvorim, bolidi.

Na email si dobio obavestenje da ti istice ugovor za stedni racun koji si potpisao pre godinu na godinu dana. Sredstva sa stednje su prebačena na tekuci račun.

Potrebno je ponovo da aktiviras stednju, ovaj put sa kamatom od 3%.

Odradio sam ja to odmah kad sam napisao, a jeste stigao neki mail pre dve nedelje u pravu si ja zaboravih to.

Dobar im je to nacin da koji dan ne treba da racunaju kamatu ljudima, dok se sete novi racun da otvore ;)

Kao i svi ostali... npr. MTS, ako ne obnoviš ugovor sam, nema 50% popusta

Logicno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malo morgen - meni u AIKu, RFu i Intesi ne prebacuju sa a-vista partija, jer nema na godinu dana partija. Ugovori jesu na po godinu dana, ali produzuju se pod novim uslovima samo. Ne gasi se partija, vec se menja kamata.

Kada vidite samo Telenor vs. MTS, ispadne ovo gore :D

Poslednja izmena:
Pa bilo je i jos uvek je, vece kamate na EUR stednju od TB.
Your point?

Нема 50% попуста ни кад сам обновиш код КТ у текућем задњем мјесецу.Ипак банке би требале бити одговорније и обзирније према клијентима од државне монополистичке фирме.

To za KT je bug.

Ovo nije propust Telenor Banke, cisto je jos jedna u nizu "optimizacija zarade" Telenora, i iskreno najmanje sto sam ocekivao (ocekivao sam i vece zahebe klijenata, ovo je samo "meh").
Pravi propusti TB-a su vec ozbiljni :(

Šta je KT koji se spominje već par puta?

Kontrola troskova.

Nije vezano konkretno za TB, ali eto ako neko zna da odgovori...

Šta konkretno u izveštaju Kreditnog biroa znači kada za neki karticu u stavci Aktivnost stoji PA (pasivna), a u stavci Status piše UR (uredna)?
Video sam još neke stavke za druge kartice, kao npr. BL (blokirana), UG (ugašena) i sl. Stavke o tim karticama sam razumeo. Samo ovo gore nisam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno