Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj ono sto je neko skoro pomenuo, da udjes u Profil i sacuvas podatke samo, bez da ista menjas.

Iskreno i pre toga, 2x, do danas nijednom mi se vise nije javio taj problem! A ranije se desavao u >50% slucajeva.

Uradio sam i opet isto.

Ima odavno firmi sa Telenor fixnim, Raiffeisen ima (ili je imala) vec barem nekih.. 5-7 godina, ili koliko vec postoji Premium banking)
North, da li neko ima ovlascenje po tvom racunu? Da li imas ti po necijem? (ne mislim da li se predjes, nego da li je mozda samo kod ljudi koji imaju jedno od ta dva?)

Ima odavno firmi sa Telenor fixnim, Raiffeisen ima (ili je imala) vec barem nekih.. 5-7 godina, ili koliko vec postoji Premium banking)
North, da li neko ima ovlascenje po tvom racunu? Da li imas ti po necijem? (ne mislim da li se predjes, nego da li je mozda samo kod ljudi koji imaju jedno od ta dva?)

Nema nikakvo ovlašćenje,samo ja koristim karticu.

Iako nije tema Beogradski taksi na svaki malo veci praznik kada je guzva i potraznja velika daje obavestenje "Pretplatnik Telenorove mreze nije trenutno dostupan".

To je za Telenor temu. Ali dzaba ti, ne veruju oni istini :D

Telenor banka naplaćuje "potvrdu da nemam neizmirenih obaveza prema njima" (traže je moji HR da bih prebacio platu u drugu banku) 400din ! A pri tom je šalje na mail ! Po rečima mojih kolega, druge banke ovu potvrdu ne naplaćuju....

Telenor banka naplaćuje "potvrdu da nemam neizmirenih obaveza prema njima" (traže je moji HR da bih prebacio platu u drugu banku) 400din ! A pri tom je šalje na mail ! Po rečima mojih kolega, druge banke ovu potvrdu ne naplaćuju....
Da naplacuju 400 dinara, ja sam prosle godine toliko platio kad sam platu od njih prebacivao u drugu banku, a u svim drugim bankama je besplatno.
Rekao sam im tada da su lopovi najveci, bolelo ih uvo naravno.
Inace meni su na ruke dali odmah u poslovnici Telenora.
Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Telenor Banka

Sve je to lepo, ali ja sam istu potvrdu u Raiffeisenu pre par godina dobio potpuno besplatno i za 2min na licu mesta u poslovnici...

Telenoru je trebalo 24h da je posalju na mail i da naplate 400din...

Inace prelazim u drugu banku posto je kamata za kreditnu karticu 8% manja nego u TB... neverovatna razlika... 18% prema 26% ...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Ma znam i ja sam iz BI isto dobio potvrdu besplatno odmah, kazem ti samo je razlika u 400 dinara pa i u TB dobijas na ruke odmah ako hoces.
Mene pitali da li hocu na mail ili odmah na ruke.
Sad sam u RF banci.

Strasno sto naplacuju te potvrde po 400 a još nisu naučili da broje preko 200...

Hoćete održavanje računa za 0din ? Može, ali uz fantomske troškove. :)

Meni nije 0... ja sam na Progresiv racunu i kosta 300din...+ fantomski troskovi [emoji851]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nema to veze sa odrzavanjem od 0 dinara.
Toliko placaju svi bio ti racun free tj starter ili placas 300 din, uvek se potvrda placa 400 dinsra.
To nema veze sa tim koji racun imas otvoren u TB.

Imaš intesa hit i kombank aktiv set za te pare. :)

Znam da nema veze koji je paket, samo kažem, jer pretpostavljam da je većina na starteru.

Poslednja izmena:
Na Intesa Hit sam i prešao ;)

Strasno sto naplacuju te potvrde po 400 a još nisu naučili da broje preko 200...
A?

Inace, ne mogu nabrojati koliko stvari u RFu se naplacuje po cenovniku (od tih dodatnih uslugica), a koje mi do sada nisu nijednom naplacene.
Zato, uzjedno posto i radi tekuci kako treba od kada ga imam u RF (a i sve ostalo sto mi treba..), sam i zadrzao tekuci kod njih, iako su od februara poceli da mi naplacuju opet (imao sam besplatno odrzavanje skoro od pocetka odrzavanja racuna).
To je razlika izmedju banke koja pravi razliku izmedju klijenta kojem ponekad trebaju stvarno te dodatne usluge i klijenta koji ih smara za dodatne usluge - i banke koja... ne zna ni sama sta radi :D (RF. vs TB.)

Koliko vas stvarno koristi kreditne kartice inace, u smislu KREDITA? Dakle, ne placa sve do 5./10./15./20. u mesecu kada je rok za placanje bez kamate?

Pa ne znaju da broje preko 200. U stvari tu do 209. A onda krenu da grese. Kao malo dete koje ne zna da broji...

Neki bug sa 200 konkretno, ili nasumican broj?:)

Inace, mislio sam da ce TB poceti da posluju pozitivno ili barem prilicno manje negativno oko 2 godine nakon poslovanja, kada se malo krediti za uredjaje nivelisu (tj. skroz otplate prvi krediti), medjutim i dalje milka i cetvrt gubitak :)

Послују као неко јавно предузеће:)бар се губитак стабилизовао на и око те цифре:D

Oko pola iznosa gubitaka su zarade, a druga polovina nesto sto ne detaljisu uopste.
Besplatni racuni nisu trosak direktno. Pogotovu sto se sve naplacuje osim podizanja/uplata. Sigurno nije milka i cetvrt trosak servera i struje ;)

Troskovi kamata su prilicno mali naspram ukupnih gubitaka. Znaci nesto skroz drugo im je veliki trosak, a sto se ne vidi iz javnih izvestaja.

Inace, mislio sam da ce TB poceti da posluju pozitivno ili barem prilicno manje negativno oko 2 godine nakon poslovanja, kada se malo krediti za uredjaje nivelisu (tj. skroz otplate prvi krediti), medjutim i dalje milka i cetvrt gubitak :)

Kod mene nije nasumican broj... Kod njih jeste, odnosno ne znaju da broje...

U pitanju je nagradna igra, ova zadnja, do rezultata se nije moglo... Jedva sam dobio podatak zvaničan od njih koliko sam ja imao, i to pogrešan :D

Pomislio sam ajde Norvežani su to, neće biti problema... Kad već plaćam, možda dobijem nešto ( i jesam, ali nisam ono što sam zaslužio ) :)

Evo njihovog odgovora i u produžetku iznos, ni on naravno nije tačan, inače cifra je preko 200 hiljada...

22222222222.png

Izvod na kome fali mnogo transakcija

3333333.png

Sačuvani mailovi

1111.png

1111111.png

2222222.png

Poslednja izmena:
Oko pola iznosa gubitaka su zarade
Најбоље да им и не дају плата:)тако раде бизнисмени у Србији(а и држава).Плате никад нису губитак ,већ неспособност оних који управљају и воде фирму.Је ли ти милка милион или милијарда?:D

Kad bi ja milion dinara pisao kao bitan gubitak? :D
Milijarda naravno.

Hocu da uplatim racune za mts, struju i telenor racun. Jel moguce to preko opcije placanje na racun pravnom licu ili mora racun na klik? I koje sifre placanja se stavljaju za sva 3? Za telenor i mts na racunu pise 21 a za struju sifra 189, ne postoji u ponudjenim opcijama ni jedna od te dve.

Šifra plaćanja može da bude 289 u sva tri slučaja. A ako su već napisali 21, onda stavi 221.
Prva cifra 2 ide kad je bezgotovinsko plaćanje. Broj 1 kad plaćaš kešom na šalteru

Poslovaće oni u plusu u nekom drugom životu :D

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

A zna li se sta su ovi 'Ostali troskovi" koji prelaze pola milijarde? (a nikako drugacije nisu opisani)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno