Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Imas filtere sa strane, ali to nije pravi mesecni izvod, sa kumulativnim stanjem u svakom redu. Puni izvod dosta kasni, za feb stici ce krajem marta.

Poslednja izmena:
Prosli izvod je stigao 13.februara.

Tacno vreme transakcije ne postoji na izvodu ni TB ni Inteze. Postoji datum knjizenja i datum valute.

Poslednja izmena:
Prosli izvod je stigao 13.februara.

Tacno vreme transakcije ne postoji na izvodu ni TB ni Inteze. Postoji datum knjizenja i datum valute.
Znaci tek kada se obavi pustanje sredstava ka primaocu, ja mogu da vidim to vreme nikako ono kada je transakcija inicirana?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Mozes videti i datum transakcije i datum valute transakcije (knjizenja), ali ne i tacno vreme, osim po SMSu ili mailu (ali ne znam da li tamo pise, osim vreme same poruke! Kod Piraeus u mailu stoji recimo, i razlikuje se 2-4 minute od SMS tajminga)
U izvodima negde cak i nije tacan datum transakcije ;) Recimo, 12.1. sam imao neki placanje pre 2 godine ka iHerbu, Piraeus kartica, u izvodu stoji 14.1. a datum valute 15.1.

Septimus je imao debelu srecu za izvod, meni februara isto kasnije stigao. Intesin izvod mi je stigao bukvalno 1. marta sada! obicno je 3-4, nikada kasnije. Piraeus je 6-9 (njima je presek 5., ne zadnjeg u mesecu, znaci dodje isto kao 1.-4.).
TB kasni kao da Pentium kec radi te izvode ;)

Poslednja izmena:
Kad si vec pomenuo Intezu i 1.mart - njihov izvod mi je stigao 5.marta.

Inace, u smsu TB salje datum transakcije ali ne i tačno vreme. Moze da se zakljuci po vremenu pristizanja smsa jer 99℅ sms stize u roku od 5-10 sekundi.

Ako ste u postavkama namestili da vam stize kod za potvrdu placanja putem SMS-a i e-mali obavestenje imate tacno vreme kada ste izdali nalog.
Kada odete na Moji racuni > Lista transakcija imate PrintListu sa tacnim vremenom kada je nalog realizovan.Takodje tu su i tacna vremena kada su vam legle uplate.

TB1.jpg

f7b15db29061f3a5ef4e7a0a50fd560f.jpg

Da li je ovo prijavljivano do sad u temi?
Posle upgrade-a na MM android, ne dozvoljava da instaliram app.

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Obrisi kes i data, pa probaj.
Ne kazem da ce raditi al probaj i nakon toga rebootuj telefon, hajd pa javi.
Jel meni je sve radilo i na MM i na 7-mici sad.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Iz recovery to da uradim? Ostajem li onda bez aplikacija?

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Ne iz recovery-ja iz aplikacije, a ako bi uradio iz recovery-ja ne bi ostao bez aplikacija ukoliko brises cache, ali ne treba tu mislio sam iz aplikacije.

I za biser sto 90% vremena javlja da "ne mzoete prebaciti izmedju racuna razlicitih vlasnika" (za racune istih vlasnika) kao znaju, ali mislim...

Ja sam ozbiljniji kao pekar nego oni kao banka ;) (a pravim samo sufle)

Oni kao znaju za ovaj problem,ali nikako da ga reše već mesecima.
Mnogo su se opustili u zadnje vreme,mnogo...

Ako ste u postavkama namestili da vam stize kod za potvrdu placanja putem SMS-a i e-mali obavestenje imate tacno vreme kada ste izdali nalog.
Kada odete na Moji racuni > Lista transakcija imate PrintListu sa tacnim vremenom kada je nalog realizovan.Takodje tu su i tacna vremena kada su vam legle uplate.
Nije njima bitno kada su NJIMA legle uplate, vec kada su platili :)
Nego, kako mislis u postavkama da dolazi kod za potvrdu placanja SMS-om? Toga nema za net placanja, osim za 3DS sajtove.

Oni kao znaju za ovaj problem,ali nikako da ga reše već mesecima.
Mnogo su se opustili u zadnje vreme,mnogo...
Budimo realni, nikada oni nisu bili iole visoko. Bar je bio bas kod "da bankomat prepozna novcanice i ne zezne previse", a i ni to nisu uspeli izgleda (ako je tacno sta su im radili za lazne evre).

Inace, pre neki dan ubacujem novac mCashom... prepozna on sve, cak i jednu 10eur koja je bas bas stara, kazem potvrdi... trazim priznanicu papirnu.... kaze transakcija odbijena! 2x tako. Posle sam se zeznuo i karticom ubacio, ali bez papirne potvrde, i prihvatio je (zeznuo u smislu trebao sam da vidim da li nije imao papira i zbog toga odbio transakciju!)
Barem nije gutao novac ili karticu :)

Nije njima bitno kada su NJIMA legle uplate, vec kada su platili :)
Nego, kako mislis u postavkama da dolazi kod za potvrdu placanja SMS-om? Toga nema za net placanja, osim za 3DS sajtove.

Budimo realni, nikada oni nisu bili iole visoko. Bar je bio bas kod "da bankomat prepozna novcanice i ne zezne previse", a i ni to nisu uspeli izgleda (ako je tacno sta su im radili za lazne evre).

Inace, pre neki dan ubacujem novac mCashom... prepozna on sve, cak i jednu 10eur koja je bas bas stara, kazem potvrdi... trazim priznanicu papirnu.... kaze transakcija odbijena! 2x tako. Posle sam se zeznuo i karticom ubacio, ali bez papirne potvrde, i prihvatio je (zeznuo u smislu trebao sam da vidim da li nije imao papira i zbog toga odbio transakciju!)
Barem nije gutao novac ili karticu :)

I taj mCash im ne radi kako treba,bar je kod mene tako,skoro nikad da skenira kod iz prve,često je to tek iz drugog ili trećeg puta.

Prvi put sam se malo iscimao da svhatim kako radi, ali od tada na 2 bankomata sam koristio, uvek mi radi iz prve. Moguce da je do bankomata kod tebe, probaj u Knezu unutra ili u Francuskoj, tamo znam da radi. Pa da vidis da li je bankomat ili do telefona (ili ciljanja, tj. tebe ;))

Otkada su sredili skener novcanica jos nijednom nisam imao problem sa kesh uplatama i prepoznavanjem novcanica. Pre toga je bilo od 10 novcanica jednu ili dve ne prima.

To mi se ranije desilo jedino sa novcanicom od 2000, sve ostalo je uredno prepoznavao. Ovo mislim da nije imao papira za priznanicu i onda ******ski odbije transakciju :D

Da li može online plaćanje preko mCash-a? Šta stavljam za onaj trocifreni kod i datum važenja?

Kako mCash-om da placas?
Ti verovatno misčis nfc tehnologijom ili ti wave2pay kao sto ima Intesa?
Trocifreni kod ti je ccv(imas ga na poledjini, a i datum vazenja ti pise na svakoj kartici na prednjoj strani.
Ali to se vrsi online kupovinom ne mCash-om.
Nesto si pobrkao.

mCash izgeneriše neke crtice, kao bar kod, ispod kojih se nalaze 4 x 4 cifre, što liči na broj kartice. Ispod je tekst koji kaže: "Ukoliko vršite internet plaćanja na ovom uređaju, prikazanih 16 cifara možete dužim dodirom sačuvati i kopirati u formu za internet plaćanje. " Pa sam zato pomislio da može.

Moze verovatno na sajtovima sa kojima TB ima neku saradnju za placanje mCashom, ali ne mozes na stranim sajtovima sigurno.

Ne iz recovery-ja iz aplikacije, a ako bi uradio iz recovery-ja ne bi ostao bez aplikacija ukoliko brises cache, ali ne treba tu mislio sam iz aplikacije.

Upravo probao, obrisao keš i data sa playstore-a i telenor banke koju sam skinuo sa apkmirror-a. I dalje istu stvar prijavljuje store.

Korisati li neko racun na klik za infostan i sbb? Nema novih racuna a sbb mi ga je poslao na mail vec pa da se nije nesto sjebalo?

Za Infostan nije cudno, on bi trebao 10./11. tek koliko se secam. Za SBB ne znam :)

Jel ima neko problem sa aplikacijom i push notifikacijama. Za odlive sa racuna mi je podeseno email i Push dok je SMS iskljucen da mi ne bi dzabe naplacivali 6 dinara po SMS-u.

Imam mobilni internet na telefonu, u prodavnici platim nesto karticom i posle 2 minuta stize email na telefonu da je racun zaduzen za xxx dinara ali nema Push poruke na aplikaciji. Ali kada dodjem kuci i uhvatim WiFi signal tek tada se oglasava i aplikacija.

Jel ovo samo meni ili jos nekom? Ja sam istrazivao malo podesavanja u aplikaciji i negde nema ono podesavanje WiFi only. Da nije do telefona nesto?

Možda ti je podešeno restricted za mobilni internet?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Prvi put sam se malo iscimao da svhatim kako radi, ali od tada na 2 bankomata sam koristio, uvek mi radi iz prve. Moguce da je do bankomata kod tebe, probaj u Knezu unutra ili u Francuskoj, tamo znam da radi. Pa da vidis da li je bankomat ili do telefona (ili ciljanja, tj. tebe ;))

Nekad i meni odradi iz prve,ali često to nije slučaj.
Pokušao sam u svakom mogućem položaju.

Dobar dan,
Sa željom da na najbolji način idemo u korak sa Vašim potrebama, dodatno smo unapredili našu kreditnu karticu i omogućili podelu transakcija na rate na jedinstven način.
Od sada možete da podelite na rate sve kartične transakcije sa kreditne kartice, do kraja meseca u kojem je transakcija izvršena. Podela na rate je moguća za transakcije koje su izvršene, kao i za transakcije koje su na čekanju.
Mogućnost podele na rate imaju sve kartične transakcije izvršene na internetu, POS terminalima i bankomatima, u minimalnom iznosu od 2.000 RSD u tekućem mesecu. Nakon izvršene transakcije, podelu na rate vršite putem aplikacije Banke.
Ova opcija Vam je dostupna na mobilnoj i internet aplikaciji, odabirom Podeli na rate u detaljima transakcija sa kreditne kartice. Prilikom odabira transakcije potrebno je da unesete željeni broj rata, do maksimalno 12, u zavisnosti od iznosa transakcije.
Dodatno, želimo da Vas obavestimo da od sada imate i mogućnost da sve kartične transakcije sa tekućeg računa, u minimalnom iznosu od 2.000 RSD u tekućem mesecu, platite iz limita kreditne kartice. Odabirom opcije Naplati sa kreditne kartice u detaljima transakcije možete da prenesete transakciju sa tekućeg računa na kreditnu karticu, uz mogućnost izbora otplate po revolving modelu ili na rate.
Ukoliko želite da koristite navedene mogućnosti, preuzmite najnoviju verziju aplikacije Telenor banke sa Google Play-a ili Application store-a.
Nigde ne piše kolika je provizija ili šta već ima ukoliko se deli na rate...

Poslednja izmena:
Predpostavljam da je kamata ista samo što sad nećeš morati da računaš koliko treba da platiš da bi odplatio iznos za npr. tri meseca već će banka to računati.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno