U Martu otplaćujem poslednju ratu kredita i onda mi račun u Komercijalnoj ne treba.
Već skoro godinu dana pokušavam da ih ubedim, zamolim ili bilo šta da mi daju normalnu karticu; karticu na kojoj su vidljivi svi brojevi a ne samo poslednje četiri cifre. Prvo je bilo da nisu sigurni jeli uopšte može, onda posle 1-2 meseca proverim preko mbank poruka i saznam da je kartica u ekspozituri. Naravno, niko mi nije bio javio da je stigla. Nakon opet mesec dva dana odem u ekspozituru i tamo mi kažu da kartice nema, čak nemaju ni moj zahtev za istu!? Naravno, opet sam morao da prođem kroz pitanja šta će mi kartica sa svim brojevima, kako oni imaju internet kartice i kako ja nemam pojma da mi je najbolja ta koja ima samo četiri poslednje cifre :S: Odustao sam na kraju, nisam imao živaca... Reklamiraju devizni račun u novim paketima, pa sam pomislio da to funkcioniše kao u TB, međutim nema od toga ništa, devizni račun se posebno otvara i nema veze sa tekućim. Ako karticom sa tekućeg plaćam u inostranstvu, onda kupujem devize po njihovom gornjem kursu...
A sada nova aplikacija me pita da li sam siguran da želim da isključim internet kanal plaćanja! Ja bih hteo da vidim kako je moguće plaćanje na internetu karticom koja nema cvv i ima samo 4 cifre od 16. Takođe, kad sam hteo da sa nekog prastarog deviznog računa prodam nekih 8eur koliko imam na njemu (i prebacim na tekući) , kaže mi da nemam privilegije za tako nešto. Koliko god da TB ima falinki, Komercijalna, koja je ovde prisutna više od 20 godina mi deluje neozbiljnije...
Ne verujem da će mi u TB biti jedini i glavni tekući račun, ali ni u Komercijalnoj verovatno neće.