Koristim trenutno samo dinarsku po viđenju, kamata 2%, obračunava se na kraju meseca. Ako sam dobro ovde razumeo članove, nakon oročenja se sve prenosi sa štednje na tekući (polog+kamata) i automatski gasi oročena partija.Ima li neko iskustva sa orocenom stednjom? Dinarska, devizna
Isto i kod mene. Sinoć se dopisivao sa operaterom, jutros aktivirano.
Neko ?Imam osnovni racun kod mobi,uskoro pocinjem da radim da li mogu preci u ovaj progresiv?
Da, samo sto su im vise od polovine tih racuna mrtvi, gde su uvaljivali ljudima da uzmu telefon da placaju preko mobi banke a ne preko yettel, gde nikakvu korist nemas od tih racuna, jer ih ljudi ne koriste, samo jednom mesecno prebace pare za ratu i to je to...Što neko reče u RF temi, to je taktika da šminkaju bilanse i godišnje izveštaje, pošto će puno ljudi da dovuče zaradu ili njen deo pa oni praktično iz minusa budu u plusu. Druga varijanta je da se goje za prodaju, pošto bi trebalo da izdaju saopštenje o broju korisnika, gde je prošle godine bio preko 670 hiljada.
Onda OK prema tome. Po "Tarifniku" nije tako formulisano.
Sve to sam ih pitao, kada mi je stigao predugovor. Zašto u ugovoru stoji 200din održavanje.
Odgovor je- neće ga biti.
E sad, zdravi razum kaže da će kad i ako prodaju banku svi ovi benefiti niz vodu...
Moj zdrav razum kaže da će tada i moj račun niz vodu zajedno sa benefitima 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari