Dragi korisniče,
Evidentirana je uplata zarade na vašem tekućem računu u Mobi Banci, čime ste u okviru Progresiv paketa ostvarili sledeće pogodnosti:
- 0 dinara za mesečno održavanje računa počev od narednog meseca (RSD, EUR, USD),
- Besplatne isplate novca na bankomatima svih banaka u zemlji (neograničeno za obe platne kartice: Dina i MasterCard debit),
- Besplatno izdavanje osnovne MasterCard kartice,
- Besplatne dinarske transakcije u domaćem platnom prometu do 300.000 dinara.
To je vec nesto,mada su mi javili kao da sam prebacenZa one koji ne znaju da li su prešli na 5+ ponudu, dobije se mail nakon evidentiranja uplate plate
Napisao sam im email sa pitanjem da li mogu da dobijem pet plus, uz ograničenje da svoju platu i poreze regulišem u drugoj državi. Tako da u dinarima ne dobijam nikakvu platu. Skrenuo sam im pažnju na to koliko novca imam kod njih na računima i koliko ogromnu štednju imam u Mobi banci ali su me odbili.
dobio sam tih 400, nisam imao pojma zasto
![]()
Pravi par
Mobi Banka je prva banka u regionu, u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije – potpuno mobilno. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge, jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde.www.mobibanka.rs
Imam 5+ i dobio sam pare. Očigledno je nevezano za druge stvari. Ako imaš i yettel i mobi, dobijaš pare.
Vidim da je trajanje do septembra pa sada samo ne znam da li to znači da se pare dobijaju do septembra (još 2 uplate) ili je do tada moguća aktivacija.
either way, nije mi posebno bitno, ali hvala im
U inostranstvo idem jednom godišnje na 10 dana i potrošim 200e kao što sam i napisao 😁 nisam pametan dal da stavim tih 200e na račun i da platim za 2 meseca vođenje deviznog računa 100 din ili da ostavim dinare pa koliko skinu. Da mi nisi napisao za lite račun ne bi ni verovao da ima nešto besplatno. Kao stvoren za mene i ovako mi račun služi da mi legne plata i platim jedan račun mesečno. Sad ću ih preko tel u ćaskanju pitati kako se prelazi sa startera na light zašto bi im plaćao održavanje koje ničemu ne služi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari