Koji je to paket koji podrazumeva besplatno putno osiguranje za celu porodicu?Od starta pratim temu stalno mi je bilo čudno što ih toliko kritikujte.
Za ovih 150 din što im plaćam , ovaj kurs , besplatno putno osiguranje za celu porodicu , besplatno plaćanje računa , besplatno podizanje para na drugim bankomatima ja ne vidim bolju opciju.
Imam čak i tu njihovu kreditnu koju ne koristim , ali nemam nikakve troškove za njeno održavanje.
Jesu dosadni sa ponudama za dozvoljeni minus i za keš kredit, ali čim me nazovu odem u aplikaciju i poništim zahtev.
Moje pitanje za one koji koriste Yettel da li u ponudama banke imate opciju da aktivirate Sjajan spoj?
Pošto očigledno imaju bolje pogodnosti za nove korisnike nego za stare, promenim banku, pa vidim onda da li da se vraćam na Mobi![]()
Šta im znači prenošenje dela plate od barem 35000 dinara? Da li to znači kada sami uplatimo svaki mesec po 35000?
I meni pošto mi je legla plata preko 35k ali od sledećeg meseca, kurs je loš nije povoljan 118,8 za Euro prodajni.Stigla poruka kao kod solomonbg sa 0 din za održavanje računa
Bar do 0.5 din kao konkurencijaBas nepovoljan kurs. Ocekivao sam nesto tipa 0.2 0.3 od srednjeg kad ono... Bruka
Šta im znači prenošenje dela plate od barem 35000 dinara? Da li to znači kada sami uplatimo svaki mesec po 35000?
Meni su rekli da se očekuje uskoroVerovatno nikad…
aplle pay ce biti kako kazu uskoro za nekoliko meseci rekose mi najkasnije za 3 meseeca a Gpay nece skoro .Mslm da će ili početkom ili krajem jula to pustiti u rad,pa neko je ovde napisao da rade testiranja.
To je prvo sto sam uradio, ali nema nista za sad, zato sam i pisao ovdeOtvorite Play/App Store i azurirajte aplikaciju.
Ovako sam i ja rešio.Mora da se nadje aplikacija rucno na play store, pa da se klikne "update".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari