Evo reklame.Jel video neko reklamu, Progresiv paket, 0din održavanje računa?
Ako se prenese zarada u Mobi banku i koristi Progresiv paket, automatski postaješ Progresiv + i onda je neograničen broj podizanja sa drugih bankomata, bez provizije.
Mozes da podizes koliko hoces puta pare na bilo kom bankomatu bez provizije, ne samo 5 puta.Ako ti finansije na poslu odobre da uplaćuju na dva racuna..
@Magnus
Ja nisam njihov korisnik ali razmišljao sam da predjem zbog opcije da podižem na svim bankomatima pare. A onda sam video da može samo 5 puta da se podiže, ostalo sa provizijom. I odustao sam.
Tako sam i ja uradio. Dobio mejl da su zabeležili zainteresovanost za 5+. Čim je legla plata, stigli su mi sms i mejl da sam ostvario pravo na pogodnostiJa sam podneo zahtev na sajtu banke. Kao postojeći korisnik (imam Progresiv+ koji plaćam). Baš da vidim da li će me zvati agent banke i ponuditi mogućnost da pređem (bez zatvaranja računa) sa Progresiv+ na taj 5+ Progresiv. Niko me još nije zvao. Inače, do sada je moglo bez problema prelaziti sa jednog na drugi paket kroz aplikaciju. Ali, trenutno u aplikaciji ne postoji taj 5+ Progresiv.
Upravo to i rade svi. Mozes preci sa starog Progresiv plusa na novi besplatni 5+ Progresiv bez problema. Ja sam prebacio suprugu i roditelje, svi bili na lite-u godinama. Samo je nominalno akcija za nove korisnike, a u stvari nije dobio samo ko nije pitao. Najbrze je ulogovati se u apk i onda pokrenuti čet. Pitaš, kažu može. Bez prekidanja četa u apk iniciraš prelazak na Progresiv. Operater proveri jesi li to odradio i obavesti te da je sve ok i od iduceg meseca kad paket postane aktivan, počinju i benefiti. Sve traje 5 min.U aplikaciji ne postoji novi 5+ Progresiv paket, verovatno neće ni postojati kao zvanična ponuda, jer bi onda svi trenutni "stari" korisnici plaćenog Progresiv +, prešli putem aplikacije, na besplatni 5+ Progresiv.
Za 2 minuta zavrsili.Sve traje 5 min.
Rekoh ti.Za 2 minuta zavrsili.
Kolegi rekli u poslovnici da ne moze, samo za nove korisnike. 🤣
Uloguj se preko računara i pokreni čet, a onda na telefonu aktiviraš Progresiv kad ti kaže.Ја у апликацији немам чет...
Rekoh ti da je čet najbrži. Završićeš i ovako, samo što čekaš da te zovnu...Па да, на сајту мејл па као захтев...
Navodno je neograničena, sve dok je plata veća od 35.000 din.Ova akcija je trenutno aktivna, ali mi nije rekla da li je vremenski oročena i da li se posle npr. 6 ili 12m prelazi na plaćanje računa
Zato sam i pitao da li je neograničena ili oročena akcija. Videćemo.Rekoh ti da je čet najbrži. Završićeš i ovako, samo što čekaš da te zovnu...
Navodno je neograničena, sve dok je plata veća od 35.000 din.
Problem je kako aktivirati Progresiv kada je već aktivan Progresiv +, koji plaćam. Ne može se dva puta aktivirati isti paket. U aplikaciji mi, od momenta aktivacije, od pre 3 ili 4 godine, stoji "već koristite ovaj proizvod".Rekoh ti.
Uloguj se preko računara i pokreni čet, a onda na telefonu aktiviraš Progresiv kad ti kaže.
Toga se nisam ni setio.Problem je kako aktivirati Progresiv kada je već aktivan Progresiv +, koji plaćam. Ne može se dva puta aktivirati isti paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari