dardza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.09.2003
- Poena
- 620
Da, "spušten" na 12.5 indonežanski, posle telefon nudi legalan upgrade na 13. Na miui13 ovom metodom meni nije uspelo,.možda sam ja nešto loše odradio.Indonežanski rom oboje?
Da, "spušten" na 12.5 indonežanski, posle telefon nudi legalan upgrade na 13. Na miui13 ovom metodom meni nije uspelo,.možda sam ja nešto loše odradio.Indonežanski rom oboje?
Želeo bih da kupim Redmi Note 11 (global) 128GB i 6GB RAM i potom ubacim indonežanski ROM. E sad… nije mi jasno da li ID ROM podržava sve verzije global modela (razlikuju se po količini memorije, rama i možda još neke sitnice?) pošto je navedeno za ID ROM da podržava model "2201117TY", a Gsmarena navodi da su global verzije "2201117TG, 2201117TI, 2201117TY, 2201117TL". A ja nisam uspeo da izguglam koja je tačno koja, tj. specifikacije kako bih međusobno razlikovao te modele.
Ukratko, ako kupim navedenu global verziju, da li će sve raditi sa ID ROM-om?
Nadam se da sam uspeo da objasnim šta me muči. Ako ne, pokušaću ponovo.
Мислим да не може...Jel zna neko kako da podesim da kad ide neka medija i utišam je na bočni taster da mi ne utišava i zvono ?
Imam 13.0.1.0 RGKEUXM i taj sam ROM skinuo i pokušao da pokrenem onaj update kako bih potom preimenovao ID ROM da povuče ID umesto ovog EU. Odmah sam dobio grešku da nije moguće flešovati sa tim EU ROM-om.Da, "spušten" na 12.5 indonežanski, posle telefon nudi legalan upgrade na 13. Na miui13 ovom metodom meni nije uspelo,.možda sam ja nešto loše odradio.
Koje su to funkcije koje xeu nema, možda mi zatrebaju? Ozbiljno pitam. Hvala.Indonežanski (ili indonezijski… ne znam kako je pravilno) ima neke funkcije koje EU nema.
Zbunile su me ove njihove oznake modela i šta im to znači… Nemam pojma koja je razlika između njih.
Mislio sam samo Redmi Note 11 Global i to je to…![]()
Pretpostavio sam da je to u pitanju. Što ti je problem otključavanje bootloader-a, em je lako em ne gubiš garanciju?ID ROM ima MIUI Dialer i MIUI app za poruke
Koliko znam weekly su kineski a stable global.Inače, ako neko ne zna, xeu je kineski rom očišćen od bloatware-a koji po pravilu prvi dobija ažuriranja i pegla eventualne nedostatke novih verzija
Imao sam 13.0.6.0.SJDMIXM (global rom), pa sam uradio downgrade na MIUI 12.5.4.0.RJDIDXM. Posle toga telefon javlja novo ažuriranje na 13.0.5.0.SJDIDXM, to je poslednji ID rom.Imam 13.0.1.0 RGKEUXM i taj sam ROM skinuo i pokušao da pokrenem onaj update kako bih potom preimenovao ID ROM da povuče ID umesto ovog EU. Odmah sam dobio grešku da nije moguće flešovati sa tim EU ROM-om.
Koju si verziju MIUI imao pre nego što si spustio na 12.5? I koje si ti probleme imao?
A do pre nekoliko godina svaki kinez je imao call recorder dok google nije odlučio da se igra policajca.Jeste, meni ne radi gpay zbog otključanog BL a recimo wave2pay radi.
I sad nisam pametan šta da uzmem sledeće jer mi je recorder obavezan za posao,
Imao sam 13.0.6.0.SJDMIXM (global rom), pa sam uradio downgrade na MIUI 12.5.4.0.RJDIDXM. Posle toga telefon javlja novo ažuriranje na 13.0.5.0.SJDIDXM, to je poslednji ID rom.
Koji telefon i xeu? I radi li aplikacija banke? Nisi ništa dodatno čačkao, samo otključao BL i flešovao xeu?GPay radi na xeu, sa otključanim BL-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari