Šta je novo?

MIUI - opšta tema

Ima li xeu ono ograničenje za AOD od 10 sekundi ili može ipak biti stalno na ekranu?

Nema ograničenje

Prilozi

• Screenshot_2022-11-18-16-59-24-486_com.miui.aod.jpg
    Screenshot_2022-11-18-16-59-24-486_com.miui.aod.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 90
Da li još neko ima problem da ne dajem mogućnost da se zapamti kojim programom da otvara pdf fajl?
Telefon POCO X3 NFC, MIUI 13 je u pitanju.
Probao sam više MIUI ROM-ova, i kod svih bude isto.
Ја сам имао сличан проблем као ти, само што су стајале две иконе као избор и свака је насумично отварала PDF прегледаче, али никад онај који иначе користим.
У app info за Mi Browser обриши све податке (clear data) и кликни на disable. Приликом следећег ажурирања апликација преко Play Store немој ажурирати Mi Browser.
Једини проблем је што после неког времена поново систем пита коју апликацију желим на дање користим. Није најбоље решење, нажалост...

A zašto me deinstaliraš Mi pretraživač? Barem je izbor pretraživača ogroman.

Ја сам имао сличан проблем као ти, само што су стајале две иконе као избор и свака је насумично отварала PDF прегледаче, али никад онај који иначе користим.
У app info за Mi Browser обриши све податке (clear data) и кликни на disable. Приликом следећег ажурирања апликација преко Play Store немој ажурирати Mi Browser.
Једини проблем је што после неког времена поново систем пита коју апликацију желим на дање користим. Није најбоље решење, нажалост...
Na ovom custom ROM-u koji sada koristim, nema instaliran Mi browser.

Mene zanima kako da uključim obaveštenja na zaključanom ekranu? Redmi Note 11 Pro

kako sprečiti aplikacije da se apdejtuju?

Isključiš u play store opciju automatskog ažuriranja aplikacija.

a ove fabričke?

i da li može da se bira koja da se ažurira a koja ne

Mogu i fabričke, podesiš da ne ažurira automatski a kad neku app nećeš staviš ignore.
IMG_20221124_221042.jpg

To se pojavi kad stigne obaveštenje o ažuriranju
Screenshot_2022-11-25-14-37-27-829_com.xiaomi.discover.jpg

Od kad sam azurirao poco x3 nfc na android 12 preko Turske ne radi mi fm radio. Otvori aplikaciju ali nece da se ukljuci i da nudi menjanje stanica... Pokusavao sam da reinstaliram azuriranje same fm radio aplikacije i pokusavao sa brisanjem podataka ali nece pa nece... Ima li ko ideju sta mi je cinito?

da li za neke druge marke postoji neko slično rešenje da rade bankarske aplikacije i gpay ako je otključan BL?

Imam Mi10T Pro sa global romom i to je sve u redu radi savrseno ni ič problema nema, e sad dosli smo skoro do kraja EOL za taj telefon i nema sanse da dobije Android 13.
Ubacio bih XEU rom nakon zvanicnog prestanka updejta na oficijelnom romu, interesuje me da li ce raditi tada na XEU romu bankarske app imam ih 3 i najbitnije GPay da radi.
Jel moguce to na XEU romu?

meni na Poco F2 Pro je stariji xeu (Android 10) i ne radi GPay, jer play store nije sertifikovan. Zasto bi se maltretirao ako ti ovako telefon radi dobro?

Pa zbog novijeg Androida, novih bezbednosnih zakrpa, novih optimizacija, novih sitnica itd.
Sto ne bi?
A znaci ne radi e toga sam se plasio e sad ti imas Poco, ne znam dal se tu razlikuje u odnosu na Mi seriju 10-ke T.

Ja imam XEU na Mi 10T (nonPro) i bank aplikacije rade. GPay nisam isprobao.

Pa zbog novijeg Androida, novih bezbednosnih zakrpa, novih optimizacija, novih sitnica itd.
Sto ne bi?
A znaci ne radi e toga sam se plasio e sad ti imas Poco, ne znam dal se tu razlikuje u odnosu na Mi seriju 10-ke T.
Kako mislis da dobije novi android ako je telefon zvanicno EOL. Ako nema zvanicne podrske onda A13 ako izadje bice neka budzevina, samim time ja se ne bi u tom slucaju usudio da povezem bankovne racune jer nema zvanicne podrske, zastite i ako ti neko pocisti racun od para kome da se zalis.

Bolje kupi nov telefon koji ima sve to zvanicno nego posle da se ceses gde te ne svrbi.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-05-18-22-30-661_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2022-12-05-18-22-30-661_com.google.android.gms.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 20
Rade ljudi nezvanicne androide cisto da te upoznam da znas. Eto tako sam mislio novi Android, kao sto sam i napisao znam da je EOL tom modelu ali necu da ga menjam jer tel leti bukvalno, fotke top bas iz tih razloga sam ga pre 2 god kupio i ne zelim njega da menjam nego rom.
Drugo, nece mi biti prvi put nego mozda sad vec 100ti da stavljam neoficijelne romove i da stavljam bankarske app na te romove i nikad nisam imao problem, nemam ga ni sad u tom smislu, vec da li ce raditi najvise zbog GPaya.

Radi i GPay, upravo dodao karticu.
Na XEU verziji 22.10.26 Beta (poslednjoj za Mi10T seriju), Android 12. Nema vise ažuriranja.
Lepo je sto radi, ali ako nece biti A13 to me onda ne zanima iskljucivo me interesuje A13 a ako nece biti na XEU A13 onda nista.
Sacekacu neki A13 pa cu na stranim forumima videti sta kazu jel sve sljaka od bankarskih i GPay app.

Our ROMs features (Whats not in Global):
  • Based on China Stable / Weekly builds
  • 3way reboot menu (in dev settings)
  • MIUI Contacts and Dialer
  • Removed ads in MIUI system apps
  • MIUI Dialer and Messages apps
  • Steps counter in Assistant screen
  • More shortcuts on left lockscreen
  • Wake up gestures for all devices
  • AI preloading option in MIUI Lab for all devices
  • Option to auto-expand first notification
  • Notifications priority settings
  • More edit options in Gallery app
  • Enabled MiDrive in File Explorer
  • Added landscape mode for SMS app
  • Sunrise/Sunset in the weather app
  • Google apps support integrated
  • Removed 5GHz region restrictions
  • Confirm dials from call logs
  • Morning report on alarm at morning
  • More apps supported for AOD notifications
  • More styles for AOD screen
  • Raise to wake gesture
  • AOD notification received animation
  • Tap fingerprint sensor to wake toggle
  • More Camera features
  • Double tap to lock screen
  • Battery AI scenes
  • Allowed disabling specific system apps
  • Importing theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
  • No useless Chinese bloatware apps
  • More free RAM due to less background processes
  • Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
  • No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
  • Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
  • Added EU T9 dialer support
  • Added charging sound switch
  • Optimized GPS settings for EU
  • Optimized Battery consumption
  • Optimized RAM consumption
  • Added GSMalphabet into SMS app options
  • SafetyNet passed by default (Google Pay)
  • Play Store Certified
  • Deodexed
  • Added automated tasks in Security app
  • Added game speed booster
  • Widevine L1 (for supported devices)
  • And more, and more made by our 10 years MIUI mods experience.

Sedma stavka odozdo.

Kod mene na RN11 radi GPay, kao i sve ostalo.

Nazad
Vrh Dno