i da li uzimati 15 pro ili cekati 16 to je sad vec druga dilema, mada ako kamere budu postavljene kao na renderima onda sam siguran da je 15 bolji izbor.
Istu dilemu imao nedavno i uzeo 15 pro. Zivot prodje u cekanju necega 😁
i da li uzimati 15 pro ili cekati 16 to je sad vec druga dilema, mada ako kamere budu postavljene kao na renderima onda sam siguran da je 15 bolji izbor.
Tvoj 13 mini biće bolji i od 16 PM, imaš vanserijski model. Komentar nema veze sa realnošću, em manji ekran, em dosta slabija sija nits pa se i ne vidi na suncu dobro 13 mini, razlika je ko dupe i oko, pogotovo taj ekran koji na Pro i PM sija vrhunskih 2000 nits i sve se lepo vidi napolju na sunčanom danu, samo to neka bude razlika i pametnom dovoljno, u ekran sve vreme gledaš i sve radiš na njemu, valjda je to i najbitnija stavka, veći ekran i svetliji su ogromne prednosti, milina za oči, ne ćoraviš na malom ekranu. I neko izjavi da ništa preterano ne nudi, a tek kamera koliko puta je bolja u noćnim uslovima, Razumem da nekom odgovara mini, to je to ni makac dalje sa izjavom, vama odgovara = jedan jako mali i zanemarljiv broj korisnika, ali reći ništa preterano ili ništa novo od nekoliko generacija novijeg telefona je suludo, pogotovo kada 15 Pro srija dobija sve AI što svi čekamo (iz tog ugla mini je zaostao), a nije paprena sa cenom kao novi 16 Pro kada se pojave.Plus sto ce 15 PM biti jedini koji nije cigla, jer je manji od S24, a 16 PM bice veci. Kako 15 Pro ne nudi nista preterano u odnosu na moj 13 mini, 15 PM je i meni bolja kupovina zbog baterije.
U tvom slucaju takodje 15 PM is the way.
Navikao si na manji, telefonProbao ja Max na par dana, vratio ga posle 24h. Ne ide, dzabe mi duze trajanje baterije kad mi i ovaj izdrzi dan, a kad ga umereno koristim dva dana. Pro kad stavim u ruku taman bude.
Znam odlično kako šta radi na satu jer ga imam, navigacija npr. Google maps ne pokazuje put, imaš samo obaveštenja gde da skreneš.Baterija bi mi na ultri bila dovoljna. Navigacija radi i na satu. Postoje brutalne apps već sada za sve a pravim i svoje. Ostale navedene potrebe nemam
aktiviras apple care + i dokle god ga uplacujes, imas garancijuPozdrav, da li je neko imao problem da kupi nov uredjaj sa KP (bez racuna naravno) i da garancija bude manja od godinu dana? Telefon sam ja lično otpakovao i aktivirao. Apsolutno ništa sumnjivo, samo sto garancija umesto do jula sledeće godine važi do marta. Je l više ne racunaju garanciju od datuma aktivacije?
U informacijama o bateriji piše da je u First Use July 2024
Ta tema ti je aktuelna u AppleCare+ temi, imao sam ja i još jedan dečko isti “problem” pre par dana. Meni se sutradan namestio datum na kako je i trebalo (da vazi od aktivacije), a prvi dan mi je isto kao tebi pokazivalo da vazi do marta kad je telefon zaista i kupljen.Pozdrav, da li je neko imao problem da kupi nov uredjaj sa KP (bez racuna naravno) i da garancija bude manja od godinu dana? Telefon sam ja lično otpakovao i aktivirao. Apsolutno ništa sumnjivo, samo sto garancija umesto do jula sledeće godine važi do marta. Je l više ne racunaju garanciju od datuma aktivacije?
Da, bilo koji USB-PD 3 punjač je ok.Posle S24U i zamerki oko kamere,da probam najlepšu boju uz Max izvedbu 🥰
Ps. Još niko da mi pomogne oko pitanja i punjača. Da li može da se puni Samsungovim original 25w punjačem?
E sad te cekam u temi gdje se fotke postavlaju. Bilo je dobrih bas sa S24U, da vidimo sta umijes sa ovom masinom 😃Posle S24U i zamerki oko kamere,da probam najlepšu boju uz Max izvedbu 🥰
Ps. Još niko da mi pomogne oko pitanja i punjača. Da li može da se puni Samsungovim original 25w punjačem?
Pogledajte prilog 450259
16 je iza ugla, sto nisi sacekao 😅Narucih i ja 15 PM. 13 PM na prodaju.😂
Mozda moze da zamoli tog da mu posalje racun radi registracije?@Djilkosh_Ns Čovek napisa da je kupljen bez računa, što bi se reklo na crno.
Sta ti pise u Limited Warranty, to je bitno, i meni pise da je kupljen u januarau ali je garancija pocela da tece od marta.Pozdrav, da li je neko imao problem da kupi nov uredjaj sa KP (bez racuna naravno) i da garancija bude manja od godinu dana? Telefon sam ja lično otpakovao i aktivirao. Apsolutno ništa sumnjivo, samo sto garancija umesto do jula sledeće godine važi do marta. Je l više ne racunaju garanciju od datuma aktivacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari