Šta je novo?

iPhone 15

Pa dobro kako ti kazes. Svako ima svoje. Imao sam 11, pa 13, sad 15. Ne vidim poentu da sam sa 11 presao na 12 ili sa 13 na 14. Nikakav upgrade vrijedan tolikih para. Sta ce 16ka toliko znacajno donijeti da je vrijedno dati 500-600€ vise? Nista.

Pa dobro kako ti kazes. Svako ima svoje. Imao sam 11, pa 13, sad 15. Ne vidim poentu da sam sa 11 presao na 12 ili sa 13 na 14. Nikakav upgrade vrijedan tolikih para. Sta ce 16ka toliko znacajno donijeti da je vrijedno dati 500-600€ vise? Nista.
Ako tako gledaš ništa nije vredno datih para.....ali o tome već postoje elaborati ;) ....

Pozdrav svima. Jedono pitanje za vlasnike iPhone 15 Pro telefona. Da li još uvek postoji problem sa pregrevanjem ovog telefona ili je to ispravljeno. Hvala unapred svima.

Pozdrav svima. Jedono pitanje za vlasnike iPhone 15 Pro telefona. Da li još uvek postoji problem sa pregrevanjem ovog telefona ili je to ispravljeno. Hvala unapred svima.
Zavisi kako koristiš telefon, greje se kad se puni na punjaču do 80% i dok se za to vreme koristi (pogotovo Instagram, TikTok itd). U realnom radu i ne toliko, jedino mi se dešavalo kad razgovaram na FaceTime-u pola sata pa se malo zagreje ili ako snimam duže vreme video, to se kontam može okarakterisati kao pregrevanje, ali nije strašno. Ovih dana igram neku igricu Ping Pong Fury, uopšte se ne greje. Ponekad kad koristim telefon i punim ga izađe mi obaveštenje da je zaustavljeno punjenje dok se ne ohladi telefon - uostalom brzo se napuni pa ga i ne koristim.

iOS 18 Public Beta sa 225 ciklusa i 100% BH, aktiviran u Decembru 2023. Eto neki info kako i šta.

Posle S24U i zamerki oko kamere,da probam najlepšu boju uz Max izvedbu 🥰
Ps. Još niko da mi pomogne oko pitanja i punjača. Da li može da se puni Samsungovim original 25w punjačem?

Pogledajte prilog 450259
Zamolit cu te da preneses neke svoje utiske prelaska sa S24U na iPhone 15 Pro Max, jer sam i ja u dilemi da probam navedeni iPhone.

Trenutno imam S24 Ultra.

Drasticno bolju? hmm tesko..
Ja sam presao sam 13pm na 15pm.. manje vise isto.

Zamenio sam 13icu posle 2g sa 91-92% BH, onda mozda i nisam neki heavy korisnik.. Jedino sto sam primetio je da se baterija mozda za nijansu brze puni do tih famoznih 80%, (mozda je to razlog tog grejanja 15ice).

Igrice ne igram

Ja sam prešao sa 13pm na 15pm. 13 kad je izašao i bio nov je imao bolju bateriju definitivno. Naravno, porediti 2,5 godine star 13 sa gomilom ažuriranja sa novim 15 nije fer :D

Bio je update na početku, davno je to rešeno. Grejanje je isto kao i na ostalim telefonima, možda i manje kada su normlani uslovi korišćenja.

Na ovoj temperaturi od 46 stepeni (ko zna koliko je bilo preko dana, ovo je uveče slika u 18:46 kako piše na satu) se greje sve, nema telefon koji se ne greje, ne samo telefon, meni ne prija i sav se cedim i znojim, a tek neka tehnika ili kola, to sve vrelo i gori:

Ako ti ne smeta veličina, pro max.

Koliko realno moze da padne cena 15-ice nakon izlaska 16-ice i kolika se njena cena ocekuje? Mislim na kp

100e uvek bilo, samo sto ces cekati minimum do NG

• Like
Reagovanja: Ape
Pa ista kao i do sada, gde smeju da podignu, ali sve je moguce. :D

Niko ne pominje povećanje cena tako da najverovatnije ostaju iste kao i prethodne godine, bar se nadamo 😁

Ne spominju ni novitete 🤣🤣

Zato što su poznati godinama, nešto bolji procesor, najbolji od svih dosadašnjih, nešto bolja kamera, muljanje sa baterijom, dimenzije promrnjive na elektronskom mikroskopu i i tako 😁 , ali da ne teram off topic 😃

Ali jeI i dalje je jedina opcija za kupovinu i zamenu telefona 😁

Zato što su poznati godinama, nešto bolji procesor, najbolji od svih dosadašnjih, nešto bolja kamera, muljanje sa baterijom, dimenzije promrnjive na elektronskom mikroskopu i i tako 😁 , ali da ne teram off topic 😃

Ali jeI i dalje je jedina opcija za kupovinu i zamenu telefona 😁
Ima noviteta, AI funkcije 😁

Već predstavljeno u okviru softvera 😃

Punjač ako misliš na strujni adapter može. Kabl nije više lightning na 15ici, nego USB C. U kutiji od telefona se dobija kablić USB C na USB C. Ako želiš da koristiš taj kabl trebaće ti samo strujni adapter koji ima USB C ulaz. :D

Ne može 2 SIM jedna SIM i jedna eSim

Nazad
Vrh Dno