Stoji 5g, ali kad sam stavio i LTE takođe signala nije bilo. Fakat čudna situacija.Pogledao si u Mobile Service/Mobile Data Options/Voice and Data da nije na nekom 5G On ili slično.
Ne znam koji operater ali trebalo bi 4G i VoLTE da radi sigurno.
To sam prvo probao, tek onda sam radio factory reset pa povukao backup sa svog telefona. U oba slučaja SIM nije radio.Probaj factory reset bez vraćanja backup-a, ako ni to ne pomogne, odnesi telefon na reklamaciju
Stavljeno je na 5g automatski, što znači da 5g bira sam ako ga ima, a nema ga nikad.Pa stavi na 4g. Nemaš 5g kod nas.
Desilo mi se jednom da je mi je pržio Instagram telefon(baterija padala brzo i grejao se telefon baš)Instagram mi jede bateriju na ajfonu, da li ima jos neko ovakav problem, ovo je nenormalno.
Pogledajte prilog 448304
Uradio sam to juce, opet ista stvar sad cak i gore… Ne znam u cemu je caka. Inace iphone 14 je u pitanju.Desilo mi se jednom da je mi je pržio Instagram telefon(baterija pada mnogo brzo i grejao se telefon baš)
Brisanje aplikacije i ponovno instaliranje je rešilo problem
Brat ima iPhone 15 pro. Prebacio od njega karticu u svoj 15 pro - ne radi. Vratio u njegov - normalno radi. Sve jasno.Zar nije lakše pre servisa kod operatera zameniti karticu? Ja jednom nisam imao signal na novom Oneplus-u i zamena kartice za novu je rešila problem
Probaj da iskljucis background app refresh.Instagram mi jede bateriju na ajfonu, da li ima jos neko ovakav problem, ovo je nenormalno.
Pogledajte prilog 448304
Desilo mi se jednom da je mi je pržio Instagram telefon(baterija pada mnogo brzo i grejao se telefon baš)
Brisanje aplikacije i ponovno instaliranje je rešil
Iskljucio, ne vredi. Probacu jos jednom da obrisem pa instaliram, pa ako bude opet isti problem, da resetujem telefon.Probaj da iskljucis background app refresh.
Mora da si portir, oni po 12 sati mogu ćaćkati telefon.Daleko od toga da je 13 mini loš. Frka mi je za bateriju kada radim smene od 12 sati na poslu, a nemam kada da se dopunim. Slučajno mi je izletela dobra ponuda za ovaj 15PM, hteo sam 15P da uzmem, ženi sam uzeo pre par meseci i ona je baš zadovoljna sa njim. Ako ne uspem da se naviknem na ovu ciglu, menjaću se sa ženom. 😊
Probao ja Max na par dana, vratio ga posle 24h. Ne ide, dzabe mi duze trajanje baterije kad mi i ovaj izdrzi dan, a kad ga umereno koristim dva dana. Pro kad stavim u ruku taman bude.Kao neko ko je sa Max presao na pro i nikad se nisam pokajao i rekao da se ne vracam na Max, presao sam opet na max i nije mi ni velik ni tezak. Cak bi rekao da mi prija sto je veci😁. To ti je moje iskustvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari