Šta je novo?

iPhone 15

Pogledao si u Mobile Service/Mobile Data Options/Voice and Data da nije na nekom 5G On ili slično.
Ne znam koji operater ali trebalo bi 4G i VoLTE da radi sigurno.

Pogledao si u Mobile Service/Mobile Data Options/Voice and Data da nije na nekom 5G On ili slično.
Ne znam koji operater ali trebalo bi 4G i VoLTE da radi sigurno.
Stoji 5g, ali kad sam stavio i LTE takođe signala nije bilo. Fakat čudna situacija.

Probaj factory reset bez vraćanja backup-a, ako ni to ne pomogne, odnesi telefon na reklamaciju

Pa stavi na 4g. Nemaš 5g kod nas.
Edit. Vidim da je lokacija BiH. Ne znam onda ali probaj to da menjaš.

Izvini. Zaboravio da je kod 15 modela to drugačije kada smo nameštali.
Nosi na reklamaciju.
Mislim da mali nije menjao Sim karticu od se2020. Samo ubačeno u 15 i radi.

Zar nije lakše pre servisa kod operatera zameniti karticu? Ja jednom nisam imao signal na novom Oneplus-u i zamena kartice za novu je rešila problem

pa kaze da je probao i sa eSIM

Instagram mi jede bateriju na ajfonu, da li ima jos neko ovakav problem, ovo je nenormalno.
IMG_0159.png

Desilo mi se jednom da je mi je pržio Instagram telefon(baterija pada mnogo brzo i grejao se telefon baš)
Brisanje aplikacije i ponovno instaliranje je rešilo problem
Uradio sam to juce, opet ista stvar sad cak i gore… Ne znam u cemu je caka. Inace iphone 14 je u pitanju.

Zar nije lakše pre servisa kod operatera zameniti karticu? Ja jednom nisam imao signal na novom Oneplus-u i zamena kartice za novu je rešila problem
Brat ima iPhone 15 pro. Prebacio od njega karticu u svoj 15 pro - ne radi. Vratio u njegov - normalno radi. Sve jasno.

Nemoj da se cimas, instagram vuce uz facebook najvise podataka od korisnika od skrolovanja do koliko sekundi provedes na nekom postu da bi mogli da te prodaju za velike pare, tako da to je normalno. Sad ce 6-ta ili 7-ma godina kako to ne koristim, em baterija traje, em ne zaradjuju vise od mene.

I to sam skoro obrisao. Kolicina prona na tome zbog OF reklama je haos koliko ima toga. Da ne pricam o tvitovima #caosvima.... Vec mi nije dobro.

Ja inst i tw imam profile bezveze i nemam instalirane aplikacije, nego preko browsera ulazim.

IMG_3611.jpeg
Kakva su vasa podesavanja za kameru, interesuje me sta ovo znaci a i ostalo, sta vam je sve ukljuceno.

Kupio sam popodne 15PM, očekivao sam da baterija bude dobra naspram dosadašnjeg 13 mini, ali ovo je bolesno. Telefon je imao 50ak procenata kada sam ga upalio, odradio sam prebacivanje podataka i sve ostalo, gledao YT itd, i sve očekujem low battery upozorenje, da ga stavim na punjač i da legnem, ali ne vredi. 😁

Prilozi

• IMG_1137.png
    IMG_1137.png
    116.5 KB · Pregleda: 107
Ovo nije prvi put, i moze se izvuci pouka da iPhone 13 mini uopste nije los, i ne treba ga menjati. :p
Ja isto hteo na 15 Pro sa minija, ali odustao. Ispalo je kao solidan potez, jer isto sam znatno jacu bateriju.

Daleko od toga da je 13 mini loš. Frka mi je za bateriju kada radim smene od 12 sati na poslu, a nemam kada da se dopunim. Slučajno mi je izletela dobra ponuda za ovaj 15PM, hteo sam 15P da uzmem, ženi sam uzeo pre par meseci i ona je baš zadovoljna sa njim. Ako ne uspem da se naviknem na ovu ciglu, menjaću se sa ženom. 😊

mozes da uzmes magsafe powerbank :)

Daleko od toga da je 13 mini loš. Frka mi je za bateriju kada radim smene od 12 sati na poslu, a nemam kada da se dopunim. Slučajno mi je izletela dobra ponuda za ovaj 15PM, hteo sam 15P da uzmem, ženi sam uzeo pre par meseci i ona je baš zadovoljna sa njim. Ako ne uspem da se naviknem na ovu ciglu, menjaću se sa ženom. 😊
Mora da si portir, oni po 12 sati mogu ćaćkati telefon. :D

Da ja dam update za svoj slučaj iPhone 15 pro, kojeg sam novog kupio i ne rade sim i esim - zvanično je fabrička greška i dobit ću novi telefon. Čudno da se takve stvari dešavaju kod Applea, ali očito niko nije savršen.

kako vam se cini u ruci 15 pro max? ja trenutno koristim 12 i ne volim cesto da menjam telefone jer mi nije potrebno da pratim svaki novi koji izadje, licno mislim da ne donosi nista novo.
E sad, da bi koristio telefon 4-5 godina, na telefonima koji nisu MAX, baterija posle 2 godine bude slaba. Plan mi je da uzmem pro max model, pa sad zbog tezine i velicine telefona ne znam da li mi je to pametno...
i da li uzimati 15 pro ili cekati 16 to je sad vec druga dilema, mada ako kamere budu postavljene kao na renderima onda sam siguran da je 15 bolji izbor.

Kao neko ko je sa Max presao na pro i nikad se nisam pokajao i rekao da se ne vracam na Max, presao sam opet na max i nije mi ni velik ni tezak. Cak bi rekao da mi prija sto je veci😁. To ti je moje iskustvo.

Plus sto ce 15 PM biti jedini koji nije cigla, jer je manji od S24, a 16 PM bice veci. Kako 15 Pro ne nudi nista preterano u odnosu na moj 13 mini, 15 PM je i meni bolja kupovina zbog baterije.
U tvom slucaju takodje 15 PM is the way.

Kao neko ko je sa Max presao na pro i nikad se nisam pokajao i rekao da se ne vracam na Max, presao sam opet na max i nije mi ni velik ni tezak. Cak bi rekao da mi prija sto je veci😁. To ti je moje iskustvo.
Probao ja Max na par dana, vratio ga posle 24h. Ne ide, dzabe mi duze trajanje baterije kad mi i ovaj izdrzi dan, a kad ga umereno koristim dva dana. Pro kad stavim u ruku taman bude.

Nazad
Vrh Dno