Blackeyed
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2007
- Poena
- 330
Iskreno, ja sam ovo očekivao još pre dve godine, Novi CEO treba da izabre svoj tim i da krenu hrabro, trebaće im bar 2-3 godine da izbace nešto što će Intelu vratiti staru slavu.
Iskreno, ja sam ovo očekivao još pre dve godine, Novi CEO treba da izabre svoj tim i da krenu hrabro, trebaće im bar 2-3 godine da izbace nešto što će Intelu vratiti staru slavu.
A South Korean media outlet reports Intel's 18A yields are worse than that of Samsung Foundry's second-gen 3 nm node. Apparently, they're at 10%, effectively rendering the node not viable for mass production.
TSMC has proposed a joint venture to US chip designers like NVIDIA and AMD to operate Intel's semiconductor fabs, with TSMC holding no more than a 50% stake. The talks are in early stages, following President Trump's push to revitalize the US semiconductor industry.
Probaj cpu-world.com ako već nisi.Koji su kraljevi ovi iz Intela.🤬
Ladno su uklonili sa sajta podatke o starijim procesorima. Pa majku mu ludu, koliko resursa može da pojede par stotina strana teksta. Ne znam od koje godine su napravili presek, jer sam pronašao neke procesore iz 2011., ali recimo C2Q Q9550 ili starije nema ništa. Deluje da je nestalo sve pre Core procesora druge generacije. Ovo mi je bilo super, jer su zvanični podaci, bez previše detalja (pregledno), sa dostupnom opcijom upoređivanja, što mi je uglavnom i trebalo za brzinsko prisećanje šta je gde rangirano.
Ne znam da li je nešto privremeno, jer pišu svakakve razloge po raznim sajtovima, ali podataka nema već nekoliko dana, ako ne i duže.
Vala i treba da propadnu, ako je došlo do toga da ne mogu da drže bednu količinu podataka na svom sajtu o sopstvenim proizvodima.😒
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari