D
Intel zbog gorućih problema, najverovatnije neće lansirati nove desktop procesore tokom 2025. godine, a Arrow Lake Refresh je definitivno otkazan
Pretece me.Koju zloupotrebljavaju još od početka. IBM je naj više "kriv" za to.
I ja sam "odrastao" sa ovakvim razmisljanjem. A sjećam se i da je prije nekih 10-15 godina amd imao strasnih problema sa pregrijavanjem procesora na laptopima dok intel ni blizu tolikoJa gde god sam radio,uvek je kao nepisano pravilo bilo da poslovni racunari moraju biti Intel (trenutno je Lenovo,ranije HP itd.) jer (verovatno) uliva sigurnost itd...i ja sam privatno oduvek koristim Intel.AMD mi je uvek nekako bio druga klasa,nesto jeftinije,eventualno za igrice (i to kad se setim onih starih AMD procesora pa kad kazu 3000Mhz,a ono 1700 i sa klokovanjem ne moze ni da pridje 3000..vise marketing)..Tesko mi je sada da zamislim da mi neki sledeci poslovni racunar u N iznosu bude "neki" AMDNe kazem ovo iz razloga sto je AMD los sada,nego sto je navika cudo
Edit: a i ne vidim da ima laptop racunara od 13,3" (kojih jeste sve manje) a da su AMD.
U ovom trenutku to može da se kaže i za intel. 😁Pa AMD čak nema ni svoje fabrike, već zakupljuje sve od TSMC koji je postao svet za sebe.
Ima veze da neko kaze da 100 puta bolji proizvod izbaci konkurencija i neces propasti.@zlaja87 Nokija nije propala. živa je i dalje, ima preko 80K zaposlenih. no, kakve to veze ima sa bilo čime?
![]()
Nokia - Wikipedia
en.wikipedia.org
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari