Ovako. Touch flo je prilicno neupotrebljiv zbog toga sto ekran nije ravan vec onako "upao" te kad pokushavate (bar sto se tice 4.20 verzije) da izvedete neku touch flo funkciju - obavezno nesto baguje (tipa ocete da rotirate ekran a on vam minimizuje aplikaciju itd). Medjutim 4.01 verzija nema niti jedan bug kod mene. S pocetka me zblanula sa nekim slovima umesto standardnog scrola sa desne strane u contacts-u, medjutim to se da ukinuti. 4.01 nisam primetio da je nesto brzi kao ni sporiji u odnosu na officijalni win (sintetika kaze drugacije dodushe), medjutim donosi milion pobojshanja i pre-instaliranih zaista
korisnih aplikacija a ne nekih budalastina. Sto je najbitnije, nema nikakvih bagova sa zvukom, zvuk je perfektan, onda miomap radi savrsheno, ja na nikakav problem ne naidjoh sem sto mi instalacija custom roma ustedela sate i sate shtelovanja..
Sto se mene tice - za preporuku..
Obavezno doinstalirati black kaiser style temu, kao i 2g black dialer, kao i crnu tastaturu - ceo uredjaj dobije pro dojam.. To sve o cemu pishem mozete naci
ovde..
E da. Mnoge je smorilo "delete" umesto "new" u text messages. Ja sam ocito od onih retkih koji je pozdravio "delete" opciju, posto dobijam gomile poruka. E sad, koga delete smara, nek ovaj shortcut stavi u windows/start menu i moci ce da direktno kreira novu poruku bez tone klikova. Taj short stavite recimo u HTC home plug/launcher - i eto radosti.. E da, ovaj short je custom, tj radi, za razliku od nekih koje poskidah a ne rade..
Isto tako, ako furate samo text messages uglavnom, probajte sledecu foru:
messages/tools/options pa destiklirajte opciju "display account picker when oppening Messaging" i bicete prijatno iznenadjeni.. Josh jedno pobojshanje win06.
Normalno, uvek mozete da pristupite drugim opcijama preko "inbox" i tako..
Ako me se setite na dan bezbednosti - setite

..