Hermes i dalje ne posustaje, Vijetnamac ponovo kuva :smoke:
Izašaao novi ROM V27, poslednji WinMobile build. Još uvek nedostaju Lite verzije, ali kuvar ih je najavio
Link V27
Srećno flešovanje cheers
Ne radi ti link!
Smorio sam se ko niko bre, umoran sedo da pogledam kako da flešnem Qtek S200 i bre mnogo rom.ova, mnogo svega, a ja se pogubio da jednostavno ne mogu više, postavih temu, ali vidim niko se i ne javlja. Međutim da skratim muke sebi, a opet uz vašu pomoć el ima neko voljan da mi flešne ovog mališu, će da platim koliko treba (naravno na poslednju dostupnu verziju).
'Ajde da probam da odgovorim na to jedno pitanje
1. ne, slobodno ostavi taj HardSPL. Ali, ajde malo da ti solim pamet
- taj ROM koji bi da staviš u sebi sadrži i Radio ROM, osim ako si ga strip-ovao (odbacio), ti ili neko drugi.
- ne mogu da zamislim zašto bi neko poželeo da na TyTN stavi factory ROM, osim ako želi da se pozove na garanciju. Ako je to u pitanju, znaj da ti i taj HardSPL rušu garanciju, bez obzira na ROM
2. Nikada nisam flešovao preko memorijske kartice, niti imam nameru, pa ne znamU pitanju je fabrički ROM (pa još sa sve Radio ROM-om!), može biti da ima neke razlike, zaista ne znam. Uvek koristim laptop i AS
3. Menjanje radio ROM-a je najrizičnija operacija. Ja trenutno koristim 1.56.70.11, a pre njega sam dugo koristio taj 1.48 koji bi ti da staviš. Nikakvu razliku nisam primetio (Telenor mreža).
Ujedno sam hteo taj ROM i zbog radia, posto je u tom ROM-u verzija 1.48.00.10 ali se razmisljam da li uopste da menjam radio ako mi je ok signal..Postoji generalni savet: ma koliko dobro ti radio neki RBS ROM, ako poželiš da ga menjaš, obavezno prvo uflešuj neki fabrički ROM (ali, bez Radio ROMa)! Tek onda ROM po izboru.
a gde mogu da se nadju ti stripped romovi bez radia?To se, kažu, uspešno izbegava tako što prethodno, na kratko uflešujete neki factory ROM (recimo, stripped AT&T - bez Radio ROM-a).
Evo, da odgovorim sebi..
Disabling the Start Button sounds can be done by editing the registry at:
HKLM\Snd\Event\Curr0 and replacing "MenuPopUp" and "hwandsw" both with "Empty".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari