vlado_kovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2007
- Poena
- 330
@ yooyo - nije nikoga briga, u pravu si, ali, svejedno osvrnite se malo i prisjetite... Sjecate se kakva je marketinska kampanja bila za FX5000 seriju karica a tek 5900?:trust: Uzdizali su je na kule i vrhove, da ce biti nesto sasvim novo, i da ce omoguciti maksimalno realnu grafiku i izdici sve na jedan novi nivo.... Cak se sjeam onih silnih demoa, na fazon 3dMarka, sa onom vilom, itd... I bi li sta od toga, - jok!:smash:
Mogu cak i jednu paralelu povuci: sve me to podjeca na predizborne kampanje nasih politicara, obecanja, obcenja i samo obecanja, sve sama teorija, malo sta zazivi u praksi, tako je i sa ovim marketinskim napucavanjem...
Ja molim Boga, ali stvarno, da ne bude tako, da ova nova serija bude nesto revolucionarno, nesto sto ce stvarno pravdati svoju cjenu i ime, ali sam pomalo skeptican...:S: Nadam se da grijesim...
Mogu cak i jednu paralelu povuci: sve me to podjeca na predizborne kampanje nasih politicara, obecanja, obcenja i samo obecanja, sve sama teorija, malo sta zazivi u praksi, tako je i sa ovim marketinskim napucavanjem...
Ja molim Boga, ali stvarno, da ne bude tako, da ova nova serija bude nesto revolucionarno, nesto sto ce stvarno pravdati svoju cjenu i ime, ali sam pomalo skeptican...:S: Nadam se da grijesim...