Nisam te razumeo, imao si neko dugme zaglavljeno na daljincu (i oslobodio si ga) ili nisi?Jesam ali samo i dalje treperi u intervalima kada i crveno dugme na daljinskom...
Ja imam 50WOS625D u jednoj sobi. Odlican zvuk, cak se ne secam da je ikad pojacano jace od 20 a ide do 100.Dvoumim se izmedju 50WOS640E i 50WOS625D. Zna li neko koja je zapravo razlika? Slicne su cene.
Drugar ima 640E sve mi se svidelo osim zvuka. Bas je ispran nekako medjutim vidim dosta komentara da su ljudi zadovoljni sa zvukom na 625D pa me zanima da li stvari ubacuju razlicite zvucnike.
I kao da se vidi ghosting na slci kad su dinamicni kadrovi e sad ne znam da li je to bilo do nekog podesavanja.
Kao sto je napisano u prethodnom komentaru. Nije najbrzi ali nije ni spor. Par aplikacija imam instalirano i nisam primetio do sada nijednom da je zastekalo. Jedino sto sam navikao na android tv sistem pa zato koristim mi box.Pa izgleda da cu njega na kraju. Da li baguje webos, brzo otvara aplikacije?
Ono sto meni nedostaje kod ovog webos huba ili kako se tacno zove, sto nemam Twitch app, mislim imam na fire sticku, ali to mi je mana ovog sistema.
Изгледа да ово није редак проблемДа ли је неко имао проблема са сигналом повезаних блутут слушалица? Чак и кад стојим испред ТВ-а, звук повремено сецка. А кад седнем на кауч 4-5 метара од екрана сецка као лудо и изгуби везу после око минут.
Исто је и са блутут бубицама и са Џабра слушалицама, а оба уређаја иначе држе сигнал до око 20м удаљености и кроз зидове. У истом простору.
ТВ је FOX LED TV 70WOS625D. Јуче купљен.
Pozdrav, da li bi neko mogao da mi kaze neko otprilike "najbolje" letovanje slike na televizoru Fox 55wos625d...
Pokusao sam ali mi nokako ne ide...
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari