Jedan mini update. TV sam poslao u ovlasceni servis tu u mom gradu, oni su prosledili dalje za Beograd. Ustanovili su da je panel neispravan, ne mogu popraviti i nemaju taj model na stanju da mi posalju novi uredjaj, stime mi vratili novac (sve pohvale za eKupi).Pitanje, pre skoro godinu dana sam uzeo tv 55WOS620D, e sada, juce je slika sama od sebe nestala, zvuka ima, tv je "upaljen" ali je sve crno, nista ne pokazuje.
3 puta trepne crveno svetlo prilikom paljenja tv-a, neka ideja sta bi moglo da bude?
Interesantno. Par pitanja:Jedan mini update. TV sam poslao u ovlasceni servis tu u mom gradu, oni su prosledili dalje za Beograd. Ustanovili su da je panel neispravan, ne mogu popraviti i nemaju taj model na stanju da mi posalju novi uredjaj, stime mi vratili novac (sve pohvale za eKupi).
Kako god, sada je u planu ponovo kupovina, ali od drugog proizvodjaca, za sad se istrazuje sta dalje jer nisam u zurbi, nista high end, mozda neki Hisense ili TCL![]()
Ja sam vracao pre jace od godinu dana, uzeto na ekupi takodje, njima pisao oni poslali kurira i to je to, sad ne znam da li mora u original kutiji ja sam slao u njoj,a za racun se ne secam mislim da sam ubacio i to ali ne fiskalni nego onu porudzbenicu bukvalno, svakako dobijas to i mejlom kad narucis, ako je uzeto online naravno, ako ne ne znam da li je obavezno.Interesantno. Par pitanja:
1. Kome si se prvo obratio, eKupi ili odmah ovlašćenom servisu?
2. Kako si poslao tv, da li si imao original kutiju? Kuriraskom službom?
3. Da li si poslao i kopiju fiskalnog računa?
Bravo za eKupiJa sam vracao pre jace od godinu dana, uzeto na ekupi takodje, njima pisao oni poslali kurira i to je to, sad ne znam da li mora u original kutiji ja sam slao u njoj,a za racun se ne secam mislim da sam ubacio i to ali ne fiskalni nego onu porudzbenicu bukvalno, svakako dobijas to i mejlom kad narucis, ako je uzeto online naravno, ako ne ne znam da li je obavezno.
Prvo sam odneo u ovlasceni FOX servis tu u mom gradu, oni poslali za Beograd - Vimport, nakon toga su iz BG poslali nazad za ovlasceni servis opet tu u moj grad, sa napomenom da se TV ne moze popraviti, i doneo ga kuci.Interesantno. Par pitanja:
1. Kome si se prvo obratio, eKupi ili odmah ovlašćenom servisu?
2. Kako si poslao tv, da li si imao original kutiju? Kuriraskom službom?
3. Da li si poslao i kopiju fiskalnog računa?
Ako nije popunjen, potpisan i pecatiran, vrati se i trazi da ti popune to.stoji 36 meseci onaj papir.
Da ti nije malo velika dijagonala 43" za sekundarni monitor? Osim ako nije na tipa 2m+ od tebe. Ja sam namestao 50WOS625D kod prijatelja, slika izgleda sasvim zadovoljavajuce za taj cenovni rang. Sam WebOS dodje malo spor, mada koliko para toliko i muzike.Planiram da kupim model 43WOS625D koji bih koristio kao sekundarni monitor za računar. Zanima me da li neko ovaj ili neki sličan model tako koristi i kakva su vam iskustva? Da li je odziv dobar? Slika čista i oštra kada se prikači na pc?
Danas sam ga naručio na ekupi imaš link ka produženoj garanciji od 5 godina pa pogledaj.Standardna garancija je 2+1 godine.Uzeh u Metrou na nekoj akciji Fox 50WOS640E. Namestih EON app i još na D3cam karticu. Duplo. Magični daljinac. Rade apliikacije EON, Youtube. Više i ne treba.
Ne znam jel treba da se registruje negde za garanciju od 3 godine ili ne pošto one kasirke rekoše da ima 2 na račun a u kutiji stoji 36 meseci onaj papir.
Kao neki lite LG izgleda koga sam imao ranije u FullHD 42" varijanti.
Šta znam možda ton malo lošiji mada ja i neprimećujem to mnogo ali za te novce dobar. Videćemo koliko će da traje.
Planiram da kupim model 43WOS625D koji bih koristio kao sekundarni monitor za računar. Zanima me da li neko ovaj ili neki sličan model tako koristi i kakva su vam iskustva? Da li je odziv dobar? Slika čista i oštra kada se prikači na pc?
Ok mi je ta dijagonala, imam dovoljno dobru razdaljinu da mi ne bude preblizu, a treba mi i za gejming. Odlična je ta dijagonala za na primer simulacije vožnje sa volanom, dok za druge igre mogu malo još da udaljim fotelju od stola ako je potrebno. Pošto je 4k rezolucija i sa manje razdaljine je veoma upotrebljiv tv i za posao. Lepo se i podeli na više delova ekran ako je potrebno i bude za neke poslove mnogo bolje nego više monitora manjih dimenzija i rezolucije. Sve ovo pod pretpostavkom da tv daje iole pristojnu sliku za takve potrebe.Da ti nije malo velika dijagonala 43" za sekundarni monitor? Osim ako nije na tipa 2m+ od tebe. Ja sam namestao 50WOS625D kod prijatelja, slika izgleda sasvim zadovoljavajuce za taj cenovni rang. Sam WebOS dodje malo spor, mada koliko para toliko i muzike.
Postavio sam odavnoFox 50WOS640E da li neko ima neka podešavanja za sliku?4K je i Bože pomozi ali SD preko MTS optike blago rečeno katastrofa lica skoro da se ne raspoznaju.Bar ima 5 godina garancije.Tj u slučaju ako ga ne vratim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari