Šta je novo?

FOX WebOS televizori

To je bila prva stvar koju sam uradio, sve mi je ukazivalo da su baterije zrele za zamenu. Nisam mislio da je bilo kakav problem u pitanju.

Da nemas slucajno Eon box ili neki univerzalni daljinac ?

Nemam eon box, imam telekomov q11 ali ni od njega nemam daljinski, mislim nemam pojma gde je. Ali mogao bih negde da vidim da li možda neko ima pa da probam sa univerzalnim.

Ajde jos ovo,nemas Xiaomi telefon ili neki koji ima ir senzor?

Ovako, daljinski definitivno ne radi iz nekog razloga. Sve vreme i dalje treperi power dugme. Ali...uspeo sam da nađem dugme da uključim tv. Bukvalno skrivena plastika iza senzora za prijem signala. Instalirao onda lg daljinski na telefonu i sve radi kako treba. U ponedeljak nosim kod ovlašćenog servisera daljinski pa ćemo videti šta je sa njim. Hvala svima na savetima i pomoći.

Sestra danas kupila TV FOX 32WOS640E za 17k u domaćoj radnji. Prosto neverovatno da u toj dijagonali ide magični daljinski kao u dijagonalam od 43 pa naviše. Za svaku pohvalu.

mod: linkovi ka prodavnicama nisu dozvoljeni

Poslednja izmena od urednika:
Daljinac odlican. Sa njim kontrolisem sve prikacene uredjaje. Eno daljinski od mi boxa jos uvek stoji u kutiji neotpakovan.

Dvoumim se izmedju 50WOS640E i 50WOS625D. Zna li neko koja je zapravo razlika? Slicne su cene.
Drugar ima 640E sve mi se svidelo osim zvuka. Bas je ispran nekako medjutim vidim dosta komentara da su ljudi zadovoljni sa zvukom na 625D pa me zanima da li stvari ubacuju razlicite zvucnike.
I kao da se vidi ghosting na slci kad su dinamicni kadrovi e sad ne znam da li je to bilo do nekog podesavanja.

Dvoumim se izmedju 50WOS640E i 50WOS625D. Zna li neko koja je zapravo razlika? Slicne su cene.
Drugar ima 640E sve mi se svidelo osim zvuka. Bas je ispran nekako medjutim vidim dosta komentara da su ljudi zadovoljni sa zvukom na 625D pa me zanima da li stvari ubacuju razlicite zvucnike.
I kao da se vidi ghosting na slci kad su dinamicni kadrovi e sad ne znam da li je to bilo do nekog podesavanja.
Ja imam 50WOS625D u jednoj sobi. Odlican zvuk, cak se ne secam da je ikad pojacano jace od 20 a ide do 100.
A sto se tice slike verovatno mu je ukljuceno smooth movement pa slika izgleda cudno, pogotovo kad se gleda neka utakmica.

Dakle zvuk je dobar na 625d. Da li je moguce onda da su tako pokvarili zvuk na 640E novijem modelu? Iz foxa preporucuju 640E ali sa takvim zvukom mora ici neki soundbar.

Ja sam zadovoljan kako zvuci, uglavnom se gledaju na njemu filmovi. Podesen zvuk na movie rezim. Obzirom da me je izasao oko 35000 za sada nemam nijednu zamerku. Jedino sto ne koristim njegov sistem vec je spojen mi box na njega. A daljinac je prva liga.

640E nije noviji model, 625D je noviji od njega da znaš nemoj da gledaš brojčanu oznaku modela. Pre neki dan sam zvao u fox-u kod nas da pitam za razliku između 640E, 630E i 625D i rekao mi je čovek zadužen za prodaju da je jedina razlika između ta 3 modela ta što 630E nema air play (valjda sam se dobro izrazio) a ostalo je sve isto, razlikuju se i nogice postolja tv-a.

Na Foxovom sajtu stoji:
625D ARM Cortex-A55 quad core, 8GB, RAM 1.5GB a za
640E ARM Cortex-CA75 dual core + CA55 dual core 8GB, RAM 1GB

Svima onda razlicito govore, meni je bas covek sa njihovog call centra rekao da je 640E noviji i bolji navodno.

Bolje onda uzmi 625D, dobijes 500mb vise rama 😁. Dobar je cak i za igre, igrali smo xbox series s i ps5, ima game mode i odziv je dobar.

Pa izgleda da cu njega na kraju. Da li baguje webos, brzo otvara aplikacije?

Imam 65" 420D (stariji model), za ovih 2 godina koriscenja ni jednom se nije zabagovao, niti je spor (ok, nije brz kao munja, ali nije ni spor da te izludjuje itd). Sasvim korektan. Jedino gde sam primetio da je spor, posto na DVB-C imam oko 400 kanala i kliknem na dugme Guide, dok iscita za sve kanale sta je trenutno, sta je bilo, sta ce biti na programu, i kada skrolujem tu listu tada se jedino primecuje da je spor, trza skrol itd. Ali to realno ne koristimo nikad, osim kada slucajno kliknemo dugme. :)

Mi 90% vremena gledamo netflix ili youtube, tv programe bas bas bas slabo (mozda 30minuta u 2 nedelje - kada slucajno pustimo xD) i zencetu to vrsi posao ekstra.

Ono sto meni nedostaje kod ovog webos huba ili kako se tacno zove, sto nemam Twitch app, mislim imam na fire sticku, ali to mi je mana ovog sistema.

Pa izgleda da cu njega na kraju. Da li baguje webos, brzo otvara aplikacije?
Kao sto je napisano u prethodnom komentaru. Nije najbrzi ali nije ni spor. Par aplikacija imam instalirano i nisam primetio do sada nijednom da je zastekalo. Jedino sto sam navikao na android tv sistem pa zato koristim mi box.

Ono sto meni nedostaje kod ovog webos huba ili kako se tacno zove, sto nemam Twitch app, mislim imam na fire sticku, ali to mi je mana ovog sistema.

Ima,zove se "Smart TV client for Twitch",kod mene u decijoj sobi na FOXu 40",kupio ga pre godinu dana otprilike.
Mozda nije kao originalna app ali moze da se gleda bez problema.

Čitajući ovde, a ne videvši TV, ali ***a, dugogodišnje poverenje u Bench..... Odlučio sam za 55 inča, 625...
Najjeftiniji na EKupi, 34000

Mislim da za taj novac, ta dijagonala i ono što (po ovde utiscima) je bestbuy i odnos plaćeno/dobijeno.....

Pa ćemo videti.....

Ne zaboravi da Fox daje 5 godina garancije, uz registraciju na njihovom sajtu.

Ne zaboravljam. 👍

Naručeno jutros, videćemo kada će da stigne.

Pozdrav, da li bi neko mogao da mi kaze neko otprilike "najbolje" letovanje slike na televizoru Fox 55wos625d...
Pokusao sam ali mi nokako ne ide...
Hvala unapred

Pozdrav svima. Razmisljam se o kupovini Fox 65WOS640E pa me zanima da li neko ima iskustvo sa ovim konkretnim modelu. Na netu koliko vidim skoro da nema informacija osim naravno zvanicnog sajta. Na papiru zvuci okej, a cena je trenutno ludilo (50k din na Ananasu).

Zdravo. Upravo sam kupio fox70wos625d. Kad je tv skroz smanjen cuje se neko blago zujanje,mislim da je levoj strani. Da li je to normalno ili ne?

Да ли је неко имао проблема са сигналом повезаних блутут слушалица? Чак и кад стојим испред ТВ-а, звук повремено сецка. А кад седнем на кауч 4-5 метара од екрана сецка као лудо и изгуби везу после око минут.
Исто је и са блутут бубицама и са Џабра слушалицама, а оба уређаја иначе држе сигнал до око 20м удаљености и кроз зидове. У истом простору.
ТВ је FOX LED TV 70WOS625D. Јуче купљен.

Да ли је неко имао проблема са сигналом повезаних блутут слушалица? Чак и кад стојим испред ТВ-а, звук повремено сецка. А кад седнем на кауч 4-5 метара од екрана сецка као лудо и изгуби везу после око минут.
Исто је и са блутут бубицама и са Џабра слушалицама, а оба уређаја иначе држе сигнал до око 20м удаљености и кроз зидове. У истом простору.
ТВ је FOX LED TV 70WOS625D. Јуче купљен.
Изгледа да ово није редак проблем

@MagicMaster I, kakvi su utisci?
@Vlajković Nisam imao problem sa BT, nocu kad gledam nesto ukljucim sluske da ne budim ukucane i ne prekida dok sam u istoj prostoriji. Tek kad zamaknem iza betonskog zida secne tu i tamo...

Nazad
Vrh Dno