Proveri na portalu da li su korigovali poslednja 3-4 racuna
To što su postavljena nova brojila i antene, ne znači da daljinsko očitavanje radi, jer je osnovni cilj bio postaviti što više brojia u jedinici vremena, a ne da daljinsko očitavanje i profunkcioniše.U Bg ista opstina, sva 3 brojila nova postavljena u avgustu. Jedno se cita daljinski 1. i stigao je racun pre par dana, druga dva i dalje pise da se citaju 5-6. iako postoji antena pored brojila, tako da to ocekujem oko 15og. Ne znam od cega zavisi da li citaju daljinski ili rucno.
U selu odakle je moj pok.deda sa kuce je skinut sat,kabal isecen sa kuce,pitam komsije ko je ukrao sat kazu bili iz el.distribucije i isekli struju a za sat ne znaju da je neko ukrao.Неће да скидају, само ће да искључе прикључак, ако већ нису. Има на сајту ЕПСа ценовник за свашта па и прикључак након плаћених дуговања.
Aha, hvala. Da li da im se napise mail ili mora da se ide licno do distribucije?
Sad je mozda kasno, ali je najbolje da privremeno iskljuce struju na 12m posle toga opet mozes produzit i onda ukljucenje je jednostavno i kosta neku sicu reda 1-2k dinara... ali posto imas dug vidi dal je primenjivo u tvom slucajuDa li neko zna koja je procedura kad se izda nalog za uklanjanje brojila?
Kuca je pod ostavinskom raspravom i ima dug od 1500€. U slucaju da se ne plati i skinu ga, koliko bi kostalo kasnije prikljucivanje i brojilo ili sta sve vec ide uz to?
Ti se baš bahatiš kada im plaćaš više nego što treba. Ja pisao pre par strana, a gde je pečat.Ja uplatim 10000, stigne račun sa korekcijom 8000. Na portalu EPS nakon sravnanja ja njima dužan 2000 dinara. Grčiću vrati se sve ti je oprošteno....
Odradi ss, verovatno pise -2000, sto je preplata...Ja uplatim 10000, stigne račun sa korekcijom 8000. Na portalu EPS nakon sravnanja ja njima dužan 2000 dinara. Grčiću vrati se sve ti je oprošteno....
Ne, nema minus.Odradi ss, verovatno pise -2000, sto je preplata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari