Mislim da ne, odakle info? Samo skidaju 50 dinara s racuna dodatno ko se opredeli samo za online racun, bez papirnog.
Taj popust vazi samo za jedno brojilo, ali za ostala ne.Ja sam platio račune prošlog meseca preko njihov portala za 3 brojila. Na 2 brojila su mi dodali 30 din provizije, na trećem smanjili račun za 70 dinara.
Portal Uvid u racun nije omogucen za prozjumere, kao bice ali kada niko zivi ne zna.Ja sam kupac-proizvodjac (imam solarne panele povezane na sistem EPS-a) i racuni mi uredno stizu na mail, medjutim nikako ne mogu da dodam svoj ugovor sa naplatnim ili bilo kojim drugim brojemna sajt Uvid u racun. Izbacuje kao da ne postoji. Da li neko zna zbog cega je to tako i da li to znaci da kupci-proizvodjaci nemaju pristup portalu?
Da li sam ja dobro skapirao?Taj popust vazi samo za jedno brojilo, ali za ostala ne.
Detaljnije o tome u video prilogu ove vesti:
EPS ukida šaltere za naplatu – gde će građani moći da plaćaju račune za struju
Od 1. novembra 106 blagajni EPS-a prestaje sa radom, a građani će do 1. februara sledeće godine moći da plaćaju račune samo na blagajnama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu. Iz EPS-a navode da se šalteri zbog unapređenja poslovanja, digitalizacije i smanjenja troškova, a da će...www.rts.rs
Umanjenje od 50 dinara sleduje ako prebaciš da ti računi stižu na mejl, gde upisuješ i kontakt telefon (verovatno da šalju i sms obaveštenje). A to što je navedeno za iznos provizije i dodatni popust se verovatno odnosi na naredni račun.Da li sam ja dobro skapirao?
Ako platim racun preko njihovog portala dobicu 5% popust na iznos racuna i jos 30 rsd umanjenje????
Umanjene od 30 RSD ce se videti u svakom sledecem mesecu. Npr. ako platis 20. novembra racun za okrobra, onda ces u novembarskom racunu (koji dobijas u decembru) videti to umenjenje za proviziju u iznosu od 30 dinara.Da li sam ja dobro skapirao?
Ako platim racun preko njihovog portala dobicu 5% popust na iznos racuna i jos 30 rsd umanjenje????
Edit::
Sad probao da izvrsim upalatu preko njihovog portala. Provizija je 28 rsd i ne vidim popust od 5% mada nisam isao do kraja placanja.
Обавештења о планираним искључењима струје на новој мобилној апликацији ЕДС-а
Електродистрибуција Србије (ЕДС) пустила је у рад бесплатну мобилну апликацију ЕД Србије, која омогућава да се на једном месту лако и брзо дође до обавештења о планираним искључењима, информацијама о пословању и услугама компаније.www.rts.rs
Ta informacija u članku je pogrešno protumačena iz intervjua. Na linku koji si ostavio u jednoj od prethodnih poruka, od 3:42 se ne precizira na koji popust se misli, ali direktor EPS Snabdevanja iznosi informaciju u sledećoj rečenici da taj popust koristi 65% građana, a na pitanje koliko građana plaća elektronski odgovara 87%. Dakle 65% plaća račun na vreme i dobija 5% popusta za to.Za tih poneticijalnih 5% za placanje preko portala treba tek da utvrdimo, ako neko ovde javi ko je u oktobru koristio portal za placanje racuna putem platnih kartica. Ako postoji taj popust od 5% za placanje preko portala i to ce biti vidljivo na narednom racunu, kao sto je i onaj popust od 5% za redovne platise vidljiv na narednom racunu.
Je l' imao neko slican problem? Da li ce sve biti ok ili cu morati nesto da se cimam, dokazujem?Platio racun jos prosle subote, i dalje mi stoji da nije placen u app-u, iako mi je odmah nakon uplate stigao email da je sve regularno placeno. Da l' im toliko treba da azuriraju sistem? Pre je za 3-4 dana nestajalo iz app da treba da se plati, kada se plati..
Drugim rečima EPS ostane kratak 30 rsd a rođa koji je dobio dil sa EPS-om opet u plusu 30 rsd.Da rezimiramo, popusti su
30 dinara po brojilu za plaćanje preko portala ili aplikacije (pošto je provizija 28,77 efektivno je popust 1,23 din ) - isto se iskazuje na sledećem računu i traje do 31.10.2025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari