bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Kako da dobiješ račun sa 0kw?Slikajte vase brojilo da imate kad dobijete posle racun sa 0 kw.
Kako da dobiješ račun sa 0kw?Slikajte vase brojilo da imate kad dobijete posle racun sa 0 kw.
Tarifu ili zonu?
Ja već više od godinu dana svakog 1. u mesecu šaljem stanje brojila. Pre toga nekoliko meseci nisu očitavali. Tada sam slao prigovore, i onda oni očitaju. Kada sam video da to moram da radim svaki put, počeo sam jednom mesečno da im šaljem stanje.Isto, s tim što meni nisu poslali ispravljen račun nakon što sam slikao brojilo i poslao mejl. Zapravo, stigao mi je redovan račun za naredni mesec sa isto neupisanim brojem utrošenih kWh.
Jedino gde prolazi moja "intervencija" je u Zemunu kad se lično žalim.
Dobro bi bilo kad stigne takav "blanko" račun da se otiđe do brojila ko je u prilici i upiše (slika) stanje. Ako ne prođe preko mejla, može se samostalno izračunati i uplatiti iznos. Bolje nego da se čeka da oni reše situaciju nakon X meseci jer će da sastave celokupnu potrošnju na jedan račun i pitanje je koliko će pošteni da budu u takvom obračunu, naročito imajući u vidu da prost građanin ove zemlje nema pojma kako njihov proračun uopšte funkcioniše.
Ja sam na mail dobio racun pre jos nekoliko dana, ali na portalu je tek danas (ili mozda sinoc) dostupan.Meni se zaduženje na portalu pojavilo još juče, ali će račun verovatno biti dostupan tek sutra (područje Kraljevo).
Nama (bg, centar) je za avgust stigao na mail nekoliko dana pre nego je bio na portalu dostupan.Stigao mi račun za septembar danas na email, prilično ranije nego do sada, mislim da pre 10. u mesecu nije stizalo.
Moguće da su unapredili nešto, obzirom na haos u NS, ja sam iz BG ali bez obzira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari