Imas li neki target za kupovinu?Malo trade-a dok cekamo rasplet situacije.
I kad bude 50k niko nece nista kupiti - gledam to vec skoro -15god.Ajmo na 50k pa da se nakupujemo.
Da citiram samog sebe mozda je glupo ali zasad sve vise manje ide po pesimistickom planu. Iako bih mogao da kazem "znao sam" ipak cu reci da sam prilicno zabrinut ...
Bull kakav čekamo će se desiti tek kada Fed krene u štampanje love prosto bez toga nema goriva za pumpanje svega što postoji i stock marketa i kripto.
Orderi prolaze ..Poslago sam ordere od 79-76 za BTC
Da zato i kažem neće još jer se čeka spuštanje inflacije itd, a do tada će izginemo u voduLepo rečeno, ali ima tu jedna caka. Do sad kad god su ubacivali novi stimulus, inflacija je bila relativno niska, sada je visoka i raste. Ako bi roknuli pare u ovoj situaciji, inflacija bi se načisto otkačila i imali bi stagflaciju, situaciju gde inflacija divlja, a ekonomija i dalje ne može da raste. U toj situaciji će se preokrenuti equities-commonidities ciklus, finansijski aseti (akcije, obveznice, kriptosi...) će i dalje rasti u odnosu na fiat, ali će padati u odnosu na zlato, govedinu ili pastu za zube, tako da ko ih bude držao samo će gubiti kupovnu moć sporije. Jedini način da izađeš iz stagflacije je da uradiš ono što je trebalo da uradiš od početka, podigneš poreze, podigneš kamatne stope, nateraš narod da štedi, a ekonomiju da proizvodi robe i uslege, a ne novac iz ničega.
Kamate su sve ove godine i podizane jer je inflacija divljala.
Sada se inflacija ponovo zaukava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari