Znači vreme da se polako pakuju koferi...
Medo u kučićima 🙂Šta ste se svi ućutali, a cene divljaju. Moj portfolio poludeo.
Da ne ureknemo ovaj rast ? Zna li ko zašto sada sve raste ?
Mozda jer je danas 16 rodjendan BTC?Šta ste se svi ućutali, a cene divljaju. Moj portfolio poludeo.
Šta ste se svi ućutali, a cene divljaju. Moj portfolio poludeo.
Otvorene su 3 tene za 12 godina, jedna na pocetku prosle, jedna na pocetku ove.Ko kad otvaraju novu temu za istu diskusiju svaki par mjeseci, iz potpuno nepoznatih razloga. Lahko se desi da gledamo staru temu a ono...Kako god, da nam bude 2025 svima sretna po pitanju "lahke" zarade 😄
Negde oko 20-og januara, biće letenja. Samo neka se penje svakog dana po malo. Lepo za sada ide.Ne znam kad tacno Trump zvanicnl stupa na vlast, nekog janura…mislim da moze tad biti velikog rasta![]()
Ma skocice zbog Sv.Jovana 20 januara nego kao ajd da se kaze da Tramp ima veze s timZbog čega će cena da skoči u vreme inauguracije Trampa?
Koga zanima da li su prevaranti po tvom misljenju, kad imaju brdo paraOkupio je gomilu prevaranata i hohštaplera oko sebe, sa prilično sumnjivim biografijama i upitnim obrazovanjem. Ali da ne trolujemo temu dalje, mislio sam da postoji neka ozbiljnija vest koju sam propustio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari