Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Pump It Bitcoin GIF by FullMag

Znači gotovo, istresaj sve.

Ja lično očekujem još jedan leg up, da cena BTC dotigne oko 125k, ali berza je zatvorila godinu prilično bearish, što je po pravilu loš znak za sledeću sezonu. Šta bude, bude. Neko će izneti profit, većina će ostati bag holderi, kao i svaki put što bude. Opanci, obojci...

Šta ste se svi ućutali, a cene divljaju. Moj portfolio poludeo.
Da ne ureknemo ovaj rast ? Zna li ko zašto sada sve raste ?

Šta ste se svi ućutali, a cene divljaju. Moj portfolio poludeo.
Da ne ureknemo ovaj rast ? Zna li ko zašto sada sve raste ?

Ko kad otvaraju novu temu za istu diskusiju svaki par mjeseci, iz potpuno nepoznatih razloga. Lahko se desi da gledamo staru temu a ono...Kako god, da nam bude 2025 svima sretna po pitanju "lahke" zarade 😄

Divljaju, al ko je nesto kupio pre mesec dana od altova npr jos nije na "nuli". Budi ti sad pametan...

85k verovatno u decembru ili 2026. Ali ja ga ne bih kupio tada po to ceni.

Ko kad otvaraju novu temu za istu diskusiju svaki par mjeseci, iz potpuno nepoznatih razloga. Lahko se desi da gledamo staru temu a ono...Kako god, da nam bude 2025 svima sretna po pitanju "lahke" zarade 😄
Otvorene su 3 tene za 12 godina, jedna na pocetku prosle, jedna na pocetku ove.

Kao i sve vece teme na forumu razlozi postoje iako su tebi nepoznati.

Ne znam samo odakle par meseci ? Kao figurativno jednom godisnje je par meseci ?

Leti vreme u bulu 😂

Ne znam kad tacno Trump zvanicnl stupa na vlast, nekog janura…mislim da moze tad biti velikog rasta :)

Zbog čega će cena da skoči u vreme inauguracije Trampa?

Zbog čega će cena da skoči u vreme inauguracije Trampa?
Ma skocice zbog Sv.Jovana 20 januara nego kao ajd da se kaze da Tramp ima veze s tim :)

Realno nema niko pojma, on kao promovise crypto u nekim izjavama, mada je to lik koji je promovisao i da se pije varikina tako da... Svi pricaju da ce da skoci sa nekom sigurnoscu al ne vidim da iko prodaje stan da kupi altove...

edit: izvini Medo hrabri brate, cast izuzecima

Onog momenta kada Tramp bude objavio da BTC ulazi u robne rezerve amerike, tu počinje kraj za male igrače. Da li ce to biti na inaguraciji, za godinu dana ili nikada nemožemo znati. Ali da je okupio ljude oko sebe i njegove administracije koji ZNAJU šta je btc i blokchain to je sigurno.

Okupio je gomilu prevaranata i hohštaplera oko sebe, sa prilično sumnjivim biografijama i upitnim obrazovanjem. Ali da ne trolujemo temu dalje, mislio sam da postoji neka ozbiljnija vest koju sam propustio.

To što su prevaranti i hoštapleri ništa ne znači za kripto čak mu može i doneti periodičnu manipulaciju a na nama je da li ćemo iskoristiti to ili ne.

Okupio je gomilu prevaranata i hohštaplera oko sebe, sa prilično sumnjivim biografijama i upitnim obrazovanjem. Ali da ne trolujemo temu dalje, mislio sam da postoji neka ozbiljnija vest koju sam propustio.
Koga zanima da li su prevaranti po tvom misljenju, kad imaju brdo para :) Nema sta da pretpostavljamo, on ima pored sebe Elona Maska, dodelio mu neku novu poziciju, svakako ce da saradnjuju po pitanju kriptovaluta, to je cinjenica...zato sam napisao da ce biti nekih promena u periodu kad bude njegova inauguracija, ili kad god u toku njegovog mandata :)

Biće promena. Rast do septembra/oktobra, pa dolazi Meda dve godine. To nikakve veze nema sa gospodinom Trampom i gospodinom Maskom.

Jeli moguce da nikojos nije pomenuo crne prognoze o jezivoj recesiji u USA zbog besomucnog stampanja papirne love. Mozda ce Trampic da se vadi kupovinom BTCa kao veliki zagovornik kripto kamencica :). Jos sam nov u ovom cirkusu, ali mislim da ce to uzasno jako da utice i na ostale obecavajuce kamencice koji se ne zovu BTC :)

Pa niko ne spori ali prvo očekujemo skok pre kataklizme.

Kataklizma je izvesna, samo je skok upitan. Que sera, sera.

Sve lampice koje predviđaju recesiju su se upalile. Doduše, većina ih je gorela i prošle godine, pa smo se provukli.

Nazad
Vrh Dno