Pa ako nastavi da skace po 15% svaki dan do ponedeljka smo iznad 3000.ETH je u tolikom bunaru da i 50% skoci na dan nije nista posebno koliko je pao i padao od decembra pa sve do aprila (sa 4K+ ispod 1.5K). Valjda je vise vrijeme da bude neki pravi bull poput onog 2021 i 2017.
Jel imaš neki vremenski okvir kada misliš da će da ode na 250kJa lično nikakvu dilemu nemam da ce btc otici na 250k ,ali baš nikakvu(pitanje je samo vremena),kao što nisam imao dilemu kada sam ga kupovao <20k da ce otici na 80k, veca dilema je dokle altovi(mogu li napraviti ×2,×3 na ove cene)i,i da li cu btc moci kupiti izmedu 40k-60k što se tiče euforije,razumljiva posle cetri meseca u crvenom
Ni najmanje,niti imam više btc,ali kao sto rekoh itekako bi usao na 40k-60k,to bi bio čist zicer za kupovinu,a posle koliko god da mu treba za 250k ,mogu da cekam evo gde se dvoumim,trenutno sa ovim cenama u novcaniku 29k kada bi to otislo na 35-40 da izadem sa svim i opalim čekic na željene vrednosti za btc(kad bude ber,pa stagnacija duzi period niko za prodaju nema usdt,sem za 5%-7%jer tad niko i ne zaraduje,prosli put on kad je pao ispod 20k,pojavio se ovde oglas da drug-član prodaje za 30k,e to sam ja vecinski kupio) ja sam u novembru uzeo ×4.4 na ulozeno na btc(cekao tacno godinu i 10 meseci)vratio ulozeno kupio nov auto,sredio kucu,ženu,dete,sad opatija,avgust rovinj, i ovih 29k u novcaniku mi je sve cista zarada ako i zvuci da se hvalim,ne zamerite,niti sam ukrao,niti slagaoJel imaš neki vremenski okvir kada misliš da će da ode na 250k
Kad tad mora, a što ne bi bilo sada... Ako se na vreme ne proba nemože se uloviti veliki skok.Samo malo..rast altova traje 3 dana a već se prave dugoročne prognoze da će to trajati 2,3 nedelje, prave se projekcije da će btc na 256k itd. Na osnovu čega ?? Pa milion puta smo skočili a posle još niže pali!
Daj Bože da sve skoči x10 i svi ovde uzmu keš ali dajte malo realnosti..
Porez plati da ti se dobrim vrati!Ni najmanje,niti imam više btc,ali kao sto rekoh itekako bi usao na 40k-60k,to bi bio čist zicer za kupovinu,a posle koliko god da mu treba za 250k ,mogu da cekam evo gde se dvoumim,trenutno sa ovim cenama u novcaniku 29k kada bi to otislo na 35-40 da izadem sa svim i opalim čekic na željene vrednosti za btc(kad bude ber,pa stagnacija duzi period niko za prodaju nema usdt,sem za 5%-7%jer tad niko i ne zaraduje,prosli put on kad je pao ispod 20k,pojavio se ovde oglas da drug-član prodaje za 30k,e to sam ja vecinski kupio) ja sam u novembru uzeo ×4.4 na ulozeno na btc(cekao tacno godinu i 10 meseci)vratio ulozeno kupio nov auto,sredio kucu,ženu,dete,sad opatija,avgust rovinj, i ovih 29k u novcaniku mi je sve cista zarada ako i zvuci da se hvalim,ne zamerite,niti sam ukrao,niti slagao
Kako ovo lepo zvučiDakle, 2500$ -> 2900$ -> retest 2500$ -> 3500$... pa da vidimo
Daj nešto konkretno, gde će biti žurka, ima dosta ljudi koji bi došli 😆Brate ako ode na 3500 zurka kod mene.
Naravno da će da ode. Spremi za Mene Remy Martin VSOP.Brate ako ode na 3500 zurka kod mene.
Dokle ga ti zamišljaš?Ciklus će da se završi kada se završi FED-ov QE. A QE još nije ni počeo. Ne možete da gledate cikluse eto onako napamet. Ciklusi su u skladu sa većom slikom.
Btc je na 105k sada a zamislite gde će biti kada FED-ova štamparija krene da radi.
Dokle ga ti zamišljaš?
Meni je više nezamislivo da se i ovoliko štampa, stalno samo dodaju nule, inflacija razbija.
Toliko je velika inflacija da je kupovna moć BTC-a skoro ista sad i pre 5 godina, bez obzira na odnos sa dolarom...
Idemo u 3 .... da ne psujem jos jedan krug.Tramp se dogovorio sa Kinom oko tarifa .
Idemo jos jedan krug .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari