Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Ma da..skok od 10% i odmah euforija nevidjena. Nema veze sto su 90% foruma u minusu portfoliji (čast izuzecima)..kakvih crnih 256k, 500k majstore..u kom ti Diznilendu živiš 🙂

Ja lično nikakvu dilemu nemam da ce btc otici na 250k ,ali baš nikakvu(pitanje je samo vremena),kao što nisam imao dilemu kada sam ga kupovao <20k da ce otici na 80k, veca dilema je dokle altovi(mogu li napraviti ×2,×3 na ove cene)i,i da li cu btc moci kupiti izmedu 40k-60k što se tiče euforije,razumljiva posle cetri meseca u crvenom

ETH je u tolikom bunaru da i 50% skoci na dan nije nista posebno koliko je pao i padao od decembra pa sve do aprila (sa 4K+ ispod 1.5K). Valjda je vise vrijeme da bude neki pravi bull poput onog 2021 i 2017.
Pa ako nastavi da skace po 15% svaki dan do ponedeljka smo iznad 3000.

A do kraja sledece nedelje na preko 8000 za Etherium pricam kao primer...

Zato kazem da ovakav skok ne moze da traje dugo.

Sto se mene tice zadnji ulaz mi je bio na ~1930 juce, a poslednja dva puta sam napravio "gresku" sa preranom prodajom ( ako se prodaja u profitu moze nazvati greskom ) probacu ovaj put da ostanem tu malonduS.

Mada cu sigurno prodati ako vidim da mi je profit "nula"

vidim da kolega pominje cifre 128k, 256k, itd da spominje taj 4 years ciklus ako se drzimo tih ciklusa onda je kraj toga ciklusa decembar ove godine i mogu samo reci ako do decembra tj. kraja ciklusa prebacimo ovu prvu cifru /128k da se udaramo nogom u dupe.

On May 28, Vice President Vance will become the first sitting vice president in the history of the United States to publicly voice his support for Bitcoin as he addresses the audience at Bitcoin 2025 in Las Vegas.

Prosle godine je nakon Trampovog govora cena pala 30% u roku od 10 dana. Sa 70k na 49k. Sve se nekako namesta za sell in may :)

A sa altovima se ne zna. Mogu da stanu vec ovaj vikend a dajem im najvise jos 2 nedelje. Ne postoji vise narativ koji bi gurao duzu altsezonu po mom misljenju.

Samo malo..rast altova traje 3 dana a već se prave dugoročne prognoze da će to trajati 2,3 nedelje, prave se projekcije da će btc na 256k itd. Na osnovu čega ?? Pa milion puta smo skočili a posle još niže pali!
Daj Bože da sve skoči x10 i svi ovde uzmu keš ali dajte malo realnosti..

Ja lično nikakvu dilemu nemam da ce btc otici na 250k ,ali baš nikakvu(pitanje je samo vremena),kao što nisam imao dilemu kada sam ga kupovao <20k da ce otici na 80k, veca dilema je dokle altovi(mogu li napraviti ×2,×3 na ove cene)i,i da li cu btc moci kupiti izmedu 40k-60k što se tiče euforije,razumljiva posle cetri meseca u crvenom
Jel imaš neki vremenski okvir kada misliš da će da ode na 250k

Jel imaš neki vremenski okvir kada misliš da će da ode na 250k
Ni najmanje,niti imam više btc,ali kao sto rekoh itekako bi usao na 40k-60k,to bi bio čist zicer za kupovinu,a posle koliko god da mu treba za 250k ,mogu da cekam evo gde se dvoumim,trenutno sa ovim cenama u novcaniku 29k kada bi to otislo na 35-40 da izadem sa svim i opalim čekic na željene vrednosti za btc(kad bude ber,pa stagnacija duzi period niko za prodaju nema usdt,sem za 5%-7%jer tad niko i ne zaraduje,prosli put on kad je pao ispod 20k,pojavio se ovde oglas da drug-član prodaje za 30k,e to sam ja vecinski kupio) ja sam u novembru uzeo ×4.4 na ulozeno na btc(cekao tacno godinu i 10 meseci)vratio ulozeno kupio nov auto,sredio kucu,ženu,dete,sad opatija,avgust rovinj, i ovih 29k u novcaniku mi je sve cista zarada ako i zvuci da se hvalim,ne zamerite,niti sam ukrao,niti slagao

Samo malo..rast altova traje 3 dana a već se prave dugoročne prognoze da će to trajati 2,3 nedelje, prave se projekcije da će btc na 256k itd. Na osnovu čega ?? Pa milion puta smo skočili a posle još niže pali!
Daj Bože da sve skoči x10 i svi ovde uzmu keš ali dajte malo realnosti..
Kad tad mora, a što ne bi bilo sada... Ako se na vreme ne proba nemože se uloviti veliki skok.

dobro jutro

Pesimista je u meni govorio da sam trebao jutros, pre par sati da prodam i da je to To za maj mesec.
Optimista je pak govorio da se strpim jos nekoliko dana (do 10) pa tek onda prodati.

Koji je bio u pravu , videcemo. za sada prednjaci pesimista :) .

ETH 2500$ local top, ali ja i dalje ne prodajem nista, mozda ima goriva i do 2900$ da ode u ovom naletu, tu bi vec bio weekly resistance i dosta sell-ova.

Kroz kupovine u proteklih meseca sam spao na udeo stablecoin-a ispod 15% u portfoliu.

Po meni ne treba zuriti sa kupovinama u ovim trenucima, jer je velika verovatnoca da ce biti neki dip u narednih 7 dana.

Dakle, 2500$ -> 2900$ -> retest 2500$ -> 3500$... pa da vidimo

Ja sam preventivno prodao 70% eth i jos nekih altova. SAD i Kina pregovori su u toku, ocekuje se neki dogovor ali vrlo lako moze ispasti nista. Makar mirno da spavam ako preko noci bude neki dump.

Ni najmanje,niti imam više btc,ali kao sto rekoh itekako bi usao na 40k-60k,to bi bio čist zicer za kupovinu,a posle koliko god da mu treba za 250k ,mogu da cekam evo gde se dvoumim,trenutno sa ovim cenama u novcaniku 29k kada bi to otislo na 35-40 da izadem sa svim i opalim čekic na željene vrednosti za btc(kad bude ber,pa stagnacija duzi period niko za prodaju nema usdt,sem za 5%-7%jer tad niko i ne zaraduje,prosli put on kad je pao ispod 20k,pojavio se ovde oglas da drug-član prodaje za 30k,e to sam ja vecinski kupio) ja sam u novembru uzeo ×4.4 na ulozeno na btc(cekao tacno godinu i 10 meseci)vratio ulozeno kupio nov auto,sredio kucu,ženu,dete,sad opatija,avgust rovinj, i ovih 29k u novcaniku mi je sve cista zarada ako i zvuci da se hvalim,ne zamerite,niti sam ukrao,niti slagao
Porez plati da ti se dobrim vrati! :)

Dakle, 2500$ -> 2900$ -> retest 2500$ -> 3500$... pa da vidimo
Kako ovo lepo zvuči
Brate ako ode na 3500 zurka kod mene.
Daj nešto konkretno, gde će biti žurka, ima dosta ljudi koji bi došli 😆

Ciklus će da se završi kada se završi FED-ov QE. A QE još nije ni počeo. Ne možete da gledate cikluse eto onako napamet. Ciklusi su u skladu sa većom slikom.

Btc je na 105k sada a zamislite gde će biti kada FED-ova štamparija krene da radi.

Ciklus će da se završi kada se završi FED-ov QE. A QE još nije ni počeo. Ne možete da gledate cikluse eto onako napamet. Ciklusi su u skladu sa većom slikom.

Btc je na 105k sada a zamislite gde će biti kada FED-ova štamparija krene da radi.
Dokle ga ti zamišljaš?
Meni je više nezamislivo da se i ovoliko štampa, stalno samo dodaju nule, inflacija razbija.
Toliko je velika inflacija da je kupovna moć BTC-a skoro ista sad i pre 5 godina, bez obzira na odnos sa dolarom...

Ja sam prodao svoj kripto ( Etherium kupovao za 1930 prodao za 2500 ) mozda cu ponovo ulaziti ako vidim da se ova ludnica nastavlja .

Ali 25-27% zarade u tri dana je daleko vise nego sto bi ocekivao u najludjim snovima .

Porfolio mi je nikad veci ( kad racunamo vrednost u $ ), a nije kao da ne znam ne znam sta bi potrosio pare tako da pratim razvoj situacije .

Dokle ga ti zamišljaš?
Meni je više nezamislivo da se i ovoliko štampa, stalno samo dodaju nule, inflacija razbija.
Toliko je velika inflacija da je kupovna moć BTC-a skoro ista sad i pre 5 godina, bez obzira na odnos sa dolarom...

Niko ne može da zna cifru ali kada dodje na red biće goriva dosta to je jedino sto znam. Političare zabole za vrednost novca, štampanje para je dodatni porez na sirotinju i neminovno da birokratija/drzava tako funkcioniše, mozemo mi da sanjamo savršenom drustvu ali bajke su na drugom spratu.

Kome jos ovaj rast ETH deluje kao frontrunning vesti od strane insajdera? Skok u 3 dana i cena ostaje zakucana na 2500$ nakon toga.

Nazalost, ovo je realnost. Sef mog sefa je dobar sa Joe Lubinom i zajedno s njim je znao za ETH ETF approval barem 30min pre nego sto je objavljeno i cena eth otisla +1000$ prosle godine. Ja i moj sef naravno nismo dobili tu informaciju.

Nama sirotinji ostaje da pokusamo da plivamo u ovakvom sistemu.

Dve stvari iz mog ugla, ovaj skok će biti veći i brži nego što većina očekuje, treba biti spreman i odreagovati hrabro.

Nešto tako i ja razmišljam. Naponenuo sam već da maj može biti veoma zanimljiv i da će biti pumpanja do kraja meseca, a onda pad preko leta. Nakon toga finalno pumpanje i prelazak u bear.

Pustite ljude da pisu, kad se Morbius raspise btc ide gore, kad se Babic raspise altovi idu gore. :)
Nego ja planiram i ostatak da prodam u naredne 2 nedelje. Mozda nas iznenadi ove godine pa bude pump i preko leta, ali necu da menjam plan. Nije mi realno da u 6 meseci altovi padnu 60-90% i da se vrate

Nazad
Vrh Dno