Daj screenshot za nas što ne volimo da klikćemo na te medije.Opa, "borba protiv korupcije" se nastavljahttps://www.b92.net/biz/srbija/vest...menjacnica-kriptovaluta-radi-neovlasceno/vest
ovo je na toliko dugom štapu, i toliko neizvesno, da teško može da se ubraja čak i u dugoročne faktore. Tramp ima svoje idelje a vojnoindustrijski lobi druge, a da ne kažem da su na njega pucali već bar dvaputa do sada..Ako se vrate visa i mastercard u rusiju moze da se i smanji traznja za kriptom. Najvecu korist mozemo ocekivati ako menjacnice dozvole rusima da se vrate.
I onda par dana crvenilo, i stalno u krug😒Deluje mi da nas čeka 🔋 vikend.
Znao sam😂Taman kad deluje da ce da krene, neko sra.. se desi..
De samo promeni boju.Deluje mi da nas čeka 🔋 vikend.
Nisam siguran kako mogu da prodaju toliki ETH.
Vise mi je verovatno da ce vratiti to sto su ukrali i za uzvrat dobiti odredjen %.
Ili ako zele da sjebu trziste, da li mogu da opale short pa probaju da prodaju taj ETH ( ako ikako moze da se proda )?
Edit :
I kako su uopste uspeli da odrade takvu pljacku? Sta se konkretno desilo?
Samo da ne dodju u situaciju da moraju da prodaju sve druge assete da bi namirili ljude. Ne znam da li negde moze da se nadje info sta i koliko cega poseduju u rezervama.
Fake: https://www.dlnews.com/articles/defi/fake-suicide-on-pump-fun-prompted-outrage-and-a-shutdown/Jel realno da je lik jutros razneo sebi mozak u live-u jer je ulozio poslednju kintu u neki meme coin i normalno novac ispario.
Jos su mu poslednje reci bile "Napravite od ovoga meme" i jebeni ludaci su odmah to uradili na pump.fun. Ima kategorija "suicide" i logo mozga kao meme coin.
Gasi svetla, motaj kablove... ovo je postala bolest.
Jedan deep ne čini trend, vikend je danas počeo. 🔋De samo promeni boju.
Jel realno da je lik jutros razneo sebi mozak u live-u jer je ulozio poslednju kintu u neki meme coin i normalno novac ispario.
Jos su mu poslednje reci bile "Napravite od ovoga meme" i jebeni ludaci su odmah to uradili na pump.fun. Ima kategorija "suicide" i logo mozga kao meme coin.
Gasi svetla, motaj kablove... ovo je postala bolest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari