tačno, Amerika je bukvalno privatizovala kripto; kako neki njihov glavonja p.dne, menja se cena gore dole.. veći deo sveta je nažalost postao nebitan.I ja sam ranije pratio te neke sezonske datume i hvatao orjentire, mislim da to sada nece biti slucaj.
Trampovi potezi i odgovori na te poteze ce biti presudni.
Jos uvek nista opipljivo nemamo.... Ukrajina , Izrael, carine.... sve to lebdi u vazduhu.
Narednih 15 dana su od presudnog znacaja![]()
mala raketa, omaška u pisanju.Za koje godine pricas?
Nema dva maja u iste godine![]()
Bilo bi dobro da su dva maja u godini i oba u plusu😅mala raketa, omaška u pisanju.
Taman kad altovi malo krenu, neki predsednik odluci da odradi rug pull. Ne bi bio problem da se novac samo rotira iz tokena u token, medjutim, na ovaj nacin se samo izvlaci likvidnost iz sistema.
x.com
x.com
Ja sam sve gurnuo na ETH pa sta bude, opet je druga najveca kripto valuta i jos na sve to najavljuju alt sezonu pocetkom martaImam nekih 400 dolara u Tetheru. Imate li neki predlog na šta bih mogao da ih uložim ili mi je pametnije da stoje tamo?
Neće ovde niko da ti da finansijski savet. Pročitaj malo u šta ljudi ulažu i kakvo je stanje tržišta. Većina nas se slaže da smo još uvek u bullu. Ako ne znaš u šta da uložiš, možda nije loše da pogledaš 2 najjače valute, pa nešto kupiš od njih. To ti je nešto najsigurnije što danas postoji. E sad, da li će i koliko šta da ode na gore, to niko ne zna.
Kupi DOT ili LINK i čekaj par meseci, posle se častimo.Imam nekih 400 dolara u Tetheru. Imate li neki predlog na šta bih mogao da ih uložim ili mi je pametnije da stoje tamo?
Zapravo pravac je samo jedan, a dva su smeraDodao bih da pored što može da ode na gore, može da ode i na dole. 🙂
Uvek su dva pravca.
OK, može li neko da da komentar šta je sad opet sa ovim padovima, pored toga što je baksuzni utorak ?
Svaki dan neki novi meme scam je izvlacio stotine miliona dolara. Sad je mreza prevaranata razotkrivena, a ljudi je konacno prikazana surova istina da sav novac izvlace insajderi i da "obican covek" nikad nije ni imao sanse da napravi 100x i vise na meme tokenu. Poslednji u nizu je argentinski predsednik koji se sad pravda da nije promovisao vec samo podelio vest o tokenu.OK, može li neko da da komentar šta je sad opet sa ovim padovima, pored toga što je baksuzni utorak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari