Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

I ja sam ranije pratio te neke sezonske datume i hvatao orjentire, mislim da to sada nece biti slucaj.
Trampovi potezi i odgovori na te poteze ce biti presudni.
Jos uvek nista opipljivo nemamo.... Ukrajina , Izrael, carine.... sve to lebdi u vazduhu.

Narednih 15 dana su od presudnog znacaja :)
tačno, Amerika je bukvalno privatizovala kripto; kako neki njihov glavonja p.dne, menja se cena gore dole.. veći deo sveta je nažalost postao nebitan.

"do maja (2025) neka raketica, posle pad do avgusta pa opet maja (2026) raketa pa septembra/oktobra potop i pocetak globalnog beara".

Zamisli da je nova godina 13 maja pa ces i fizicki imati dve maje u jednoj godini :) .

Ako nastavimo u ovom ritmu i BTC D padne ispod 55% biće očekivane ludnice i tu imamo slobodan pad do 48%, posle uzimati profit....

Taman kad altovi malo krenu, neki predsednik odluci da odradi rug pull. Ne bi bio problem da se novac samo rotira iz tokena u token, medjutim, na ovaj nacin se samo izvlaci likvidnost iz sistema.

Isti tim prevaranata je lansirao i Melaniju i jos dosta toga.
Koga zanima neka pogleda intervju.

Mogao bi eth konacano da krene. Ima vise razloga.
Meme i solana su konacno u velikoj krizi.
Ftx pocinje sutra isplatu u usd ostecenima do 50k.
Velika je sansa da ce se odobriti stejking za etf.

Tramp, Milei, evropski ekstremni desničari, populisti. Gomila prevaranata koji koriste politički trenutak da se enormno obogate propagirajući priču o pravednom svetu. Čim vidim da neko sličan njima ulaže u neki coin, odma znam da trerba da ga stavim na crnu listu.

Imam nekih 400 dolara u Tetheru. Imate li neki predlog na šta bih mogao da ih uložim ili mi je pametnije da stoje tamo?

Neće ovde niko da ti da finansijski savet. Pročitaj malo u šta ljudi ulažu i kakvo je stanje tržišta. Većina nas se slaže da smo još uvek u bullu. Ako ne znaš u šta da uložiš, možda nije loše da pogledaš 2 najjače valute, pa nešto kupiš od njih. To ti je nešto najsigurnije što danas postoji. E sad, da li će i koliko šta da ode na gore, to niko ne zna.

Neće ovde niko da ti da finansijski savet. Pročitaj malo u šta ljudi ulažu i kakvo je stanje tržišta. Većina nas se slaže da smo još uvek u bullu. Ako ne znaš u šta da uložiš, možda nije loše da pogledaš 2 najjače valute, pa nešto kupiš od njih. To ti je nešto najsigurnije što danas postoji. E sad, da li će i koliko šta da ode na gore, to niko ne zna.

Dodao bih da pored što može da ode na gore, može da ode i na dole. 🙂
Uvek su dva pravca.

OK, može li neko da da komentar šta je sad opet sa ovim padovima, pored toga što je baksuzni utorak ?

Prilozi

• Screenshot_20250218_190046_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218_190046_Chrome.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 79
OK, može li neko da da komentar šta je sad opet sa ovim padovima, pored toga što je baksuzni utorak ?
Svaki dan neki novi meme scam je izvlacio stotine miliona dolara. Sad je mreza prevaranata razotkrivena, a ljudi je konacno prikazana surova istina da sav novac izvlace insajderi i da "obican covek" nikad nije ni imao sanse da napravi 100x i vise na meme tokenu. Poslednji u nizu je argentinski predsednik koji se sad pravda da nije promovisao vec samo podelio vest o tokenu.
Uglavnom ceo sistem ide i do porodice Tramp jer je isti tim lansirao i Melaniju, a covek koji je orkestrirao sve evo rekao je i da se Tramp token prodavao pre lansiranja na privatnoj veceri. Naravno niko ne sme da uperi prst u Trampa jer je "kripto predsednik".

Da li cemo od sad videti malo racionalnije investiranje ili je vec prekasno, videcemo.

Od altova najvise imam ocekivanja od ovih sto imaju sanse za Etf, pre svega Ltc jer ima najmanji marketcap i verovatno za sve ove godine najbolju distribuciju. (Nisam fan ltc ali to ne utice na investiranje)
Eth takodje mislim da moze jos nesto da uradi ali generalno ltc mi deluje da ima dosta veci potencijal za rast. Naravno, ako btc napravi vecu korekciju, nista nema sanse da se odrzi.

Evo ovde ima detaljnije o tome što kolega gore priča, sve preporuke za intervju pošto nije vezan samo za Libru

Solana je pala iz razloga sto ce 01.03. biti otkljucano preko 11 miliona SOL-a pa su ljudi prodavali jer ocekuju da ce dobar deo tog SOL-a biti prodat.

Nazad
Vrh Dno