Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

U svetlu završetka rata u Ukrajini, skidanja sankcija Rusiji i povratka američkih kompanija na rusko tržište, očekivao bih pozitivan odgovor kriptića, pa makar simbolično, ako već ne može raketa. Ali, kako znamo da se kripto uvek ponaša suprotno od očekivanog, ne bi me iznenadilo i da bude kontra. Any thoughts?

Ako se vrate visa i mastercard u rusiju moze da se i smanji traznja za kriptom. Najvecu korist mozemo ocekivati ako menjacnice dozvole rusima da se vrate.

Ako se vrate visa i mastercard u rusiju moze da se i smanji traznja za kriptom. Najvecu korist mozemo ocekivati ako menjacnice dozvole rusima da se vrate.
ovo je na toliko dugom štapu, i toliko neizvesno, da teško može da se ubraja čak i u dugoročne faktore. Tramp ima svoje idelje a vojnoindustrijski lobi druge, a da ne kažem da su na njega pucali već bar dvaputa do sada..

Valjda smo neke stvari naucili bar od 2020. Neki dogadjaji dolaze i odlaze, ali mere (cene) ostaju. Sledi da su se dogadjaji zbili da bi se opravdali mere.

Pre ce biti da se tramp dogovorio sa DB_om. NE verujem mu nista.

Ne ide sve uvek u krug. Trejd u zoni ne traje večno, kao što ne traju večno bull i bear. Moraće da dođe i period rasta. Proleće se bliži, a ni maj nije daleko. Treba da se lansira raketa do tada.

Samo da ne bude puvanjak opet, sto se altova tice... Za BTC nema zime.

Sto se altova tice........... realniji scenaro je signifikantni rast btc uz rast dominacije i konsolidacija btc pracena alt sezonom. Manje verovatno...btc pad uz rast dominacije i konsolidaciju

Opet pad, šta je sad opet, ko je pr.no od američkih zvaničnika ? :rolleyes:

Nisam siguran kako mogu da prodaju toliki ETH.
Vise mi je verovatno da ce vratiti to sto su ukrali i za uzvrat dobiti odredjen %.

Ili ako zele da sjebu trziste, da li mogu da opale short pa probaju da prodaju taj ETH ( ako ikako moze da se proda )?

Edit :
I kako su uopste uspeli da odrade takvu pljacku? Sta se konkretno desilo?

Samo da ne dodju u situaciju da moraju da prodaju sve druge assete da bi namirili ljude. Ne znam da li negde moze da se nadje info sta i koliko cega poseduju u rezervama.

Poslednja izmena:
Nisam siguran kako mogu da prodaju toliki ETH.
Vise mi je verovatno da ce vratiti to sto su ukrali i za uzvrat dobiti odredjen %.

Ili ako zele da sjebu trziste, da li mogu da opale short pa probaju da prodaju taj ETH ( ako ikako moze da se proda )?

Edit :
I kako su uopste uspeli da odrade takvu pljacku? Sta se konkretno desilo?

Samo da ne dodju u situaciju da moraju da prodaju sve druge assete da bi namirili ljude. Ne znam da li negde moze da se nadje info sta i koliko cega poseduju u rezervama.

2025-02-22 01_31_26-Ben Zhou on X_ _Bybit ETH multisig cold wallet just made a transfer to our...jpg

Jel realno da je lik jutros razneo sebi mozak u live-u jer je ulozio poslednju kintu u neki meme coin i normalno novac ispario.

Jos su mu poslednje reci bile "Napravite od ovoga meme" i jebeni ludaci su odmah to uradili na pump.fun. Ima kategorija "suicide" i logo mozga kao meme coin.

Gasi svetla, motaj kablove... ovo je postala bolest.

Izgleda da drug Kim iz S. Koreje stoji iza hacka

Ljubi te brat, pogledaj datum tog clanka sto si poslao :
27 November 2024 at 12:20

Ovo o cemu ja pricam je bilo jutros.

Ljubi te brat, aj ostavi link jer ne mogu nigde da nadjem.

Jel realno da je lik jutros razneo sebi mozak u live-u jer je ulozio poslednju kintu u neki meme coin i normalno novac ispario.

Jos su mu poslednje reci bile "Napravite od ovoga meme" i jebeni ludaci su odmah to uradili na pump.fun. Ima kategorija "suicide" i logo mozga kao meme coin.

Gasi svetla, motaj kablove... ovo je postala bolest.

Ja jesam morbidan, priznajem, ali ovo meni zapravo deluje kao da su ispoštovali čoveka i podigli mu prigodan spomenik.

Ima puno ljudi koji su finansijski previše izloženi kriptosima, već previše dugo. Kad jednom kripto tržište bude puklo, a pući jednom mora, fakat mnogo njih ima da se off-uje.

Ma jok, to je onaj najgori kockarski talog. Hteli su brzu zaradu.

Da, nije dobro za psihu kad si dugo izlozen stresu. Treba povremeno oladiti.

Evo i posle ovoga sto se desilo sa hakovanjem, trziste nije ni trepnulo, sto je, rekao bih dobar znak i najava zelenila. Ovo je bila prilika da mnogi coini izgube support ali to se nije desilo tako da reklo bi se da idu zeleni dani.

Nazad
Vrh Dno