- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
Zamolio bih vas da se držite teme
Ja upravo danas pojačao na ovaj mali deep. A verujem i zadnje jer će mi posle biti skupo. Što sam upakovao upakovao sam.Samo da javim ljduima da sam skresao svoj kripto poetfolio za ~90 % ..
Ne smatram se nesta uspesnim ali cinjenica je da sam uspeo da "dupliram" ili skoro dupliram svoj portfolio od osmog marta.
Pre svega zahvaljujuci prodaji i cekanju a da nisam radio povremeni "day trejding" bilo bi i jos mnoooogooo vise
Prodaja.
Kupovina.
Prodaja.
i sad ovo za kraj
Kupovina.
https://forum.benchmark.rs/threads/diskusija-o-cenama-kripto-valuta-2025.508264/post-7443895
Ti sam odma se usro i brzo prodo ( za neki prpfit.l )
Pa posle jurio ovaj zadnji Rally etheriuma 1930 do 2500 ( 2493).
Naravoucenije ne cekajte ogromne cifre . nego uzimajte kad vidite da skace ( osim u prvog godini ili godini ipo nakon Bear marketa )
Ja ni jednom nisam uspeo da smognem hrabrosti da prodam trezan ( prethodno bi se napio da bi skupio muda da stisnem sell to dugme ) ..
Mnogo je lakse kupiti nego prodati.
Ostao bi u ovome sa vama i cekao priliku za ponovnu kuppvinu, ali imam planove za taj novac
Imam jos nesta sitno Stable coina koji ce sluziti za to da me ne boli mnogo ako se nadje prilika za ulaz ( i o tome cu pisati mozda za mesec dva, tri ako bude takvih prilika ) ako ne bude vidimo se u sledecem BEAR marketu, za koji planiram da malo ozbiljnije ulazem tad )
Nadam se da ce sledeci BULL biti milosrdniji prema altovima nego ovaj ( posto cu altove verovatno opet smekati )
Odoh sad da "slavim" uz Kabinet .
Srecno ja cu probati da vidim neku kapitluaciju ETH-a prema BTC-u ( citaj oko 0.02 ) i eventualni korekciju jos jednu BTC-aJa upravo danas pojačao na ovaj mali deep. A verujem i zadnje jer će mi posle biti skupo. Što sam upakovao upakovao sam.
Bravo, treba ti mir i poštujem to. Alavost uzima sve... Zato je dobro da si stao i reši te finansiske nedostatke. Ima u živoru mnoge stvari u kojima treba uživati a ne samo novac. I ja se izvinjavam za offtopic. Idemo dalje. Zaraditi se uvek može.Srecno ja cu probati da vidim neku kapitluaciju ETH-a prema BTC-u ( citaj oko 0.02 ) i eventualni korekciju jos jednu BTC-a
Meni je dete na putu a podstanar sam.
+ neka firma me zvala na jos jedan kurg razgogovra i svidja mi se njihova prica i sta nude od uslova.. ( ako predjem ne mogu dizati kredit jos 6 meseci - godinu dana ili kako vec to ide )... dakle bolje probati resiti to sad uzeti kredit pa dati otkaz kad se kredit odobri.
Ako uspem da resim to pitanje sad onda sam resio veliki deo problema zivotnih i idem dalje kriz zivot ( ima tu dosta i zivotnih stvari ne radi se sve o cenama )
Ciklusi idu a zivot prolazi nije on los ni sad jako je lep, ali sto ne bi bio "malo lepsi".
Izvinjavam se za offtopic.
Cirke sam vec. Nek brisu admini slobodno ako je prevose off..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari