Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deluje mi da večeras probijamo ATH..

Ono sto je Morbius u bear-u, to je Saj u bull-u. Razlicite strane istog novcica. Koliko li je samo Morbius likova ugrobario svojim pricama o propasti, toliko ce Saj svojim pricama o blagostanju. Kao prosli ciklus. DYOR i ne budite greedy. Profit je jedino bitan.
Sa Sajem ce se nesto i zaraditi, sa Morbiusom nikad :D.
Koliko je vremena izgubio na ovom podforumu trubeci o ponziju i slicnim nebulozama, zali Boze tastature :).
Moja trenutna pozicija:
70% Btc, 25% Eth, 5% shitovi (nemam nista od Meme i ostalih gluposti).

Pre manje od 48h je pao na 1.29.

U ovom trenutku OCEAN mi se cini kao kratkorocno najlogicniji jer kasni za ostalima.
Slazem se... OCEAN sa trenutnim market cap-om FET-a bi bio preko $4...

Ne bi trebalo juriti $FET ni bilo koji drugi kada cena krene parabolicno da skace... tada se prodaje lagano.

Sa Sajem ce se nesto i zaraditi, sa Morbiusom nikad :D.
Koliko je vremena izgubio na ovom podforumu trubeci o ponziju i slicnim nebulozama, zali Boze tastature :).
Moja trenutna pozicija:
70% Btc, 25% Eth, 5% shitovi (nemam nista od Meme i ostalih gluposti).

1. Zaradio sam ja na kriptu sasvim pristojno. Nikad to ne potenciram, jer to je kao hvaliti se pameću što si dobio na lutriji.
2. Samo se nadam da su moje postove čitali i ljudi koji imaju veze sa životom, inače je pisati ih stvarno bilo traćenje vremena i tastature.
3. Ja sam 100% u meme i ostalim glupostima. Za sad vrlo profitabilno, svi su pokidali, jedino mi ovaj APE malo kilavi.

Upravo sam prodao sve sto sam imao u BTC-u.

Ostaju mi altovi kojima dajem jos par dana da se pokrenu i onda i oni idu na dobos.

Deo profita uzimam ostatak nek ostane ako vidimi jacu korekciju za par meseci.

Ne ocekujem probijanje ATH-a i ako ga probijemo ne ocekujem veliki skok iznad toga. ( 70-80k max sto kad se gleda u % i nije neka cifra.)

Uzivajte :)

Poslednja izmena:
Upravo sam prodao sve sto sam imao u BTC-u.

Ostaju mi altovi kojima dajem jos par dana da se pokrenu i onda i oni idu na dobos.

Deo profita uzimam ostatak nek ostane ako vidimi jacu korekciju za par meseci.

Ne ocekujem probijanje ATH-a i ako ga probijemo ne ocekujem veliki skok iznad toga. ( 70-80k max sto kad se gleda u % i nije neka cifra.)

Uzivajte :)
uz dužno poštovanje uvaženi kolega, mislim da je preranao - jer ovakav brzi povratak cene posle onakvog pada, sa tolikim volumenom, i posle tolikih long likvidacija, obeležen strelicom, govori da je ogromna lova u igri i neko skupa plaća da se nastavi rast.
Plus još trougao koji se formira, su samo znak da je proboj na gore pitanje trenutka..
po meni prerano, izvinjavam se ako grešim. sorry i za ružan graph, ali žurim :)

Naravno, svako je tvorac svoje sreće, i kad oseti da je zadovoljan, treba izaći.. ja sam još daleko od toga..

Prilozi

• image_2024-03-08_105008965.png
    image_2024-03-08_105008965.png
    67.2 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
Istorija kaže da možemo preko leta očekivati malo veći skok, pa onda od januara-februara sledeće godine itd.

Meni nekako mirise da idemo ka Fazi 2. Ethereum ETF ako bude do maja bice katalizator za dalje... ako ne bude onda nista od faze 3, ako glavni alt ne krene parabolicki...

E0aXMR2VIAAQbnF.jpg

Ja sam isto izasao iz BTC na 66k... Cekao sam i 2021 famoznih 100k pa nista 😂 Ako je profit solidan treba ga uzeti umesto se truditi da savrseno pogodite timing za top ciklusa. Ostao sam dobrim delom u ETH i par altova sa solidnim fundamentima i cekam gornji grafikon da se realizuje... Ako ne, uzeo sam bar targetirani profit na BTC-u i idem dalje...

Videli ste sigurno ovog nindzu sto je istresao $67 milki koje je drzao od 2010 na $65k u ponedeljak i izazvao delom onu korekciju. U proseku usao na $0.30 i da je drzao do 150k bio bi car najveci, ali nije hteo da rizikuje toliko...

GH74xNNWQAEMypn.jpg

Sav institucionalni novac koji je usao je sa jedne strane dobra stvar, ali oni su najpodlozniji spekulativnom ponasanju, na prvi znak sumnje ima da shortuju Boga... Tako da sam za ovaj bull run odlucio da svaki solidan profit realizujem a ne da ostane na papiru i puf...

Svaki put do sada kada je Morbius odlucio da "zaradi" na kriptu smo imali ili kraj ciklusa ili ogromnu korekciju tako da sada svakako treba razmisliti o uzimanju profita bar za 20% investicije. Njegovo pisanje je zlata vredno.

Ti si samo ljubomoran što nisi ušao u kučiće na vreme. Jer kučići su savršena forma novca i nikako nisu Ponzi. Institucije će da naprave ETF-ove sa kučićima i oni će da rastu u narednim decenijama, jer su kučići novo zlato.

Ovo ti kažem samo da razumeš koliko glupo ti zvučiš meni.

Izgleda da će ETH uskoro da probije 4000$. Neka, njega najviše imam.
Nadam se da će uskoro napadati 5000$.

Mene i dalje brine ovaj SPX trendline.

Capture.JPG

Rekao bih da smo poceli. Moja krajnja stanica u ovoj turi je na levelu od 90k do 120k za btc. Tu cu gledati sve da istovarim. Sto se altova tice jedino LTC I ETC pratim. Vesti koje pronalazim uglavnom pisu da BTC ima sve manje. Pa sta onda da kazemo za LTC koga ima 3x manje od BTC. Nerealno niska cena LTC u ondosu na BTC i dalje je na istoriskom minimumu. Iksreno prizeljkujem ltc na 200$ za istovar. Sto se ETC tice njega bih ganjao do ATH

Rekao bih da smo poceli. Moja krajnja stanica u ovoj turi je na levelu od 90k do 120k za btc. Tu cu gledati sve da istovarim. Sto se altova tice jedino LTC I ETC pratim. Vesti koje pronalazim uglavnom pisu da BTC ima sve manje. Pa sta onda da kazemo za LTC koga ima 3x manje od BTC. Nerealno niska cena LTC u ondosu na BTC i dalje je na istoriskom minimumu. Iksreno prizeljkujem ltc na 200$ za istovar. Sto se ETC tice njega bih ganjao do ATH
Ja ne vidim razlog zasto ltc ne bi dostigao makar svoj stari ath

Ja ne vidim razlog zasto ltc ne bi dostigao makar svoj stari ath
Nema razloga, nego kao što rekoh ranije, samo treba poživeti dovoljno dugo.
Za ETC sam se već par puta dvoumio šta da radim sa njim i odlučio sam da ga držim, pa šta bude. Jeste da kučići kidaju, ali nemam srca da prebacujem sada kad su već na x5 ili x10.

70K je psiholoska granica kao i sve okrugle cifre, ocekivano je da sr odbije prvi put. Ja i dalje ocekujem 72K kao sledecu stanicu.

Opet sam danas nesto istrejdovao, zamenio sam sav beam, dokupio Fetch. Eno ga, sprema se da probije 3$. Pepe se sprema da skine nulu.
BTC se i dalje sunja, cekam novi nalet i da preleti 70K.

Rekoh vec da necemo videti Fetch na 2$. Nadam se da me je bar neko poslusao i kupio na vreme dok je bio 2.5 danas.

Mesecima posle svakog halvinga cena BTC-a je eksplodirala, ovo je samo uvod u ono što sledi. Nije kasno za kučiće i slične.

Opet sam danas nesto istrejdovao, zamenio sam sav beam, dokupio Fetch. Eno ga, sprema se da probije 3$. Pepe se sprema da skine nulu.

Rekoh vec da necemo videti Fetch na 2$. Nadam se da me je bar neko poslusao i kupio na vreme dok je bio 2.5 danas.

Uzeo sam ja pre nekoliko dana kad si ga pomenuo, mislim da sam usao na 1,72 👍🍻😎

Pozdrav,

vidim svi mi imamo neke favorite, asete za zaradu, potencijale, odradjenih trejdova, holdovanje, straha, opreza....
Inače lepa je atmosvera na forumu i sada vecina nas ovde (neko manje neko vise) kako raste btc ide u plus.
Nacrtao sam svoju trenutnu pretpostavku gde bi eventualno bio vrhunac bika (balona) i neko novo dno btc-a u narednih 6 godina.

Šta vi mislite dokle ce btc u ovom ciklusu?

Prilozi

• 2024 - 2030.png
    2024 - 2030.png
    171.9 KB · Pregleda: 106

Nema garancije ni za šta. Ja te poslušah onomad za LTC, mislim da sam ga kupovao nešto na 180$, čekajući 2000$, ali nije se desilo. Za ovo su veće šanse da se desi, ali opet se sećam da sam se opekao tako i na JOE kad sam ga uzeo, iako je već bio napravio x10. Sada sam u kovanicama sa većim market capom. Manja zarada, ali nekako se bezbednije osećam.

Ne znam dokle ce. Jedino je pitanje hoce li biti pumpa kao u prethodnim ciklusima? Koliko daleko ce ici mi je najmanji problem, svakako cemo svi biti u debelom plusu.
Sta ako prodje polovljenje i cena krene lagano nizbrdo? Treba na sve biti spreman.

@donbozone Mene je taj LTC upropastio u prethodnom ciklusu. Imao je sav potencijal ovog sveta i ostao corak. Vise tu gresku ne pravim. Igram se sa novcicima koji reaguju i skacu, cim stanu ja trazim nesto drugo i nije mi zao niti me je strah da cu da izgubim nesto.

Edit: za to vreme BTC opet napada 70K. Ovog puta ocekujem proboj. Ako se odbije opet eventualno se nocas proba ponovo inace ce biti korekcije.
Edit2: malkice sam poranio. Nije jos napao ali sprema se pozicija za napad.

Ja sam danas prodao 50% BTC-a koji imam po ceni od 63.550 eur. Drugu polovinu cuvam za malo vece cene. Mada sam opet postavio nekoliko ordera da ga kupim od 58.500-59.000 eur. Pa ako prodje, opet dobro.

Fet je odličan, uzeo sam ga posle prodaje dela sola i avaxa, iskljucivo zbog ovog dzigija, bese 1,nesto. Jos jednom sam bio ispratio njegov savet u proslom ciklusu za stake, dobro sam prosao tim potezom a bogami i sad. Doduše ordere sam već postavio od 2.95, pa na gore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno