Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim ja. BNB je i dalje najozbiljniji konkurent ETH-u. Još uvek testiraju optimism mrežu, a kada ona u potpunosti zaživi, transakcije će biti nekoliko puta jeftinije od sadašnjih. Mislim da će se lepo držati odnosa sa BTC i u ovom ciklusu.
Hvala na savetu, bas od tog trenutna BNB ozbiljno pogurao :)

Hrabra prognoza: BNB će dostići vrednost blizu vrha ETH-a iz prethodnog ciklusa.

BNB se lepo održao tokom dve godine pada, mislim da je izgubio vrednost samo x3, možda x3.5, što je jednako padu BTCa, tako da ga gledam kao vrlo stabilan coin i verovatno ću BCH i ETC, ako dobace neku solidnu vrednost, prebaciti u BNB i ETH, a na kraju sve u BTC.

[SAJ]ber Kurajber

Kasno si se setio da cekas fet da padne na 2$. Nece se desiti.
Do pre 5 dana je bio 1.7, sto ga tad nisi uzimao? Ako cekas 2$ cenu neces ga nikad kupiti. Kad bude 5 ti ces ga cekati na 4 itd.
Ne mozes da cekas voz ti je upravo otisao nego trcis za njim i uskaces.
nije, zezala me banka za uplacivanje novca, pa dok sam sve odradio propustih voz, usao sam na 1.2 u $OCEAN pa kako bude, mislim da ce pre moci on na x2 nego FET zbog trenutne cene, mozda gresim videcemo

Prati li ko WLD? Volume mu je trenutno 1.9 milijardi, a market cap 1.7. Ludo je skočio za mesec dana i stalno mislim da je kasno da se uleti, ali evo..nastavlja.

[SAJ]ber Kurajber

nije, zezala me banka za uplacivanje novca, pa dok sam sve odradio propustih voz, usao sam na 1.2 u $OCEAN pa kako bude, mislim da ce pre moci on na x2 nego FET zbog trenutne cene, mozda gresim videcemo
Ne znam za ocean ali Fet ide 2x bez problema. Pojacao sam ga jos malo.

@donbozone Gledao sam ga vise puta jer vidim da divlja ali svaki put ga nekako preskocim. Usao sam doduse i malo u Agix, nisam se pokajao, menjao sam BTC.

Kako vreme odmice sve manje imam BTC-a, jedva oko 27%. Sve sam u fet i shitove uvalio.

Stoji mi neki usdc sad, ne znam sta da kupim. Sve sto mi je bilo interesantno je vec otislo na gore

Stoji mi neki usdc sad, ne znam sta da kupim. Sve sto mi je bilo interesantno je vec otislo na gore
Tek ce da ode.
Jedino ako neces da se kockas. BTC upravo sprema napad na novi ATH i da se odrzi preko 70K. Sve su sanse da uspe ali ako ne uspe bice korekcije. Tako daaaaaa ili kupuj odmah ili rizikuj da cekas korekciju.

Evo i BNB ide jako gore. Juče sam još gledao Cake, po običaju, nisam prelio ništa i danas je otišao solidno gore. Mislim da u njemu ima još potencijala, ali ko će stići na sve strane.

Ne znam za ocean ali Fet ide 2x bez problema. Pojacao sam ga jos malo.

@donbozone Gledao sam ga vise puta jer vidim da divlja ali svaki put ga nekako preskocim. Usao sam doduse i malo u Agix, nisam se pokajao, menjao sam BTC.

Kako vreme odmice sve manje imam BTC-a, jedva oko 27%. Sve sam u fet i shitove uvalio.
Evo brate, ratosiljao sam se nekih 20 ETCa u korist Fetch-a, pa kako bude. Ne verujem da može da bude gori od ETC.

Etc se jos i drzi nekako,od ovih starijih novcica, procentualno prsti isti rast kao i eth,dno mu je bilo 14 ako se secam u ovom beru,ja sam ga pazario na 20 neko spomenu VANRY pre dva tri dana i eto skoro +50%

Ipak deluje kao da se oseća neki zamor.. možda ću uskoro da uzmem da shortujem neki alt od ovih koji su imali najveće dnevne skokove. Mislim na ove altove čiji se dnevni rast usporio. Mada, "trend is your friend" i verovatno ću pucati sebi u nogu, al..

moje petoipo culo mi govori da ce u narednih par nedelja nesto otici x50 , x60. Neka shitchina teska. Nesto totalno ispod radara i da ce kao i uvek vecina biti zatecena.

Ispratite https://forum.dymension.xyz/
Kad god se na forumu pojavi neki post koji počinje sa "[RollApp Submission]", oni odrade pumpu na DYM-u jer se implicitno obećavaju airdropovi stake holderima.
A kad zaista budu i pustili prvi projekat na DYM mreži biće tek pumpanja.

stize velika korekcija u utorak
Videcemo. BTC nije zavrsio.
Zanimljivo je da je dosla cena do 69990 bez frke i drze ga izmedju 69.5 i 70 ceo dan kao da cekaju da sr dopune orderi na nekoj strani pa da poteraju kontra :d
Uglavnom, da se nema snage da predje 70K cena bi se jos jutros odbila i imali bi 10-15% korekcije. Ovako, kao da se samo ceka trenutak da botovi akumuliraju sta moze i da ce cena da skoci 7-8K. Ne uzimajte ovo kao neki finansijski savet, samo govorim iz predjasnjih iskustava na sta mi lici. Short ce biti opasan do bola. Ja sam jutros resio da necu shortovati nista, cekam rasplet.
Ako BTC je probije do utorka mozda mozemo da ocekujemo korekciju. Meni pre deluje da ce opaliti.

Videcemo. BTC nije zavrsio.
Zanimljivo je da je dosla cena do 69990 bez frke i drze ga izmedju 69.5 i 70 ceo dan kao da cekaju da sr dopune orderi na nekoj strani pa da poteraju kontra :d
Uglavnom, da se nema snage da predje 70K cena bi se jos jutros odbila i imali bi 10-15% korekcije. Ovako, kao da se samo ceka trenutak da botovi akumuliraju sta moze i da ce cena da skoci 7-8K. Ne uzimajte ovo kao neki finansijski savet, samo govorim iz predjasnjih iskustava na sta mi lici. Short ce biti opasan do bola. Ja sam jutros resio da necu shortovati nista, cekam rasplet.
Ako BTC je probije do utorka mozda mozemo da ocekujemo korekciju. Meni pre deluje da ce opaliti.
Samo da ne opali kao i LTC kada se čekalo da odradi Mible Wimble 😉

Ja bih rekao da cemo probati da skliznemo do 65k da se ociste pozicije. A onda idemo gore na novi ath. Ne ocekujem eksplozivni rast kao sto je bio ranijih godina. Verujem da cemo plivati na talasima 67-70-72-75k

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno