Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Oprezni kazu da je puno ocekivati i cifre iz decembra, nadam se da nisu u pravu jer mi je toliko taman😂

Zato što su ljudi alavi i računaju da će napraviti čudo altovima. Pre svega mislim na sebe 😂

A šta drugo i možemo? Da držiš BTC ceo jedan ciklus da bi na kraju uzeo 3x ako ti se posreći? Ima i boljih investicija od toga, svakako manje škodljivih za mentalno zdravlje.

Zato što su ljudi alavi i računaju da će napraviti čudo altovima. Pre svega mislim na sebe 😂
OK, znaci samo pretpostavka. Ja iskreno nemam pojma u cemu je vecina niti znam kako bih mogao da dodjem do te informacije.
Ali altovi su se istorijski pokazali da moze vise da se zaradi na njima ali i da se mnogo vise izgubi posto je veca valotilnost. Ja mislim da nas opet ocekuje bitcoin mania (citaj: svi pricaju o bitkoinu, cena ide na milion bla bla) gde ce obicni ljudi shvatiti da su OPET propustili bitkoin voz i da im je sada skup jer nemaju 100.000 ili 200.000 dolara da kupe 1 BTC (njihovo znanje je uglavnom takvo i da ne znaju da mogu da kupe 0.0025856 BTC) ali kupice neki altcoin kome cena raste i racunaju, kupicu neki Pi coin za 1 dolar i ne mora da naraste do 100.000 kao BTC nego neka izgura do kraja godine 100-200-300 dolara i ja zadovoljan opet nemajuci pojma sta je to supply ili market capitalization i zasto je vazan.
Tako da racunam da nas gotovo sigurno ocekuje alt season i da ce BTC.D da krene da pada samo je pitanje kada. Jer MM najbolje moze da uradi distribuciju obicnim ljudima kroz altove. Istorija se bas ne ponavlja ali se rimuje.

P.S. I treba razlikovati altcoine i shitcoine.

Nazad
Vrh Dno