Otkud ti znas da je vecina u altovima? Pricamo za public (obicne ljude)And then what? Većina je u altovima a oni se ne mrdaju
Zato što su ljudi alavi i računaju da će napraviti čudo altovima. Pre svega mislim na sebe 😂
OK, znaci samo pretpostavka. Ja iskreno nemam pojma u cemu je vecina niti znam kako bih mogao da dodjem do te informacije.Zato što su ljudi alavi i računaju da će napraviti čudo altovima. Pre svega mislim na sebe 😂
Nema jakog BTC-a bez jakog ETH-a.
Ko ume da napravi vise od 3x u toku 1 ciklusa da tako nazovemo, ako pri tome ciklus traje 3-4 godine, zaista ne znam sta trazi u kriptu.A šta drugo i možemo? Da držiš BTC ceo jedan ciklus da bi na kraju uzeo 3x ako ti se posreći? Ima i boljih investicija od toga, svakako manje škodljivih za mentalno zdravlje.
Ko ume da napravi vise od 3x u toku 1 ciklusa da tako nazovemo, ako pri tome ciklus traje 3-4 godine, zaista ne znam sta trazi u kriptu.
A jos da je pri tome neskodljivo po mentalno zdravlje, sto ja tumacim kao risk free ili fool proof.
Meni su sve investicije koje prihoduju 10-15% godisnje izuzetne, a da su pri tome low risk.
Evo iskreno sam nestrpljiv da cujem kako, ako nije poslovna tajna
Evo ga Trump opet…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari