Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Preveliki je strah na trzistu. Berze danima padaju, Tramp svaki dan najavljuje nove carine, situacija sa Ukrajinom sve gora.
Ali i pored svega toga fomo mi nije dao da pritisnem crveno dugme juce.

OK, zašto sad opet pad, ako su Ameri trebali da krenu od ujutru po njihovom vremenu da kupuju kad se otvore institucije kod njih ?
mislim nakon ovog Trampovog Edikta o rezervama kripta.

Zato što je berza danas opet pala. Svi spekulativni aseti se kreću zajedno, SPX komanduje svima pravac.

% below 52-Week High
Gold: -2%
S&P: -5%
Apple: -8%
Amazon: -15%
Microsoft: -17%
Google: -20%
Bitcoin: -22%
Nvidia: -26%
Palantir: -34%
Coinbase: -41%
Tesla: -42%
Ethereum: -48%
MicroStrategy: -54%
Dogecoin: -59%
Trump Media: -71%
Trump Coin: -83%
Fartcoin: -89%
Melania Coin: -94%

Ne udjem po 20ak dana na ovaj dio foruma, ali kad god udjem neko objasnjava morbiusu sta je bitcoin, a on od kad je na forumu pise da je to prevara i ponzi sema, ne znam sta trazi godinama ovdje ako je sve to prevara i ako ce sve na 0. 🤣

The hacker has laundered all the 499,000 ETH ($1.39 billion) stolen from Bybit, and the whole process took 10 days. THORChain, the main channel used by the hacker to launder money, received $5.9 billion in transaction volume and $5.5 million in handling fees.

Ako sad eth/btc nije na dnu onda ne znam kad ce biti.

Ne udjem po 20ak dana na ovaj dio foruma, ali kad god udjem neko objasnjava morbiusu sta je bitcoin, a on od kad je na forumu pise da je to prevara i ponzi sema, ne znam sta trazi godinama ovdje ako je sve to prevara i ako ce sve na 0. 🤣

Pa uzimam za sebe parče od ponzi kolača, kao i svi pametni. Tu sam dok god se pare budu slivale u ponzi ekonomiju i dok god vi Babići pristajete da budete moj exit liquidity. ;)

Veliki je strah sada, ali i nagli preokreti se baš onda dešavaju. Treba biti spreman.

Šta nas još očekuje ove nedelje što može da utiče na cenu ? ovo sa Tramp Tarifama je valjda sad ugrađeno već u pad cene koji se desio ?
Navodno krajem nedelje neki američki izveštaj o stopi nezaposlenosti... i to je to ?

Razmišljam o otvaranju Longa, pa reko da se ne zagrcnem ;)

Izgleda da postoji sansa da posetimo 1200$ za ETH :)) shitina raspala :)

BTC pa gotovo izvesno ide na 70k, trend je definitivno na dole pa ga treba jahati dok traje.

Mojih 25% stable portfolia je postalo 38% portfolia, komicno.

Uglavnom bolje iskulirati ovu nedelju pa tek od sledece videti da li mart moze da se izvuce iz ovog brloga

...Ajooo, još Tramp drži neki govor večeras pred Kongresom.. sad čitam... katastrofa u najavi :ROFLMAO:

Meni u celoj ovoj prica s tim rezervama najvise smeta sto nam je Tramp odredio i koje shitcoine treba da drzimo. Videcu sta kaze na tom samitu, ako su ozbiljni planovi ne vredi se praviti mnogo pametan.

Veceras nova tura bombasticnih najava i manipulacije cenama kripta.

A 07.03. je ta kripto konferencija... onaj insajder sto je opalio LONG pre neki dan je promenio ime u March 7. Treba mu ispratiti betove uoci te konferencije i prepisati.

Obzirom da je LONG opalio nekoliko sati ranije nego sto je trebao i bespotrebno rizikovao likvidaciju, reklo bi se da nije preterano pametan.

Poslednja izmena:
Meni u celoj ovoj prica s tim rezervama najvise smeta sto nam je Tramp odredio i koje shitcoine treba da drzimo. Videcu sta kaze na tom samitu, ako su ozbiljni planovi ne vredi se praviti mnogo pametan.
Nije realna rezerva bilo čega osim BTC. i to je upitno, ali ako je bude, biće samo BTC. Ovo ostalo je nebuloza.

A ako bude BTC, vrv će samo proglasiti ono štop vbeć imaju za rezervu i eventualno uzeti malo OTC od nekog velikog igrača koji je već kupio i donirao Trampu i Republikancima.

Nije realna rezerva bilo čega osim BTC. i to je upitno, ali ako je bude, biće samo BTC. Ovo ostalo je nebuloza.

A ako bude BTC, vrv će samo proglasiti ono štop vbeć imaju za rezervu i eventualno uzeti malo OTC od nekog velikog igrača koji je već kupio i donirao Trampu i Republikancima.
Ne bi me cudilo da ce Xrp, Solana i Cardano da im prebace odredjen procenat tokena za dzabe, koji ce ovi drzati u rezervama. Za btc imaju Sejlora od kog mogu da otkupe Btc verovatno kad god hoce. Cak je i pozvan da prisustvuje Samitu. Za Eth nemam ideju.
Ako bude hteli da kupuju morace na glasanje da ide, a to pitanje kad ce biti i da li ce proci.

Ja kad sam video da skace "ADA" odmah poslah na menjacnicu i stavih trecinu koju sam imao da prodam po ceni od 1.1 eur. i to mi je proslo, zatim za tu kolicinu sto sam prodao postavim da kupim po ceni od 0.75 eur. i to mi je proslo, tako da sam bas zadovoljan, u pravom trenutku sam odradio i uvecao kolicinu "ADA". Krivo mi malo sto nisam sve sto imam poslao na menjacnicu, ali j.b.g. nisam imao m..a.🤣

Trampov govor prošao bez posledica po kripto. Najavljeno je smanjenje taksi (carina/tarifa) prema Meksiku i Kanadi za danas. Zelenski nastavlja svoju ulogu klovna, pristao na sve što je tražio Tramp. Pravi se ponovo povoljna klima za kripto.

Šta nas još očekuje ove nedelje što može da utiče na cenu ? ovo sa Tramp Tarifama je valjda sad ugrađeno već u pad cene koji se desio ?
Navodno krajem nedelje neki američki izveštaj o stopi nezaposlenosti... i to je to ?

Razmišljam o otvaranju Longa, pa reko da se ne zagrcnem ;)
Ovo sam kopiro sa telegram grupe.

The Week Ahead | @infinityhedge

Tue/4:
*Trump's address to the joint session of Congress
*US Proposed tariffs on China (additional 10%), Canada, Mexico to go into effect; Mexico aims to close a tariff deal by Tue., Bessent urged Canada to Match Mexico’s Pitch on China Tariffs, signalling a potential path to avert tariffs; China preparing response to fresh US tariffs

Wed/5:
*China’s Premier Li Qiang is expected to announce economic growth, budget targets, watching closely for stimulus details and Trade war with US
*$ENA Unlock: $800M

Fri/7:
*Trump to deliver remarks at White House Crypto Summit; Crypto Czar said ‘More to come at the Crypto Summit’
*US Nonfarm Payrolls, Unemployment Rate data
*Fed's Powell to speak

Post will be refreshed w/ new info and Graphics/Articles are in the group⬎

Sve je meni ovo sumnjivo, Tramp nesto objavi i ADA skoci 70-tak % u 5 min. a tako brzo se i srolja dole, cista spekulacija. Sreca, pa sam ja na brzinu iskoristio priliku i nesto ucario. Verujem da ce ici i preko 2 eur., ali mislim da ce to kratko da traje, sto bi rekli, nesto mi se javlja.🤣 Postavio sam opet 3 ordera na 1.1, 1.2 i 1.3 eur., kupovao ispod 0.7 eur., pa APP.

@delibasa
Sta si ti na kraju uradio sa BTC?
Ako se dobro secam, izasao si tamo negde na 63k?

Gde cekas ponovni ulaz?
Ne, mislim da sam izasao negde na oko 67k eur. Ne secam se tacno, mrzi me da trazim svoje postove, ali ako sam napisao da je na 63k, onda je tako. Za sada jos nemam nikakav plan za ulazak, a mislim da ce i BTC da se srolja dole u nekom trenutku, tako da vrebam kao kobac.
Edit:
Nemam vise nista u BTC-u. Steta, veeeelika.🤣

Nazad
Vrh Dno