Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala za info. Upravo kretoh da pazarim Relame 8. I videh tvoj post. Pa dodadoh i ovu flešku. Iskoristih nešto bodova od Gigatrona. Ispade mi baš do j*j* ponuda.

Tom Tejlor 50% na sve. Prostojan, realan popust.

Vozzi app 40%. Prvi put sam promenio AMSS pomoc na putu za Vozzi. Ako im sve funkcioniše dobro kao registracija i prva uplata, svaka im čast. 100 godina su ispred AMSS-a čiji sam član voleo da budem i nisam nikada koristio uslugu pomoći na putu iako sam redovno uplaćivao. Ušteda vremena i papira je ogromna kod Vozzi.

Da li ima neka dobra ponuda za laptop 15" <100k?

Za vikend sam u jednoj G* prodavnici, gledao kako lap top sa police brišu i pakuju za slanje, kao da je nov.
To je redovna pojava.
U martu sam zvao Gigatron za laptopo, kažu ima po toj ceni, još jedan primerak izložen u Borči.
Tako da sve se prodaje kao prva klasa. :)

Ne pratim cene robot usisivača, niti mi je poznato koji je dobar, a koji ne, ali, ukoliko nešto znači, među brojnim ponudama kojima su mi zatrpali sanduče spazio sam model ove oznake: Roomba Combo R1118, cena navodno sa 44.490 na 29.990. Ako cemu vredi, pisem dodatne podatke.
Стварно ако неко има коментар на овај модел, нека каже нешто.
Или је та цијена од 30к и реална за овај модел?

Моп функција ме мање занима, пре свега ме занима усисна снага овог чуда, па ако неко може да га упореди са нечим нека прича, да га узимам. :)

Од робот усисивача користим неки Лидлов, био је око 20 и кусур хиљада, није смарт, нема апликацију и мало је приглуп при избору путање усисавања, али немам замјерки на његову јачину усисавања..

Robot usisivaci tema?

Mislite da će biti Cyber Monday kod nas? Mada kako je prošao Petak, sigurno će biti mizerno. Čini mi se da je prošle godine bilo u Gigatronu?

Gigatron kao i sve ostale prodavnice ili vecina prodaje i izlozbene primerke regularno. Jedina korekcija u ceni ide kad nema intresovanja..tj ako je originalna cena prevelika.

Da neko daje racunaraku opremu ispod cene jwr je izlozena - to valjda ne radi niko u Srbiji? Za belu tehniku i bude kako sam video ali racunarska tehnika ne..

Probah da nađem, samo u Gigatronu ima po toj ceni, ali tamo eksplicitno piše „Poslednji komadi“ i da su to izloženi primerci. Ja bih tako naručio od Tehnomanije, ali oni kada stave to „Dostupno u radnji“ više ne može preko interneta da se naruči i onda pada u vodu to sa vraćanjem u roku od 14 dana.
Koliko vidim Gigatron nema ovaj model ni u jednoj radnji. Tako da ne može biti izložen. Tv ako poručiš doći će ti iz njihovog magacina fabrički zapakovan. Možeš u napomeni da kažeš da želiš isključivo fabrički zapakovan.

Koliko vidim Gigatron nema ovaj model ni u jednoj radnji. Tako da ne može biti izložen. Tv ako poručiš doći će ti iz njihovog magacina fabrički zapakovan. Možeš u napomeni da kažeš da želiš isključivo fabrički zapakovan.
Pozvah juče i Tehnomaniju i Gigatron, prvi su proverili, kaže ima u galeriji, ali 90% je siguran da je izloženi :) Al ipak da odem da proverim. Drugi rekoše prvo moraju da provere, pa će se javiti, stvarno se javiše u roku od par minuta i kažu tog televizora nema više.

Ja sam porucio u tehnomaniji masinu za susenje vesa Candy ROE H9A2TCEX-S za 42000din. Deluje mi da je to stvarno dobra cena. Ispod 50k nisam uspeo da je nadjem.

Ja sam porucio u tehnomaniji masinu za susenje vesa Candy ROE H9A2TCEX-S za 42000din. Deluje mi da je to stvarno dobra cena. Ispod 50k nisam uspeo da je nadjem.
Da desi se da imaju najpovoljine nekad. Srecom nisam nasao nista sto mi treba vec godinu dve pa da kupim kod njih. Jer mi je zaista tesko da ista kupim kod tih prevaranata winwin/tehnomanija..

Sa belom tehnikom istina nece biti problem. Ako nesto zeza serviseri ce resiti. Jedino sto mozes da racunas da u tehnomaniji ni pod razno nece da ti prihvate zamenu za novu u slucaju reklamaciji, ili povracaj para.. Samo servis (to im je politika uskracivanja zakonskih prava potrosaca u 95% slucajeva ). Opet za belu tehniku je to da kazemo i ok, ako im je cena povoljna.

Dakle ovo je polako kraj black friday? inace i dalje mi store ima online 11lite kome treba... :) Barem tako pise. U prodavnici su mi jos juce rekli da vise nema ni u prodavnicama ni online :)

Ako nema Mi Shop mozda ima u Computerlandu, sve akcije su im copy paste kao da iz istog skladista uzimaju

Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.
Ne pali ta taktika više. Meni su izignorisali sve napomene i pitanja i pretnje. Samo su isporučuli TV. Fino spakovan da se spolja ne može provaliti da je raspakivan. Ostala mi je naravno opcija da vratim u roku od 14 dana ali ko nije to pravo pokušao da iskoristi, ne zna šta je muka. Pošto sam testirao TV i ostvario pravo na 5 godina garancije, odlučio sam da ga zadržim.

S druge strane, problem je što ovog modela a ni alternativa koje sam jurio nema kod nas na tržištu u originalnom stanju. Sve su izloženi primerci. Ako i postoji neki neizložen primerak, cena je astronomska. Nestašica je tih modela u nabavci. Pred crni petak uopšte nisu stigle nove količine. Poprilično jadno.

Ja sam vracao tehniku u tom roku,nikad nikakav problem,hteli ne hteli moraju da ispostuju rokove ako ne ide tuzba

Skoro je sa radom počeo Bazzar (onlajn prodavnica) pa gore pomenuti Roomba Combo R1118 je po toj akcijskoj ceni plus ima dodatnih 15% popusta povodom početka rada sajta, pa izađe 25.491,50 RSD. Ima i nekoliko modela televizora koji su sa tim dodatnim popustom povoljniji nego na drugim mestima, Hisense pretežno, Vox... Zatim dva modela Philips aparata za espreso imaju dobre cene. Ima još svašta zanimljivo što je u okviru Black Friday ponude, vredi pogledati.

Skoro je sa radom počeo Bazzar (onlajn prodavnica) pa gore pomenuti Roomba Combo R1118 je po toj akcijskoj ceni plus ima dodatnih 15% popusta povodom početka rada sajta, pa izađe 25.491,50 RSD. Ima i nekoliko modela televizora koji su sa tim dodatnim popustom povoljniji nego na drugim mestima, Hisense pretežno, Vox... Zatim dva modela Philips aparata za espreso imaju dobre cene. Ima još svašta zanimljivo što je u okviru Black Friday ponude, vredi pogledati.
Sta je ovaj Bazzar, neka kopija amazona, jel ovo legit?

Nude asortiman različitih brendova u ime. prodavaca koji su uglavnom prisutni na našem tržištu, kao što su Philips, Lav Auto, Vileda, Tilt Robotics itd. Registrovani su u APR-u početkom godine a prošle nedelje su počeli sa radom. Firmu drže Hrvati, istoimeni sajt postoji u Hrvatskoj od ranije i koliko pročitah iskustva ima raznih, i dobrih i loših. Rok isporuke zavisi od toga da li je odmah dostupno (robot jeste) ili se čeka od prodavca da pribave. Šta znam, videćemo kako će se pokazati. Možda poručim nešto sitnije ovih dana pa ću videti kako će proći. Generalno sam za kupovinu kod proverenih trgovaca, ali ako je nešto značajno povoljnije kod manje poznatih, svakako bih razmislio o kupovini kod njih. Svakako uvek možete kontaktirati nekog prodavca i proveriti da li zaista sarađuju sa pomenutim sajtom.

Klasična firma za online prodaju, verovatno imaju ugovor sa uvoznicima i prate njihov lager kao i mnoge naše online trgovine. Inače vlasnik bazzara je Prati me doo Zagreb.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno