To je redovna pojava.Za vikend sam u jednoj G* prodavnici, gledao kako lap top sa police brišu i pakuju za slanje, kao da je nov.
Hvala, uzet jedan 👍Slučajno sam naleteo na Kingston Exodia fleš od 128gb. U svakoj od poznatijih radnji je duplo skuplja. Neko je ovde kačio brzine. Verujem da je od 128gb malo brža.
Стварно ако неко има коментар на овај модел, нека каже нешто.Ne pratim cene robot usisivača, niti mi je poznato koji je dobar, a koji ne, ali, ukoliko nešto znači, među brojnim ponudama kojima su mi zatrpali sanduče spazio sam model ove oznake: Roomba Combo R1118, cena navodno sa 44.490 na 29.990. Ako cemu vredi, pisem dodatne podatke.
Koliko vidim Gigatron nema ovaj model ni u jednoj radnji. Tako da ne može biti izložen. Tv ako poručiš doći će ti iz njihovog magacina fabrički zapakovan. Možeš u napomeni da kažeš da želiš isključivo fabrički zapakovan.Probah da nađem, samo u Gigatronu ima po toj ceni, ali tamo eksplicitno piše „Poslednji komadi“ i da su to izloženi primerci. Ja bih tako naručio od Tehnomanije, ali oni kada stave to „Dostupno u radnji“ više ne može preko interneta da se naruči i onda pada u vodu to sa vraćanjem u roku od 14 dana.
Pozvah juče i Tehnomaniju i Gigatron, prvi su proverili, kaže ima u galeriji, ali 90% je siguran da je izloženiKoliko vidim Gigatron nema ovaj model ni u jednoj radnji. Tako da ne može biti izložen. Tv ako poručiš doći će ti iz njihovog magacina fabrički zapakovan. Možeš u napomeni da kažeš da želiš isključivo fabrički zapakovan.
Da desi se da imaju najpovoljine nekad. Srecom nisam nasao nista sto mi treba vec godinu dve pa da kupim kod njih. Jer mi je zaista tesko da ista kupim kod tih prevaranata winwin/tehnomanija..Ja sam porucio u tehnomaniji masinu za susenje vesa Candy ROE H9A2TCEX-S za 42000din. Deluje mi da je to stvarno dobra cena. Ispod 50k nisam uspeo da je nadjem.
Ne pali ta taktika više. Meni su izignorisali sve napomene i pitanja i pretnje. Samo su isporučuli TV. Fino spakovan da se spolja ne može provaliti da je raspakivan. Ostala mi je naravno opcija da vratim u roku od 14 dana ali ko nije to pravo pokušao da iskoristi, ne zna šta je muka. Pošto sam testirao TV i ostvario pravo na 5 godina garancije, odlučio sam da ga zadržim.Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.
Slučajno sam naleteo na Kingston Exodia fleš od 128gb. U svakoj od poznatijih radnji je duplo skuplja. Neko je ovde kačio brzine. Verujem da je od 128gb malo brža.
U Galileu je 50% popusta na sve, osim par označenih artikala koji su na posebnom popustu, uglavnom većem. Ta akcija 1+1 ili 40% im je trajala do srede. Inače potvrđujem da ima dobrih stvari.Galileo 1+1 ili 40% popusta, fina garderoba. Vredi svratiti.
Sta je ovaj Bazzar, neka kopija amazona, jel ovo legit?Skoro je sa radom počeo Bazzar (onlajn prodavnica) pa gore pomenuti Roomba Combo R1118 je po toj akcijskoj ceni plus ima dodatnih 15% popusta povodom početka rada sajta, pa izađe 25.491,50 RSD. Ima i nekoliko modela televizora koji su sa tim dodatnim popustom povoljniji nego na drugim mestima, Hisense pretežno, Vox... Zatim dva modela Philips aparata za espreso imaju dobre cene. Ima još svašta zanimljivo što je u okviru Black Friday ponude, vredi pogledati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari